Милан Ракић Написано Јул 1, 2016 Пријави Подели Написано Јул 1, 2016 5 minutes ago, Нифада рече Svako ko čita novine,nemoguće a da ne primeti toliku medijsku pažnju posvećenu rijaliti emisijama .Oni koji komentarišu Farmu i sl.ne znači da gledaju to ,niti da ih interesuje,nego imaju svest o tome da mediji danas u velikoj meri kreiraju svest ljudi. Аман-заман! О чему ти причаш!? Или хоћеш можда да "оправдаш" то што можда из прикрајка, из КоЗнаКојихРазлога пратиш то смеће!? Просто и једноставно! Које новине? Нити један напис о трешу који сиу овде изрекламирала, нисам нашао у "Данасу" и "Политици"! Чак и да пратим "Блиц" и остало смеће од новина, никада се не бих осврнуо на такве вести... Ни реално, нити виртуелно... Јел` то смета "вама" који из "прикрајка" пратите-па вам "смета". Не капирам! Па да камила није рекла да се та девојка/жена зове "тако и тако", не бих ни знао о коме се ради У ком сте фазону ви? Шта вам конкретно смета? Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јул 1, 2016 Пријави Подели Написано Јул 1, 2016 Ни мени није јасно, тв скоро да не гледам уопште, а на нету бирам оно што сама желим... Немају медији толику моћ, они ће увек нешто сервирати, а на нама је шта од тога конзумирамо и прихватамо. Кад вам се већ не свиђа, зашто се трујете? "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јул 1, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 1, 2016 Zašto bih nešto pratila iz prikrajka.Vi ne znate koji procenat ljudi prati rijaliti program.Ja pratim samo refleksije rijalitija na medijskoj sceni,kao i mnogi drugi. Zašto neke osobe poput Mirjane Bobić Mojsilović,Zorice Tomić...ukazuju na taj problem,one hoćete reći iz prikrajka prate Farmu i sl.pa ih blam da kažu. To ako neko ne koristi drogu ne znači da nema svest o štetnosti droge,niti zabrinutost da mladi mogu potražiti neka rešenja u tome. Jedno vreme bavila sam se malo aktivnije medijima,pa možda zato primećujem,a i razumem one koji se bave kritički time.Isto kao što i vi možete da zaobiđete komentarisanje teme ,ako mislite da je nebitna. Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 1, 2016 Пријави Подели Написано Јул 1, 2016 6 minutes ago, Нифада рече Zašto bih nešto pratila iz prikrajka.Vi ne znate koji procenat ljudi prati rijaliti program.Ja pratim samo refleksije rijalitija na medijskoj sceni,kao i mnogi drugi. Zašto neke osobe poput Mirjane Bobić Mojsilović,Zorice Tomić...ukazuju na taj problem,one hoćete reći iz prikrajka prate Farmu i sl.pa ih blam da kažu. To ako neko ne koristi drogu ne znači da nema svest o štetnosti droge,niti zabrinutost da mladi mogu potražiti neka rešenja u tome. Jedno vreme bavila sam se malo aktivnije medijima,pa možda zato primećujem,a i razumem one koji se bave kritički time.Isto kao što i vi možete da zaobiđete komentarisanje teme ,ako mislite da je nebitna. Dobro! I!? Ti si ovome dala pažnju? Mojo materi i tašti možemo do sutra da "prdimo" da "ovo" ne valja... One će i dalje da gledaju to... To ti je na "refleksije" Sestre Mojsilović? Jednoj je posao, drugoj je krivo, vjerojatno na osnovu pređašwnjeg što je ne zovu Ovo o drozi je OK. Kažeš i ideš dalje... Ako će ti biti lakše zaobićiću Ali, eto da kažem, ja i dalje ne znam o čemu ti pričaš. TAČKA. Da nisi pomenula, ne bismo ni pričali o tome. JOŠ JEDNA TAČKA Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јул 1, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 1, 2016 Српска културе не трпи хирове. Како гледате на актуелно стање у српској култури данас? Чији су то хирови када се на четири или не знам већ колико телевизијских станица, које су добиле дозволу да имају националну фреквенцију, као и јавни сервис, таква количина отрова пушта? Ми смо говорили да су деведесете године прошлог века неговале шунд, јер је био у служби власти, национализма. Која је то осионост, хировитост, да се презентују гледаоцима најгори могући пориви који, заправо, треба да се лече? Да се све то пушта огромном броју људи! И деца су затрована тим програмима, затроване су и њихове мајке. Затроване су огромне масе. Чему то? Велика је то количина тог отрова. А за најмању количину отрова треба десетострука количина лека, противотрова. Из интервјуа Воје Брајовића,објављено у Политици Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јул 1, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 1, 2016 http://www.politika.rs/scc/clanak/350634/Pogledi/Ekonomski-aspekti-rijaliti-programa Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јул 1, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 1, 2016 http://www.politika.rs/scc/clanak/259915/Есхилова-трагедија-и-ријалити-шоу Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 1, 2016 Пријави Подели Написано Јул 1, 2016 13 minutes ago, Нифада рече И деца су затрована тим програмима, затроване су и њихове мајке. Свака час` Војиславу! Ај` ти мени објасни како моја деца нпр. не знају за то? А у суштини не браним им много! Како објашњаваш да је текст о деди Јелене Карлеуше који сам објавио на страницама нашег Форума, не нативно због Јелене, а која је -прича, у једном тренузтку "оборила" Форум, јер је на "Поуке" тада "Дошло" преко 35000 читалаца; Ајде онда објасни ми, и пусти ме "дворских" аналитичара, како мој син старији, Василије му је име, тада ме је питао, први разред Гимназијума иначе-може дете да направи има 16 година!; питао ме је: "Тата, а ко је то Јелена Карлеуша?" А не браним... Свако има право да се креће и да буде кретен! RYLAH and Danijela је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јул 1, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 1, 2016 15 minutes ago, Милан Ракић рече Dobro! I!? Ti si ovome dala pažnju? Mojo materi i tašti možemo do sutra da "prdimo" da "ovo" ne valja... One će i dalje da gledaju to... To ti je na "refleksije" Sestre Mojsilović? Jednoj je posao, drugoj je krivo, vjerojatno na osnovu pređašwnjeg što je ne zovu Ovo o drozi je OK. Kažeš i ideš dalje... Ako će ti biti lakše zaobićiću Ali, eto da kažem, ja i dalje ne znam o čemu ti pričaš. TAČKA. Da nisi pomenula, ne bismo ni pričali o tome. JOŠ JEDNA TAČKA То што Ваша деца не користе дрогу не би требало да Вас не интересује чињеница да не баш занемарљив број ученика у средњим школама,чак и у основним,користи дрогу. Није тачно да се Политика и озбиљне новине не баве ријалити програмима,само на један критички начин. Дијана. and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јул 1, 2016 Пријави Подели Написано Јул 1, 2016 Ko hoće može da se "skloni" od rijaliti programa, da ne čita o njima i da ne gleda iste taj će to i da uradi. Onaj ko neće da se skloni od toga njegova slobodna volja, ima pravo da gleda šta mu se gleda, samo napred. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јул 1, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 1, 2016 А што се тиче Јелене Карлеуше,сећам се да је било питање на тесту из опште културе на пријемном испиту ,у питању је факултет,о Јелени Карлеуши. Немојте да Вам син киксне питање на пријемном. Стварност око нас није увек онаква какву бисмо желели да имамо. Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 1, 2016 Пријави Подели Написано Јул 1, 2016 3 minutes ago, Нифада рече То што Ваша деца не користе дрогу не би требало да Вас не интересује чињеница да не баш занемарљив број ученика у средњим школама,чак и у основним,користи дрогу. Pa šta da radim? Da ih nateram da koriste? 3 minutes ago, Нифада рече Није тачно да се Политика и озбиљне новине не баве ријалити програмима,само на један критички начин. Ajd i jedan, i najmanji tekst o tome na stranicama "Danasa" i "Politike" o tome objavi i ja odo Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 1, 2016 Пријави Подели Написано Јул 1, 2016 1 minute ago, Нифада рече А што се тиче Јелене Карлеуше,сећам се да је било питање на тесту из опште културе на пријемном испиту ,у питању је факултет,о Јелени Карлеуши. Немојте да Вам син киксне питање на пријемном. Ako će zbog nje da kiksne, iako me je "zapratila" nakon teksta... Nek kiksne! Život ima mnogo lepših stvari od nje! Uostalom, otkud mi znamo da ona nije nova Marija Egipčanka... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јул 1, 2016 Пријави Подели Написано Јул 1, 2016 1 minute ago, Нифада рече А што се тиче Јелене Карлеуше,сећам се да је било питање на тесту из опште културе на пријемном испиту ,у питању је факултет,о Јелени Карлеуши. Немојте да Вам син киксне питање на пријемном. Стварност око нас није увек онаква какву бисмо желели да имамо. Pa da budemo realni, Jelena Karleuša kakvo god mišljenje imali o njoj ima uticaj na društvo Srbije. Ili ti uticajna je ličnost, sada što taj uticaj nije pozitivan je druga priča, ali po školama se ne uče samo likovi koji pozitivno utiču na društvo nego i oni koji negativno, tako da ako pod opštom kulturom smatramo poznavanje uticajnih ličnosti našeg vremena ona to jeste, koliko god se mi ovde lagali i kakvo god mi mišljenje imali o njoj. Нифада је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јул 1, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 1, 2016 Есхилова трагедија и ријалити шоу,аутор је доцента на једном факултету у Србији,текст објавлјен у Политици.Само један од текстова о ријали стварности и тв.Не верујем да ће Политика објавити интервју са победницом Фарме,али да даје простор за оне који се критички,озбиљно ,баве овом темом,очигледно је. http://www.politika.rs/scc/clanak/259915/Есхилова-трагедија-и-ријалити-шоу АлександраВ and Дијана. је реаговао/ла на ово 2 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука