Гости Guest Написано Јун 28, 2016 Гости Пријави Подели Написано Јун 28, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Јун 28, 2016 Пријави Подели Написано Јун 28, 2016 Брате Саво, моли Бога и за мене грешног! Када будеш опет разговарао са Њим, и када те поново посети кроз невоље и недаће које ти Он стално допушта због твоје велике простодушности и искрености, када те по нашим људским слабостима поново људи и верници увреде због наше гордости и надимања пред тобом простодушним који познајеш сваки Његов покрет и сваку Његову гневну помисао, када нас обузме стање умне гордости у коме се препуцавамо ко је бољи и ко више верује, мили мој брате Саво, нека нас сећање на твоје речи измири и сачува од надимања и лудорија који сами себи причињавамо, нека нас простодушност твоја увек подсети да не бринемо о томе шта ћемо јести и шта ћемо сутра пити и у шта ћемо се оденути. Брате Саво, мој љубљени и безазлени, имењаче Светога Саве Српског, који је као и ти на неки начин, мирио завађену браћу, помози својом појавом и ликом и мени грешном да се сетим како је лепо бити безазлен и простодушан и како се свагда требам предавати светој Божијој вољи и како никада не требам очајавати при најезди искушења и напасти које ме сустижу. Ето брате Саво и ти нам добро дао од Бога својом простодушном вером и незаборавним речима. А ми смо ту да ти са мало љубави и пажње узвратимо скромним прилогом за твоју велику и добро срочену поуку. Добри и искрени брате Саво хвала ти још једном. Рапсоди and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука