Jump to content

Брат Сава Савић "Поштеееено" за Поуке (ВИДЕО)

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

Брате Саво, моли Бога и за мене грешног! Када будеш опет разговарао са Њим, и када те поново посети кроз невоље и недаће које ти Он стално допушта због твоје велике простодушности и искрености, када те по нашим људским слабостима поново људи и верници увреде због наше гордости и надимања пред тобом простодушним који познајеш сваки Његов покрет и сваку Његову гневну помисао, када нас обузме стање умне гордости у коме се препуцавамо ко је бољи и ко више верује, мили мој брате Саво, нека нас сећање на твоје речи измири и сачува од надимања и лудорија који сами себи причињавамо, нека нас простодушност твоја увек подсети да не бринемо о томе шта ћемо јести и шта ћемо сутра пити и у шта ћемо се оденути. Брате Саво, мој љубљени и безазлени, имењаче Светога Саве Српског, који је као и ти на неки начин, мирио завађену браћу, помози својом појавом и ликом и мени грешном да се сетим како је лепо бити безазлен и простодушан и како се свагда требам предавати светој Божијој вољи и како никада не требам очајавати при најезди искушења и напасти које ме сустижу. Ето брате Саво и ти нам добро дао од Бога својом простодушном вером и незаборавним речима. А ми смо ту да ти са мало љубави и пажње узвратимо скромним прилогом за твоју велику и добро срочену поуку. Добри и искрени брате Саво хвала ти још једном.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...