Jump to content

Srpska napredna stranka

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

Управо сада, Млађони рече

Ne mozes da mi kazes jer ne znas. Ako mislis da znas u debeloj si zabludi. 
Osim ako ne tvrdis da trziste poznajes toliko dobro, sve prilike toliko dobro da mozes da pretpostavis nesto za sta dokazano niko ne moze? 
ODlicna knjiga koja ce ti to malo bolje objasniti, ja sam licno odusevljen ovom knjigom... otvara vidike poprilicno. 
https://www.amazon.com/Thinking-Fast-Slow-Daniel-Kahneman/dp/0374533555

Meni ide na zivce kad ja nesto konkretno pitam a neko drugi filozofira. 

Sve sta Srbija moze da proizvodi ima boljeg. 

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Agnostik рече

Meni ide na zivce kad ja nesto konkretno pitam a neko drugi filozofira. Sve sta Srbija moze da proizvodi ima boljeg. 

Pa ja sam ti konkretno odgovorio. Ti to ne mozes da znas i pruzio sam ti dokaze zasto ne mozes da znas.
A ti vidi od te cinjenice bezis kao vrag od krsta. 

A drugo, malo si licemeran. I ja sam tebi postavio pitanje: Da li bi srbija bolje zaradjivala od paprike ako joj je paprika 20 centi ili ako joj je paprika 80 dinara. Ti mi na to nisi odgovoro nonsalantno si ignorisao sustinu mojih argumenata. 

Sve sta Srbija moze da proizvodi ima boljeg.  

A vremenom ulaganjem srbija moze da postane "bolja" da pruzi trzistu neki novi proizvod ili tako nesto. 
Medjutim ko ce najbolje da zna u sta treba ulagati? Tu se ja i ti ne slazemo - KO. Ti tvrdis da drzava to treba da zna, ja tvrdim da ce ljudi koji imaju pare za ulaganje da uloze u sta treba i sta MOZEMO da proizvodimo.

To je nasa rasprava. Sustina od koje ti bezis. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Agnostik рече

Prica o paprikama je smesna jer ocigledno ne mozemo da napravimo paprike za 20 centi. 

A to si zakljucio kako? Koliko od tih 80 dinara koliko je cena paprike ide drzavi? A koliko je ulozeno u proizvodnju i marzu prodavca? 
Kako mogu makedonci? Sta oni imaju neki magicni sastojak za papriku? 

Ti ocigledno nisi svestan da republika srbija konzumira 7 000 eura po gradjaninu godisnje! 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...