Гости Guest Написано Јун 19, 2016 Гости Пријави Подели Написано Јун 19, 2016 12 minutes ago, Augustinus рече а ја лепо пустим преко телефона интервју са блаженопочившим 0. Јустином Савиничким, о ''Мушко-женским односима''.... Леле... Покочиле се бакице. Кад су онда увиделе да је попа нормалан Могу да замислим како је то било, кад се бакице отворе и сете се младих дана... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јун 19, 2016 Пријави Подели Написано Јун 19, 2016 49 minutes ago, R2D2 рече Могу да замислим како је то било, кад се бакице отворе и сете се младих дана... To je vece od bilo kakvog cuda... Sevap je dati im oduska pod starost, ko ume da ih otvori da i one osete slobodu, a ne samo valja se. Nego @augustinus sta znaci mrkekcih? Jaoj na internoj ima raznih sjajnih likova, al od hrane je najlepsa uzina, jedna jabuka i kiselo mleko, sve drugo je bljutavo RYLAH, Kaludjerovic Sreten and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 3 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јун 20, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јун 20, 2016 12 hours ago, R2D2 рече Могу да замислим како је то било, кад се бакице отворе и сете се младих дана... А неке кажу у себи: Какав сам кретен била у животу! Augustinus, Драшко, Kaludjerovic Sreten and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јун 20, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јун 20, 2016 11 hours ago, Јелена011 рече To je vece od bilo kakvog cuda... Sevap je dati im oduska pod starost, ko ume da ih otvori da i one osete slobodu, a ne samo valja se. Nego @augustinus sta znaci mrkekcih? Jaoj na internoj ima raznih sjajnih likova, al od hrane je najlepsa uzina, jedna jabuka i kiselo mleko, sve drugo je bljutavo Ја знам за глагол мркачити, и претпостављам да је овај нека његова варијанта:)) Светислав Павловић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јун 20, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јун 20, 2016 12 hours ago, Augustinus рече ја лепо пустим преко телефона интервју са блаженопочившим 0. Јустином Савиничким, о ''Мушко-женским односима''.... Леле... Покочиле се бакице. Кад су онда увиделе да је попа нормалан.... и кренуле да причају своје доживљаје, умало се не удавих у кахви. А кад ми је стигла супруга у посету, нека бака Цана (иначе профи возач камиона, има своју фирму), каже: ''У попе што ти је слатка жена, него јел је мркекчих''? Тај је био светац, спасио много бракова, нормализовао много младих људи. Препоручио бих да му иду на гроб, почеће чуда да се дешавају. Био је изузетан духовник. Panthera Leo, RYLAH, Драшко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Panthera Leo Написано Јун 20, 2016 Пријави Подели Написано Јун 20, 2016 У суботу када је о.Зоран поставио ову тему тј.када сам је видео кад сам дошао са Духовског бденије оде хард диск.То ми се није десило од 1998 од када се служим, компјутером.Цело вече син и ја смо покушавали нешто.Али отишао хард диск.Да ли су то неке демонске силе које стоје иза Димитријевића мислим да јесу и молим све да се тиме не шале.Димитријевић је опасна појава.Он је иницијатор свих раскола и сукоба у СПЦ.Наговара људа да пођу за Артемијем па онда остане, не оде он.Само набраја грешке нашим архијерејима.Мислим да је глупо улазити и у полемику са њим.Он је сасвим сигурно пројектован од некога.Постоје сазнања да је антисекташке књиге које је објављивао под својим именом добио као превод.Сада је почео колико може да иницира и раскол у Руској цркви пишући о састанку патријарха Кирила и папе.Никаквог ту мишљења нема.Па тај састанак још на Куби близу Вашингтона јесте велика геополитичка победа Православља.Још са овим папом који је потпуно исправан и добар човек који ризикује свој живот због својих изјава.Да ли је неко пратио шта је говорио у Америци или уопште шта говори против капитализма.Димитријевић није глуп ни луд да то не зна али вероватно ради по задатку растурања Цркве.Шта значи ако се неки наш владика сликао са припадником друге вере.У ствари сви хришћани су иста вера као и наша.Тако сам учио они су инославни а друге вере су иноверни.Све време су се наши састајали са инославнима и иновернима.Свети Јован кронштатски се молио са римокатолицима,јеврејима,протестантима и муслиманима.Мислим да не треба толико разобличавати Димитријевића него треба тражити начин деловања њега и Миодрага Петровића да би се можда видело ко стоји иза њих(сем ђавола).Ето толико за сада молим све који пишу на овој теми,и да се врате на тему.Посебна прича је цитирање неких лудака назови стараца који само причају против јереси епископа и слично.Па оптински сарци су били харизматици.помагали људима свих вера,били су добри.А ово Димитријевићеви јадници цео живот у манастиру вероватнои немају никакво религиозно осећање и онда удри по јеретицима пуни беса мисле-како сам ја духован.А бес је од бјесова који их воде у пропаст јер дословно осуђују све.Осуђивање свега је НЕ Богу и скупо ће их коштати. Светислав Павловић, Paradoksologija and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Panthera Leo Написано Јун 20, 2016 Пријави Подели Написано Јун 20, 2016 Миодраг Петровић например се видљиво и понаша као демонизован виче урла свађа се.Димитријевић се стално нешто смешка и тресе главом иако нема неки неуролошки поремећај,Симеона из Рукумије нисам упознао на радост.Ова тројица су најопасније појаве у СПЦ и можда се неком чини претерао моје писање.Ја наравно не мислим да је пуцање хард диска у каузалној вези са Димитријевићем али неке везе има.Не знам да ли је Миодраг Петровић напустио Цркву и отишао код Мрака али он је идеолог производње хороепископа.Ову тројицу треба проучавати и разобличавати. Да воскреснет Бог и расточасја врази јего. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Panthera Leo Написано Јун 20, 2016 Пријави Подели Написано Јун 20, 2016 Сасвим је могуће да има опаснијих али ови јавно делују па се јавно виде,а ја могу да пишем о ономе што видим. А и ово је постављено као тема .постави ти тему о неком опаснијем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јун 20, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јун 20, 2016 51 minutes ago, Panthera Leo рече Али отишао хард диск.Да ли су то неке демонске силе које стоје иза Димитријевића мислим да јесу и молим све да се тиме не шале.Димитријевић је опасна појава...Мислим да не треба толико разобличавати Димитријевића него треба тражити начин деловања њега и Миодрага Петровића да би се можда видело ко стоји иза њих(сем ђавола). Лео, све си у праву. И та Борба за неверу не би опстајала да није финансирана. И то раде реликти комуњарске ДБ која се пришљамчила Милошевићу и која му је била ударна десница. И све је финансирала она луда баба, Мира Милошевић јер је она направила своју партију којој је једини програм био лапање пара и извожење капитала ван, јер пацови први напуштају брод. Артемити нису исто што и ови дебејаши. Њих су Руси шутнули, зато ту сада нема ВД. ВДовци музу паре од "националних" владика, и не интересује их одакле те паре долазе. Не смрде новци... Тако су подржавали Ђокиће, Никанора, тако ложе Јн екс Нишког да уђе у раскол... Ја се нисам слагао са том руском политиком која је подржавала "националне" и сада се види да им се разбија о главу. Иначе, многим мојим пријатељима су после овог текста стигле у ин бокс претње или молбе да крену да пљују на мене. Ја знам ту банду и не лашим их се ни најмање. Јер, изгубили су доста убица из својих редова. Почну и међусобно да се тамане. Но, са вашкама треба опрезно. Пријатељима само да кажем да немају разлога за бригу, јер нису превише изложени да би били и заиста угрожени. Светислав Павловић, poelbuster, Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јун 20, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јун 20, 2016 26 minutes ago, poelbuster рече Није више ни близу онога што може да се види по интернету. Уживо (барем сада) сасвим друга прича у односу на оно од пре пар година. Иди обиђи га, попричај с њим. Има далеко опаснијих који се крију и муте из мрака. Да ли је почео да помиње епископа? Мислим, не у псовкама и клетвама, него на литургији? RYLAH and poelbuster је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Panthera Leo Написано Јун 20, 2016 Пријави Подели Написано Јун 20, 2016 Смеј се Ти колико хоћеш али да ли стварно ниси свестан да постоји зло и да делује.Ко је све оне јаднике навукао код Мрака.Па тај исти док је био Артемије писао је да људи улазе у брак због блуда.То је конкретна јерес.Павле је и ту погрешио што га је предложио за епископа.Знам да није могао да се смири,био је у Крки професор,па у Призрену.Долазио је и у Загреб да моли митрополита да интервенише код његовог владике Павла да га пусте.Само ми није било јасно где да га пусте.На крају се као смирио у Црној реци.Тако је изгледало бар. Био сам присутан када је митрополиту Јовану рекао да треба да се изађе из ССц нашто му је овај одговарио -Шта причаш нико није од њих примио пара као ти. Највише је финансиран од такозваних легалних старокалендараца који су америчка инсталација.Видели смо Џим Џатраса који је сведочио на суђењу у Хагу и који је у Америци легални старокалендарац.Представио се као Главни аналитичар Републиканске странке САД.Схватате ли колико је то висок положај. Артемије је увек био пун пара,а то је био извор.Ако неко воли Цркву треба да буде и свестан зла које напада Цркву. RYLAH and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јун 20, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јун 20, 2016 46 minutes ago, Panthera Leo рече Смеј се Ти колико хоћеш али да ли стварно ниси свестан да постоји зло и да делује.Ко је све оне јаднике навукао код Мрака.Па тај исти док је био Артемије писао је да људи улазе у брак због блуда.То је конкретна јерес.Павле је и ту погрешио што га је предложио за епископа.Знам да није могао да се смири,био је у Крки професор,па у Призрену.Долазио је и у Загреб да моли митрополита да интервенише код његовог владике Павла да га пусте.Само ми није било јасно где да га пусте.На крају се као смирио у Црној реци.Тако је изгледало бар. Био сам присутан када је митрополиту Јовану рекао да треба да се изађе из ССц нашто му је овај одговарио -Шта причаш нико није од њих примио пара као ти. Највише је финансиран од такозваних легалних старокалендараца који су америчка инсталација.Видели смо Џим Џатраса који је сведочио на суђењу у Хагу и који је у Америци легални старокалендарац.Представио се као Главни аналитичар Републиканске странке САД.Схватате ли колико је то висок положај. Артемије је увек био пун пара,а то је био извор.Ако неко воли Цркву треба да буде и свестан зла које напада Цркву. Амин! И сада креће у "мисију" по Канади и Америци. А моји извори веле да је са Тачијем договарао самосталну КИМ цркву. RYLAH and Panthera Leo је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Panthera Leo Написано Јун 20, 2016 Пријави Подели Написано Јун 20, 2016 Па ми овде не критикујемо верски фундаментализам него провокаторе,сети се само колико су нападали сајт савест.орг који је био исто критичан али умеренији. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Panthera Leo Написано Јун 20, 2016 Пријави Подели Написано Јун 20, 2016 Грешнике јер су они носиоци греха.Критиковати грех је прилично апстрактно.А грешницима нека Бог помогне ако хоће и може.Св.Јован Лествичник каже да охолима ни Бог не може помоћи.Грех се критикује у уџбеницима етике. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Panthera Leo Написано Јун 20, 2016 Пријави Подели Написано Јун 20, 2016 Па шта ти предлажеш да будемо бесловесни да не расуђујемо.Уосталом неке речи Спаситељеве из јеванђеља су упућене апостолима,неке присутним људима,а неке свим људима.То има наука о томе.Ипак можда се те речи на које алудираш односе на укидања каменовања например а не на укидање говорења.Ти или си много наиван или много лукав.Тако да се више нећу обазирати на твоје провокације. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука