Дејан Написано Април 3, 2010 Пријави Подели Написано Април 3, 2010 bilo je ali je i zirojević dao povoda vladiki...bio sam tamo...Који повод може да буде да владика неком удари шамар?Да се мало угледам на нашег владику...Ajd pročitak knjigu monah Kalist pa vidi tamo kakav je odnos imao vladika Nikolaj prema njemu i da li ga je šamarao ili ne А из којег Манастира је био монах Калист? Nemam pojma,bio je u nekom gde je bio i vladika nikolaj a posle je otišao da živi kao pustinjak,ako nađeš knjigu obavezno je pročitaj ,mnogo je realna i bez bilo kakve šminke Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 3, 2010 Пријави Подели Написано Април 3, 2010 http://www.svetosavlje.org/biblioteka/Knjige/Kalist/Kalist.htm Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Април 3, 2010 Пријави Подели Написано Април 3, 2010 "У то време у манастиру Свети Наум Охридски догађала су се многа чуда; приче о тим чудима кружиле су у народу. И Светом Науму сам се молио да ме прими у свој манастир, уколико ми је суђено да будем монах." http://www.svetosavlje.org/biblioteka/Knjige/Kalist/Kalist01.htm Предухитрио ме је Моцарт. 0110_hahaha (Да ми је неко рекао да ћу икада овако нешто написати...) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Април 3, 2010 Пријави Подели Написано Април 3, 2010 Из Црне Реке 0104_cheesy Рашу Караџића је народ чувао неколико година јер га је волео. 0110_hahaha ехехеххехехехехехехехе 0110_hahaha Шта смо га чували,сам се чувао сакривен у БГ.А КОд мене може да дође и Рашо и Ратко и Симеон свима су им врата моје куће отворена. "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 3, 2010 Пријави Подели Написано Април 3, 2010 ја бих наравно примио Симеона али бих склонио новчаник на сигурно. Да га не доведем у искушење. 0104_cheesy 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Април 3, 2010 Пријави Подели Написано Април 3, 2010 Хвала за текстове,скинуо сам баш ово са нета пре месец дана,али нисам још прочитао 0110_hahaha "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Април 3, 2010 Пријави Подели Написано Април 3, 2010 Пази ово,јес да га не волиш,али баш ме је лепо обрадовала прича о Ратку. http-~~-//www.youtube.com/watch?v=PFQH6BIg-94&feature=related "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 3, 2010 Пријави Подели Написано Април 3, 2010 Inače sin Momira Lazića je jedan od mojih najboljih drugova a i sa starijim sinom sam mnogo dobar i Momira znam lično,išao sam na vikendicu da okopavam vinograd kod njega 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Април 3, 2010 Пријави Подели Написано Април 3, 2010 Inače sin Momira Lazića je jedan od mojih najboljih drugova a i sa starijim sinom sam mnogo dobar i Momira znam lično,išao sam na vikendicu da okopavam vinograd kod njega 0104_cheesy Изгледа да има много добре емисије,штета што немам где да их гледам 0110_hahaha "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 3, 2010 Пријави Подели Написано Април 3, 2010 On je dobar čovek,samo o Pravoslavlju bolje da ne govori... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Април 3, 2010 Пријави Подели Написано Април 3, 2010 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha algabacaju smej.gif smej.gif amen 4chsmu1 amen "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Април 3, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 3, 2010 Inače sin Momira Lazića je jedan od mojih najboljih drugova a i sa starijim sinom sam mnogo dobar i Momira znam lično,išao sam na vikendicu da okopavam vinograd kod njega 0104_cheesy А то је уствари тај човек који је без свог знања доспео у фамозни филм "Рат за душе"... ? "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 3, 2010 Пријави Подели Написано Април 3, 2010 Inače sin Momira Lazića je jedan od mojih najboljih drugova a i sa starijim sinom sam mnogo dobar i Momira znam lično,išao sam na vikendicu da okopavam vinograd kod njega 0104_cheesy А то је уствари тај човек који је без свог знања доспео у фамозни филм "Рат за душе"... ? Da Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 3, 2010 Пријави Подели Написано Април 3, 2010 0110_hahaha,EKUMENISTIIIIII.... oduvek sam hteo ovo da kažem klapklap bliss jeeee bliss jeeee Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cejovic vukman Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Пази ово,јес да га не волиш,али баш ме је лепо обрадовала прича о Ратку. http-~~-//www.youtube.com/watch?v=PFQH6BIg-94&feature=related I mene je obradovala ova vijest, da je general Ratko Mladic pobozan covjek. Osvetniku pravoslavnog naroda, pobijenih muskaraca, zena i DJECE, iz okoline Srebrenice, pobijenog na pravoslavni Bozic, zelim i ja sve najbolje i da ga civutsko masonska internacionala nikada ne uhvati. Samo da napomenem, da u Srebrenici nije ubijena nijedna zena i nijedno dijete a cifra koju su masoni i Civuti naduvali, cifra od 8000 pobijenih je veoma slicna naucnoj fantastici. Najvjerovatnija cifra likvidiranih terorista iz Srebrenice, koji su sa zemljom sravnili skoro sva srpska sela u okolini Srebrenice i koji su odgovorni za masakar preko 3000 srpskih muskaraca, ZENA I DJECE, krece se oko 1000 maksimum. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука