drvce Написано Јун 2, 2016 Пријави Подели Написано Јун 2, 2016 Ako sam dobro razumeo, a molim da me ispravite ako gresim, u ovom tekstu se govori afirmativno o paru koji je imao predbracne odnose i zaceo i dobio decu pre braka? Sokantno! Ћириличар, Dijasporka and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Orthophill Написано Јун 2, 2016 Пријави Подели Написано Јун 2, 2016 1 minute ago, drvce рече Ako sam dobro razumeo, a molim da me ispravite ako gresim, u ovom tekstu se govori afirmativno o paru koji je imao predbracne odnose i zaceo i dobio decu pre braka? Sokantno! Венчање је део покајања због учињени блуд... Ти ме волиш, ал ја не осећам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Јун 2, 2016 Пријави Подели Написано Јун 2, 2016 4 hours ago, cloudking рече Ateistoslavka? Satanija? Artemija? Duga? Titomirka? Klaudkingica? Aj sve ovo ostalo, al' sto Duga? Ne dade mi mira celog dana Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јун 2, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јун 2, 2016 36 minutes ago, Dijasporka рече Aj sve ovo ostalo, al' sto Duga? Геј име. cloudking, Војвода7 and Dijasporka је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јун 2, 2016 Пријави Подели Написано Јун 2, 2016 7 minutes ago, Данче* рече Геј име. Дугана, Дугава, Дугавка, Дугосава, Дугица, Дугмила, Дугољупка то су све традиционална геј имена у Српкиња. Неки ово последње и другојачије тумаче. Ћириличар and Dijasporka је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јун 2, 2016 Пријави Подели Написано Јун 2, 2016 4 hours ago, Orthophill рече Па некрштен човек, ма био и дете, не сме да улази ни у наос, а камо ли у олтар. Што ово? 3006 је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Јун 2, 2016 Пријави Подели Написано Јун 2, 2016 28 minutes ago, Данче* рече Геј име. Aaaa sad mi je jasnije... A bilo mi cudno jer i ime moje cerkane stvarno ima veze sa nebeskim pojavama Војвода7 and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Јун 2, 2016 Пријави Подели Написано Јун 2, 2016 17 minutes ago, Dijasporka рече Aaaa sad mi je jasnije... A bilo mi cudno jer i ime moje cerkane stvarno ima veze sa nebeskim pojavama Daj reci nam ime, bas me zanima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Јун 2, 2016 Пријави Подели Написано Јун 2, 2016 Pogadjaj Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Јун 2, 2016 Пријави Подели Написано Јун 2, 2016 11 minutes ago, Dijasporka рече Pogadjaj Sablaznjivo i ima veze sa svemirskim pojavama.... stvarno mi nista ne pada na pamet Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 2, 2016 Пријави Подели Написано Јун 2, 2016 40 minutes ago, Dijasporka рече Aaaa sad mi je jasnije... A bilo mi cudno jer i ime moje cerkane stvarno ima veze sa nebeskim pojavama Aurora? Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јун 2, 2016 Пријави Подели Написано Јун 2, 2016 A sta fali znamenovanju u osmi dan, pa majku mu nije dete secerna pena pa ce mu nesto faliti. Kod nas je to islo normalno, tata je nosio dete u Crkvu, a posle 40dana smo se krstili i tad se musko dete unosi u oltar, tj upoznaje se i sa tim delom, dok zenska,deca nisu te srece Kod Rusa ima tog tripa da mora dete da nosi svetiteljsko ime, al ajde i kapiram oni ne slave slavu, slave imendan pa kako da slave svetu laru kao imendan kad nije u diptihu Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 2, 2016 Пријави Подели Написано Јун 2, 2016 3 hours ago, Dijasporka рече Aj sve ovo ostalo, al' sto Duga? Ne dade mi mira celog dana 2 hours ago, Данче* рече Геј име. Данче* and Ћириличар је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 2, 2016 Пријави Подели Написано Јун 2, 2016 1 hour ago, Dijasporka рече Pogadjaj Zvezdana? Mada mi je rakicev predlog bio prvi na umu. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Orthophill Написано Јун 3, 2016 Пријави Подели Написано Јун 3, 2016 12 hours ago, Џуманџи рече Што ово? Простор измеѓу олтара и припрате. Место где се сабира верни народ (лаос) и оглашене(они који су се одрекли од Сатане и свих његових дела, и сајединили се са Христа), за време светих богослужења. Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Ти ме волиш, ал ја не осећам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука