Jump to content

ИРАЧАНИН ТАИР ЗБОГ МАРИЈЕ ПРЕШАО У ПРАВОСЛАВЉЕ: Сада се зове Владимир због једног посебног човека (ФОТО) (ВИДЕО)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ako sam dobro razumeo, a molim da me ispravite ako gresim, u ovom tekstu se govori afirmativno o paru koji je imao predbracne odnose i zaceo i dobio decu pre braka? Sokantno!

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, drvce рече

Ako sam dobro razumeo, a molim da me ispravite ako gresim, u ovom tekstu se govori afirmativno o paru koji je imao predbracne odnose i zaceo i dobio decu pre braka? Sokantno!

Венчање је део покајања због учињени блуд... 

Ти ме волиш, ал ја не осећам.

Подели на овим сајтовима

7 minutes ago, Данче* рече

Геј име. :smeh1:

Дугана, Дугава, Дугавка, Дугосава, Дугица, Дугмила, Дугољупка то су све традиционална геј имена у Српкиња. Неки ово последње и другојачије тумаче.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

4 hours ago, Orthophill рече

Па некрштен човек, ма био и дете, не сме да улази ни у наос, а камо ли у олтар. 

Што ово?

• Волим 1

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

40 minutes ago, Dijasporka рече

Aaaa sad mi je jasnije... A bilo mi cudno jer i ime moje cerkane stvarno ima veze sa nebeskim pojavama :)

Aurora?

Подели на овим сајтовима

A sta fali znamenovanju u osmi dan, pa majku mu nije dete secerna pena pa ce mu nesto faliti. Kod nas je to islo normalno, tata je nosio dete u Crkvu, a posle 40dana smo se krstili i tad se musko dete unosi u oltar, tj upoznaje se i sa tim delom, dok zenska,deca nisu te srece :)

Kod Rusa ima tog tripa da mora dete da nosi svetiteljsko ime, al ajde i kapiram oni ne slave slavu, slave imendan pa kako da slave svetu laru kao imendan kad nije u diptihu :)))

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

3 hours ago, Dijasporka рече

Aj sve ovo ostalo, al' sto Duga? :) Ne dade mi mira celog dana :smeh1:

2 hours ago, Данче* рече

Геј име. :smeh1:

:dobro:

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

12 hours ago, Џуманџи рече

Што ово?

Простор измеѓу олтара и припрате. Место где се сабира верни народ (лаос) и оглашене(они који су се одрекли од Сатане и свих његових дела, и сајединили се са Христа), за време светих богослужења.

Ти ме волиш, ал ја не осећам.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...