PD Написано Март 31, 2010 Пријави Подели Написано Март 31, 2010 Pa ovako da krenem od pocetka tj. kuvanje i farbanje jaja...jeejejeee... sutra vece potapam lukovinu, u Petak farbanje jaja, u subotu mesiti pogacu, recept skoro ko Mirodjijin...napraviti kolac, uviti sarmu, napraviti mimoza salatu a muzic puzic ce da pripremi curku na raznju da bude vruca za rucak u nedelju. Ove godine smo promenili a inace je bilo obicno ili jagnje ili prase....cemo da videmo... U crkvi je takodjer rucak sa vrucim pecenjem, prasece i jagnjece pa ko sta voli...prilozi i salata.....ima da nas bole stomaci samo tako. 0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt=':drugarstvo:' /> My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Април 1, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 1, 2010 Нисам женско, али нисам могао да одолим.... И више говорим у име своје мајке.Ја се извињајем, ево обраћам се женама и онима који се тако осећају 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Април 1, 2010 Пријави Подели Написано Април 1, 2010 Нисам женско, али нисам могао да одолим.... И више говорим у име своје мајке.Ја се извињајем, ево обраћам се женама и онима који се тако осећају 1314_womens Jа сам сада 0110_hahaha, јер ја нисам tanning!!!! ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Април 1, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 1, 2010 Нисам женско, али нисам могао да одолим.... И више говорим у име своје мајке.Ја се извињајем, ево обраћам се женама и онима који се тако осећају Jа сам сада 319.gif, јер ја нисам 319.gif!!!! Ти си сада тапкао у месту, јер ниси бацао лоптицу увис? 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Нисам женско, али нисам могао да одолим.... И више говорим у име своје мајке.Ја се извињајем, ево обраћам се женама и онима који се тако осећају Jа сам сада 0442_feel, јер ја нисам 0442_feel!!!! Ти си сада тапкао у месту, јер ниси бацао лоптицу увис? 0104_cheesy Аман бре!!! Ја сам... како Жика Павловић каже `ајдучка крв!!! 0442_feel ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука