Goku Написано Мај 27, 2016 Пријави Подели Написано Мај 27, 2016 Сутра је финале Лиге шампиона. Реал - Атлетико. За кога навијати? Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Мај 27, 2016 Пријави Подели Написано Мај 27, 2016 Уф, пропуштам то због прославе годишњице матуре. Но, ионако не бих гледао, не ми се свиђа "Лига шампиона" (коју већ годинама не пратим, уопште), којој би примјеренији назив био "Лига богатуна, а ти се сирот'њо играј по својим ливадама са играчима који вриједе тек по неколико стотина хиљада еура". "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Мај 27, 2016 Пријави Подели Написано Мај 27, 2016 36 minutes ago, Goku рече Сутра је финале Лиге шампиона. Реал - Атлетико. За кога навијати? Za Atletiko, strasan je motivator onaj Simeone, kad je jednog Toresa uspio da vrati u formu. Nadam se samo da Atletko nece dobiti crveni pa da to odluci utakmicu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Мај 27, 2016 Пријави Подели Написано Мај 27, 2016 За Реал ,свакакао... Атлетико ми је толико љигав клуб , на челу са тренером ,који је и као играч био прљав и покварен,да је ту фудбалску доктрину пренео и на свој клуб! Не волим такав фудбал... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 27, 2016 Пријави Подели Написано Мај 27, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 27, 2016 Пријави Подели Написано Мај 27, 2016 Нећу навијати за ове упеглане милионере. Одавно не пратим тај вашар таштине где су менаџери прве звезде и где је најважније сачувати ноге и лепу фризуру. Пратим само дешавања у нижим лигама, оним зонским, где се гине за сваку лопту, дрибла на "петопарцу" и умире у лепоти есенције ове чаробне игре, што би рекао легендарни Илија Дукић и његов исписник из мексичких дана, Бранко Борота. Караконџула and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 27, 2016 Гости Пријави Подели Написано Мај 27, 2016 Za Atletiko i Iliju Dukica Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Мај 27, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Мај 27, 2016 Нешто и ја контам, Реал јесу богатни и манекени, те бих наравно навијао за сиромашнији Атлетико, али опет, не воилим "фудбал" који они играју, а и Зинедин ми је неупоредиво дражи од пргавог Чола... Дилема. А добио сам слободно мушко-фудбалско-пивско вече, треба унијети мало емоција у то све и опредјелити се за некога. Није лако... Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука