cloudking Написано Мај 22, 2016 Пријави Подели Написано Мај 22, 2016 9 hours ago, zuti car рече Interesantno , covek napisa gomilu postova gde na svaki nacin pokusava da me uvredi i omalovazi a ja sam krivac. No neka , ajd da vidimo koliko ce on jos da besni a hoce , mozda ne na ovoj temi ali hoce . Zivo me interesuje hoce li dobiti opomenu . Hehe... Ja evo citam postove i ne nalazim nijedan. Moze neki citat? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Мај 23, 2016 Пријави Подели Написано Мај 23, 2016 Rekoh ja , ne moze da se smiri ... АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Мај 23, 2016 Пријави Подели Написано Мај 23, 2016 Gay policajci su na svijetu bili od postanka civilizacije, ovdje ih možemo vidjeti na ovoj drevnoj minijaturi iz Egipta. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 23, 2016 Пријави Подели Написано Мај 23, 2016 3 hours ago, zuti car рече Rekoh ja , ne moze da se smiri ... Rekoh ja da laze i da ne moze da predoci ijedan jedini citat... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Мај 24, 2016 Пријави Подели Написано Мај 24, 2016 20 hours ago, cloudking рече Rekoh ja da laze i da ne moze da predoci ijedan jedini citat... I ponovo... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 24, 2016 Пријави Подели Написано Мај 24, 2016 3 hours ago, zuti car рече I ponovo... Ma hiljadu puta... Isto mu dodje. Provalio sam ja tu sortu odavno, dodjete iznalupate se bzvz a kad vam neko kaze da stanete iza svojih reci "odjednom" vise ne zelite da diskutujete i demonstrativno ignorisete sagovornika (ko uvredjena deca :') ) Budi musko i stani iza onoga sto govoris. Nemoj da izmisljas uvredjenost samo da bi opravdao potrebu da se duris. Ako ces da me optuzis za uvrede, onda budi posten i objasni ljudima kako sam te i gde uvredio. A kad zajedno zakljucimo da se to nikada nije desilo, mozemo da predjemo na moje dokaze tvojih uvreda, kojih, bagami, itekako ima. A ja se cak i ne durim?!!! (Dal moz da shvatis to? ) Evo ja, leba mi, ne mogu пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука