Плутон Написано Мај 18, 2016 Пријави Подели Написано Мај 18, 2016 Кад не можете да се сетите како се зове нека песма или не знате која се музика користи у клипу који управо гледате, поставите овде и надајте се да неко од форумаша зна. АлександраВ, Караконџула and 3006 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 18, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Мај 18, 2016 Ево нпр. овде ме занима, почиње од 1:44 и траје све до 8:08, познато је, чуо сам много пута... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 19, 2016 Пријави Подели Написано Мај 19, 2016 2 hours ago, Плутон рече Ево нпр. овде ме занима, почиње од 1:44 и траје све до 8:08, познато је, чуо сам много пута... U pitanju je Palladio, kompozitor - Karl Jenkins. Konkretno mislim da je je remix...i to 3006 and Плутон је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Мај 19, 2016 Пријави Подели Написано Мај 19, 2016 Добра тема, ја се одмах присјетих Бандија и његове потраге за пјесмом која му се допала, а из које зна само једну ријеч и још понавља да је не би заборавио! Али на крају ипак усПјева! Плутон and Goku је реаговао/ла на ово 2 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 19, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Мај 19, 2016 11 hours ago, Ayla рече U pitanju je Palladio, kompozitor - Karl Jenkins. Konkretno mislim da je je remix...i to Ayla је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 19, 2016 Пријави Подели Написано Мај 19, 2016 Управо сада, Плутон рече Плутон је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука