Драган άσημος :) Написано Мај 14, 2016 Пријави Подели Написано Мај 14, 2016 Јован глава 14. 12. Заиста, заиста вам кажем: који вјерује мене, дјела која ја творим и он ће творити, и већа ће од овијех творити; јер ја идем к оцу својему; Не разумијем на шта Христос мисли кад говори о творењу дијела? Ако неко разумије волио би да ми објасни. ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Мај 15, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Мај 15, 2016 Дјела апостолска 6. глава 8. А Стефан пун вјере и силе чињаше знаке и чудеса велика међу људима. Можда је ово одговор на питање?? ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 15, 2016 Пријави Подели Написано Мај 15, 2016 17 hours ago, Драган άσημος рече Јован глава 14. 12. Заиста, заиста вам кажем: који вјерује мене, дјела која ја творим и он ће творити, и већа ће од овијех творити; јер ја идем к оцу својему; Не разумијем на шта Христос мисли кад говори о творењу дијела? Ако неко разумије волио би да ми објасни. Мислим да је мислио на чудеса која је творио. У смислу да то није ништа специјално једном кад поверујеш, али кад тако да верујеш да ти вера испуни и трансформише не само живот, него саму суштину твог бића, само постојање, кад постанеш једно са Тројством. Тад за тебе не важе ни природни закони, али ти то не постаје толико битно, јер си онда свестан далеко већег чуда свог постојања, и постојања свега око тебе, у заједници са свим осталим. 24 minutes ago, Muramasa рече Da je imao silu, vratio bi kamenje onima koji su ga bacili i to nadzvučnom brzinom. Не лупај. Не мораш баш сваку тему да покушаваш да тролујеш. Ако си докон, иди на политичке теме, ту увек имаш и више него вољних кандидата за такву врсту комуникације. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 15, 2016 Пријави Подели Написано Мај 15, 2016 17 hours ago, Драган άσημος рече Јован глава 14. 12. Заиста, заиста вам кажем: који вјерује мене, дјела која ја творим и он ће творити, и већа ће од овијех творити; јер ја идем к оцу својему; Не разумијем на шта Христос мисли кад говори о творењу дијела? Ако неко разумије волио би да ми објасни. Никола (Ђоловић) је то лепо сабио у једну реченицу "Данас ми се догодило чудо, претворио сам лошу мисао у добру" Нема већег чуда, него претварати лоше у добро, а то нам је свима без изузетка, као сину дато. RYLAH, АлександраВ, ИгорМ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Мај 15, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Мај 15, 2016 7 hours ago, Muramasa рече Da je imao silu, vratio bi kamenje onima koji su ga bacili i to nadzvučnom brzinom. Сасвим природан одговор човјека који причу о Исусу Христу сматра бајком, и не види дјеловање Божије у себи и око себе и који се шпрда се Богом. Човјек који се затворио у свој разум и само њему вјерује. Не могу се Божије ствари открити човјеку без Бога, али кад се човјек затвори у свој разум и не тражи, не куца, не иште, Бог не жели да врши насиље над тим човјеком, него га оставља његовој слободи да пљуне на њега, да га исмијава, да га стави под ноге свога разума, да Бога учини не постојећим за себе. Има људи који су свој разум употребили другачије. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука