Jump to content

Коло сестара ЖРУ

Оцени ову тему

Guest Оливера

Имате ли подршку у бављењу ручним радом  

19 члановâ је гласало

1. 1. Имате ли подршку у бављењу ручним радом

• подржава ме у сваком погледу
      6
    • главном ме подржава
      3
    • Нико ме не подржава
      2
    • Подржава ме помало
      3
    • Нема никаквог утицаја
      5

Препоручена порука

• 1 month later...

Kontam nešto otkad nisam vidjela ovu temu kao aktivnu - gdje ste žene nešto ste se ućutale? 0304_smile4

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Aha upecala sam jednu ženu  0304_smile4

Đe si ti bona?

Eve ti jedna poslastica od mene - posna  0304_smile4

badem-2.jpg

jesi vidjela VSI - ja i Anču ma razbiše dvoćoše  0304_smile4

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Uuu možeeee...hvala Milevčeee  0304_smile4 evo i nešto za popiti,hladnoo,iz friza  0304_smile4

Erste-club-cjenik-sokovi.jpg

Naravno da sam videla i ostavila komentar koji je zaista iz srca  0304_smile4 0304_smile4 0304_smile4

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Pa je li moguće sejo mojaa?  sHa_sarcasticlol joooj :bla: pa ženo tebe nikako nema, šta ima i kako si? Ja reko ti digla ruke od nas. pivo

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Ju,vidi ovo,bile ste ovde,kad ja nisam bila tuj  :drugarstvo: crvenilo

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Још један разлог зашто волим Жру!

Овде увек има да се пије и једе... Не мораш да идеш до фрижидера, шпорета, продавнице...

Где сте секане? 0304_smile4

Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог.

Псал., 45:10

Подели на овим сајтовима

• Гости

ааааааааааааха , а мене нетјете да зовете на освежење 0120_angryy

јест да нисам женско али ајд мало али само мало , па мааааааааааааалкец имајте милости према нама ::)

Подели на овим сајтовима

On 27. 8. 2011. at 19:16, Martirije рече

ааааааааааааха , а мене нетјете да зовете на освежење 0120_angryy

јест да нисам женско али ајд мало али само мало , па мааааааааааааалкец имајте милости према нама ::)

Šta piju žeMske? 0205_whistling Naručuj Martirija ... 0205_whistling :drugarstvo:
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...