Jump to content

Коло сестара ЖРУ

Оцени ову тему

Guest Оливера

Имате ли подршку у бављењу ручним радом  

19 члановâ је гласало

1. 1. Имате ли подршку у бављењу ручним радом

• подржава ме у сваком погледу
      6
    • главном ме подржава
      3
    • Нико ме не подржава
      2
    • Подржава ме помало
      3
    • Нема никаквог утицаја
      5

Препоручена порука

Цитат

Ма  ћекај  Сарка, можда  и ми банемо да их изненадимо... nasznak9877777777777777777

Па не знам, ако нас буду позвали  Hristos vaskrse

Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог.

Псал., 45:10

Подели на овим сајтовима

Sele pa poziv ne treba, svi su pozvani  nasznak9877777777777777777

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Цитат

Sele pa poziv ne treba, svi su pozvani  vaistinu

Ma nisam skontala, izvinite!  Hristos vaskrse

thank_you777

Vrlo rado, cu se odazvati pozivu ;) Odlicn plan!  nasznak9877777777777777777

Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог.

Подели на овим сајтовима

poljubac  wc joj t1007 :group111:

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Да, онда ћемо уживо  wc joj

:group111: poljubac t1007 :cheesy:

Подели на овим сајтовима

Podrazumeva se i ne treba naglašavati da su SVI pozvani  wc joj :group111:

Dakle,Dida,Malina ( Glorija će biti tu),Mirođija,Mileva i naravno Sara...dakle svi koji dođu u Bg su dobro došli kod nas Beograđana,i ja jedva čekam da vas sve vidim  :cheesy: poljubac

Naravno i kum Pajko  t1007

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

wc joj  :group111:  poljubac

:cheesy:  smej.gif  smej.gif

crvenilo  smej.gif

Диван је овај форум! Али не би био такав да није  дивних форумаша!  t1007

Подели на овим сајтовима

Saro,a gde si ti 100 i kusur godina?Nije te bilo,nadam se opravdano,jer sam zabeležila sve tvoje izostanke. poljubac t1007 Dakle,di si bre cunjala? wc joj :group111:

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Цитат

Saro,a gde si ti 100 i kusur godina?Nije te bilo,nadam se opravdano,jer sam zabeležila sve tvoje izostanke. t1007 :cheesy: Dakle,di si bre cunjala? wc joj poljubac

Ma sve zbog skole, stalno mi je poslednjih mesec dana glava bila na knjigom, a slobodno vreme iskoristim, pa klisnem malo, negde u setknju.....  smej.gif

A evo u ponedeljak se spremam da idem na Kosovo i Metohiju...  :group111:

Kako si mi ti? Nema ni tebe nesto.... kao ranije , zimus  smej.gif  crvenilo

Подели на овим сајтовима

Ja sam vrlo dobro,ne mogu da se žalim.Pa nema me imala sam nekih silnih obaveza,i dosta vremena mi je sve to oduzimalo,a i lepo vreme,volim da prošetam i izađem da se družim sa svetom,pa eto,kad sve skupiš zato me nije bilo kao pre...zima te zakopa za kuću ali proleće i leto,ma idi...samo da je čovek van iste ako može  wc joj :group111: poljubac

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...