Jump to content

Коло сестара ЖРУ

Оцени ову тему

Guest Оливера

Имате ли подршку у бављењу ручним радом  

19 члановâ је гласало

1. 1. Имате ли подршку у бављењу ручним радом

• подржава ме у сваком погледу
      6
    • главном ме подржава
      3
    • Нико ме не подржава
      2
    • Подржава ме помало
      3
    • Нема никаквог утицаја
      5

Препоручена порука

Zamolio bih članstvo "Kola srpskih sestara "  dan poradi na tome da priženi neke članove

foruma koji zbog prevelike energije istu troše po forumima i praznim pričama.

Bolje energiju da troše brinući o ženi i deci...

Teško to,batke,teško...jedino da ti i ja otvorimo onu agenciju za Bračno posredovanje,kako smo joj beše dali ime,ja zaboravila? bliss jeeee.gif' class='bbc_emoticon' alt='bliss jeeee' />

Zvaće se : Agencija za zbližavanje i spajanje "Selotape". bliss jeeee

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Zamolio bih članstvo "Kola srpskih sestara "  dan poradi na tome da priženi neke članove

Teško to,batke,teško...jedino da ti i ja otvorimo onu agenciju za Bračno posredovanje,kako smo joj beše dali ime,ja zaboravila? womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='1340_womens' />

Zvaće se : Agencija za zbližavanje i spajanje "Selotape". osmeh1

smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Zamolio bih članstvo "Kola srpskih sestara "  dan poradi na tome da priženi neke članove

Teško to,batke,teško...jedino da ti i ja otvorimo onu agenciju za Bračno posredovanje,kako smo joj beše dali ime,ja zaboravila? smej.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='1340_womens' />

Zvaće se : Agencija za zbližavanje i spajanje "Selotape". smej.gif

E,to,kume,tako je "SELOJTEP" smej.gif

Pa da počnemo?Kad ih spojimo nema da se odlepljuju kao super lepkomda su spojeni,naša "SELOJTEP" agencija što spoji,neće da može da se razdvaja.Dido,imaš mesto direktora za marketing  smej.gif smej.gif womens

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Pa konačno da počnu da prave decu a ne da gube vreme oko foruma... 1340_womens

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Khm molim vas,ovde direktorKA,samo recite šta vi treba i ja ću preko mojih posrednika da izreklamiram sve što treba i ko treba...  1340_womens smej.gif smej.gif

Treba nam dobra reklama,dobar baner za agenciju i naravno reklamiranje po ceo dan...khm,dakle na posao direktorko pa da ženimo i udajemo ljude,i da organizujemo svadbe gde se dobro jede i pije  smej.gif smej.gif
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Zvaće se : Agencija za zbližavanje i spajanje "Selotape". 7896634

A možete i da joj date ime "Poslednja šansa".

To kad se prodju 40 a ne nadje se bračni partner. Tad stranke šaljemo u tu agenciju.

Цитат:

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Zvaće se : Agencija za zbližavanje i spajanje "Selotape". 1405_love

7896634 dada 0203_cool ;) Razmislićemo nije loše,nije ni malo loše,Malina,pa ožeš kod nas da radiš? 1405_love
Подели на овим сајтовима

Zvaće se : Agencija za zbližavanje i spajanje "Selotape". 1405_love

7896634 dada 0203_cool ;) Razmislićemo nije loše,nije ni malo loše,Malina,pa ožeš kod nas da radiš? 1405_love

Može. Više sam sreće donosila drugima, nego sebi.

Ima da spajamo ljude, samo tako, bićemo najuspešniji u poslu.

Nego, nešto mislim, da ne budemo loša reklama same sebi, znaš ono kad vidiš frizerku sa lošom frizurom, tako i mi ne valja što nemamo momke (bar u mom slučaju je tako).  

Подели на овим сајтовима

Pa,kad otvorimo agenciju ima da nađemo za tebe odma,ti si nam prva na listi i bićeš nam najbolja reklama,ma nema niko da nam ravan bude,odma tebi ti si ujedmno i zaposleni i mušterija...dakle ima da se izreklamiramo samo tako  dada 0203_cool 7896634;)

Подели на овим сајтовима

Pa,kad otvorimo agenciju ima da nađemo za tebe odma,ti si nam prva na listi i bićeš nam najbolja reklama,ma nema niko da nam ravan bude,odma tebi ti si ujedmno i zaposleni i mušterija...dakle ima da se izreklamiramo samo tako  0203_cool ;)7896634 1405_love

E, to mi se sviđa. Ima prvo da primamo samo muške kandidate, pa da mogu da biram  dada.

Posle, kad ja nađem nekog zanimljivog, krećemo sa reklamom.

Подели на овим сајтовима

Pa,kad otvorimo agenciju ima da nađemo za tebe odma,ti si nam prva na listi i bićeš nam najbolja reklama,ma nema niko da nam ravan bude,odma tebi ti si ujedmno i zaposleni i mušterija...dakle ima da se izreklamiramo samo tako  dada 0203_cool 7896634;)

Pa da. Biće Malina sam svoj kovač sreće  1405_love

Цитат:

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Pa,kad otvorimo agenciju ima da nađemo za tebe odma,ti si nam prva na listi i bićeš nam najbolja reklama,ma nema niko da nam ravan bude,odma tebi ti si ujedmno i zaposleni i mušterija...dakle ima da se izreklamiramo samo tako  0110_hahaha algabacaju 0110_hahaha 319.gif

E, to mi se sviđa. Ima prvo da primamo samo muške kandidate, pa da mogu da biram  0110_hahaha.

Posle, kad ja nađem nekog zanimljivog, krećemo sa reklamom.

Prvi kandidat je Zoske,on je zreo i prezreo za ženidbu  :bla: :group111:
Подели на овим сајтовима

Pa,kad otvorimo agenciju ima da nađemo za tebe odma,ti si nam prva na listi i bićeš nam najbolja reklama,ma nema niko da nam ravan bude,odma tebi ti si ujedmno i zaposleni i mušterija...dakle ima da se izreklamiramo samo tako  0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha algabacaju

Pa da. Biće Malina sam svoj kovač sreće  :group111:

Toga se i bojim.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...