Jump to content

Коло сестара ЖРУ

Оцени ову тему

Guest Оливера

Имате ли подршку у бављењу ручним радом  

19 члановâ је гласало

1. 1. Имате ли подршку у бављењу ручним радом

• подржава ме у сваком погледу
      6
    • главном ме подржава
      3
    • Нико ме не подржава
      2
    • Подржава ме помало
      3
    • Нема никаквог утицаја
      5

Препоручена порука

MARTI ti si ovde NAJJAči ne postoji sekana koja te ne voli...NE POSTOJI!A dečki te poštuju skroz.A mi sekane te čuvamo ki kralja...dok Glori ne dođe 7896634.gif' class='bbc_emoticon' alt=':drugarstvo:' /> :drugarstvo: :drugarstvo: crvenilo 7896634

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

sekane ,

moram polako da peglam , gotov sam  :drugarstvo:

E bato  evo pesmica za buđenje ujutru,kad te sekan eprobude

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

hvala vam sekane na svemu ,

danas sledi natavak kod Moooa ,

LAKU NOĆ SVIMA  :drugarstvo:

Laku noć Marty lepo spavaj i odmori se za nastavak danas  :drugarstvo: :drugarstvo:  crvenilo
Подели на овим сајтовима

Kukuuu,pa tek se sprema terevenka znači :drugarstvo: :drugarstvo: :drugarstvo: crvenilo 7896634

Ma ovo je bila samo proba,da vidimo kako će sve da izgleda...da uvežbamo.Ali zato večeras...lele petarde i vatromet ima da donesemo,da se puca i sija na sve strane  7896634 dada :group111:
Подели на овим сајтовима

Lepo  da se doteraš,znaš...kompletno i šminka i sve što ide u doterivanje.Samo nemoj štikle ne može da se igra u njima :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

Ma naravski i štikle,makar sve noge da izlomim crvenilo 0102_laughLeleee,jedva čekam....Baš mi je juče bio divan dan,obaveze,ali sve slatke,sa milinom se radi.A smejala sam se ko nikad u životu....Znači,tako će biti i danas,baš se radujem :drugarstvo: :drugarstvo: :drugarstvo:

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...