Jump to content

Коло сестара ЖРУ

Оцени ову тему

Guest Оливера

Имате ли подршку у бављењу ручним радом  

19 члановâ је гласало

1. 1. Имате ли подршку у бављењу ручним радом

• подржава ме у сваком погледу
      6
    • главном ме подржава
      3
    • Нико ме не подржава
      2
    • Подржава ме помало
      3
    • Нема никаквог утицаја
      5

Препоручена порука

Шта да ти кажем Глори,идемо за светом,а своје заборављамо :( Зато сам и ставила,да се мало подсетимо,бар овако klapklap torta klapklap

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

A ja... znam da pravim sve ove svetske...

MOgu recepata i recepata da vam dam...

A one domace.. nece mi uspe...

Mus od cokolade ... koliko je to komplikovano.. malo zeznes i ode.. A meni super ispadne

A Bajadere obicne ne mogu da napravnim.... nikako... stalno nesto nije u redu  torta

omnea mea mecum porto

Подели на овим сајтовима

Полако,научићеш.Ни ја нисам знала скоро ништа,а сад,углавном ми иде добро.Поготово са слаткишима klapklap klapklap torta

Подели на овим сајтовима

E...  klapklap klapklap :( smej.gif

Jeste li tuuu Glory Sandro? torta smej.gif smej.gif smej.gif

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

klapklap sad sam ušla u kuću...napolju je toliko lepo,stiglo proleće,ma šteta biti kući.Toliko ljudi je na ulicama,pun grad.Volim leti kada su ulice pune pa imaš utisak da je i u ponoć podne.Otvorile se i letnje bašte ma prelepooo  torta klapklap

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

E...  klapklap klapklap :( smej.gif

Jeste li tuuu Glory Sandro? torta smej.gif smej.gif smej.gif

eheeeej

Jaooo i Martiška je tu  smej.gif t5504

Gde si Marty,kućo stara?Gde si Marty,prijatelju?Gde si Marty  smej.gif smej.gif

Подели на овим сајтовима

Kako stignes evo i Martija

A ovako otplesao jednu pesmu i pobegao....

klapklap sad sam ušla u kuću...napolju je toliko lepo,stiglo proleće,ma šteta biti kući.Toliko ljudi je na ulicama,pun grad.Volim leti kada su ulice pune pa imaš utisak da je i u ponoć podne.Otvorile se i letnje bašte ma prelepooo  torta klapklap

E sto bi ja volela da sam sada u Beogradu!!! Ovde toga nema....

Jedva cekam da dodjem...

Hoces li da pijes kafu samnom????

omnea mea mecum porto

Подели на овим сајтовима

А у мом граду мртвпо море 0405_feel Друга планета :291291291:Ал,зато,на лето сви са Анчи на кафу у БГ. bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee 0442_feel 0442_feel 0442_feel algabacaju

Подели на овим сајтовима

• Гости

E...  bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee algabacaju

Jeste li tuuu Glory Sandro? :291291291: 0442_feel 0405_feel algabacaju

eheeeej

Jaooo i Martiška je tu  мајкл мајкл

Gde si Marty,kućo stara?Gde si Marty,prijatelju?Gde si Marty  0442_feel 0442_feel

Čaprkam po forumu  4chsmu1

kako si mi  1405_love

Подели на овим сајтовима

Kako stignes evo i Martija

A ovako otplesao jednu pesmu i pobegao....

0442_feel sad sam ušla u kuću...napolju je toliko lepo,stiglo proleće,ma šteta biti kući.Toliko ljudi je na ulicama,pun grad.Volim leti kada su ulice pune pa imaš utisak da je i u ponoć podne.Otvorile se i letnje bašte ma prelepooo  bliss jeeee bliss jeeee

E sto bi ja volela da sam sada u Beogradu!!! Ovde toga nema....

Jedva cekam da dodjem...

Hoces li da pijes kafu samnom????

Ma samo dođi u Beograd ima svugde da idemo...jao kako je lepo,kako mi je nedostajalo proleće,kako su ljudi lepi,ma sva sam uprolećana  0442_feel

Popiću ne jednu nego  5 kafa i nes kafa i ješćemo sladoled,i kolače samo kaži  :291291291: bliss jeeee algabacaju

Подели на овим сајтовима

А у мом граду мртвпо море мајкл Друга планета bliss jeeeeАл,зато,на лето сви са Анчи на кафу у БГ. bliss jeeee algabacaju 0442_feel 0442_feel 0405_feel algabacaju 0442_feel

Dakle...svi u Beograd da budete moji gosti...samo treba da dođete  :291291291: bliss jeeee
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...