Jump to content

Коло сестара ЖРУ

Оцени ову тему

Guest Оливера

Имате ли подршку у бављењу ручним радом  

19 члановâ је гласало

1. 1. Имате ли подршку у бављењу ручним радом

• подржава ме у сваком погледу
      6
    • главном ме подржава
      3
    • Нико ме не подржава
      2
    • Подржава ме помало
      3
    • Нема никаквог утицаја
      5

Препоручена порука

Добро, питања, али нека су и реторичка  bliss jeeee

Нема везе ко је начео тему, тема је добра, а о чему би жене и кукале него о несрећним љубавима.

И ја сам несрећно заљубљена, али шта да се ради, ваљда и то мора...понекад...

И, у то име, удри бригу на весеље  bliss jeeee

Подели на овим сајтовима

Сејо па ти си заљубљена - радуј се  bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee

Радујем се, али није ми добар избор, јасно је већ као дан ... али нема везе, битно да ми даје крила  bliss jeeee

Подели на овим сајтовима

Бог ће уредити  bliss jeeee

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Ми тебе не престајемо да гледамо  :229229229:

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

link=topic=5061.msg397904#msg397904 date=1301519722]

Ми тебе не престајемо да гледамо  greengrin

Тамо на разбибризи - знаш ти већ зашто  :cheesy:

0405_feel

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

link=topic=5061.msg397882#msg397882 date=1301519267]

samo vas gledam

Господине надзорниче, јел све у реду у овом женском сектору ?  0110_hahaha

dobro da bolje ne može biti...  :cheesy:

Тамо на разбибризи - знаш ти већ зашто  greengrin

0110_hahaha  0405_feel

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

0405_feel greengrin :cheesy:

Радујем се, али није ми добар избор, јасно је већ као дан ... али нема везе, битно да ми даје крила  0110_hahaha

Да скроз погрешан избор,ја ти рекох да код мене немаш прођу, а ти се и даље ложиш... 0110_hahaha

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...