Jump to content

Коло сестара ЖРУ

Оцени ову тему

Guest Оливера

Имате ли подршку у бављењу ручним радом  

19 члановâ је гласало

1. 1. Имате ли подршку у бављењу ручним радом

• подржава ме у сваком погледу
      6
    • главном ме подржава
      3
    • Нико ме не подржава
      2
    • Подржава ме помало
      3
    • Нема никаквог утицаја
      5

Препоручена порука

Otkud ti to ja samo  :(7896634 7896634 leteti leteti leteti leteti leteti

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Ovde je vidim ja potreban jedan treskavac ali dobar,da se razmrdate,zaigrate,zamešate ( posni šlag za posnu  tortu) itd...

:(7896634 7896634 leteti leteti

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

:(  7896634  7896634  leteti  leteti  leteti  leteti  leteti  leteti  bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee

dance67890 dance67890

Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог.

Псал., 45:10

Подели на овим сајтовима

Добро вече драге даме,најбоље другарице моје... :( bliss jeeee 7896634 bliss jeeee 7896634 bliss jeeee Уууу,Надалина је опет у моди bliss jeeee leteti bliss jeeee leteti bliss jeeee leteti bliss jeeee leteti bliss jeeee leteti dance67890 leteti dance67890

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Nadalina je opasna i uvek je u modi,zbog kolača.

:(7896634 7896634 leteti leteti

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Анастасију, не мењамоооооооо !!!!!

7896634 7896634 leteti leteti leteti leteti

Надалина, надалинаааа  :(

Ту песму сам мнооооглушала као мала девојчица !

Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог.

Псал., 45:10

Подели на овим сајтовима

http://www.youtube.com/watch?v=qDaT7xgFBs0

E,o e,o... :(7896634 7896634 leteti
Подели на овим сајтовима

Оооо ево и мамице leteti leteti bliss jeeee Одма у играњац  leteti :( bliss jeeee leteti 7896634 leteti bliss jeeee bliss jeeee 7896634 leteti bliss jeeee bliss jeeee

Подели на овим сајтовима

leteti leteti leteti

leteti leteti leteti

Gde si mamičice  bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee  :(7896634 7896634
Подели на овим сајтовима

0102_laugh .mislise. 0442_feel 0203_cool whackado whackado whackado 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif :cheesy2:

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Што волим кад је друштванце веселоооо 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif whackado whackado

А ево и Милевче стигла и њој се свиђа друштво 0102_laugh 319.gif .mislise. 0442_feel 0203_cool whackado

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...