RYLAH Написано Мај 18, 2016 Пријави Подели Написано Мај 18, 2016 1 minute ago, Господин Бореалис рече Хтео сам рећи да је у релативно веома високом степену. Не знам колико је ова мапа репрезентативна. Рецимо, овде је Хрватска двадесет поена боља од нас на скали до 100, што у пракси тешко да је истина, ма колико они били у НАТО и ЕУ. Турска, која може да плане као шибица сваког часа, има исту боју као ми. Украјина има исту боју као ми, аман Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 18, 2016 Пријави Подели Написано Мај 18, 2016 Управо сада, RYLAH рече Не знам колико је ова мапа репрезентативна. Рецимо, овде је Хрватска двадесет поена боља од нас на скали до 100, што у пракси тешко да је истина, ма колико они били у НАТО и ЕУ. Турска, која може да плане као шибица сваког часа, има исту боју као ми. Украјина има исту боју као ми, аман Тачно је да полиција не ликвидира и не мучи кад им се ћефне, али владавине права нема баш много. Колико би ти рекао да је има? Ја гледам овако: нема владавине права = нема државе. Овде се дешавају ненормалне ствари, али додуше не по стандарду Кореје или Венецуеле или Боливије... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 18, 2016 Пријави Подели Написано Мај 18, 2016 12 minutes ago, RYLAH рече Као што је Бог 40 година водио Израиљце пре Обећане земље, док није умро и последњи од оних што су били робови. ”Бићете у Обећаној земљи за 2, највише 2 и по године.” Плутон and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 18, 2016 Пријави Подели Написано Мај 18, 2016 Управо сада, Juan рече ”Бићете у Обећаној земљи за 2, највише 2 и по године.” Ел то значи да до тад умиремо сви што памтимо социјализам, макар да лапотирамо ове маторије што су тад радили? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 18, 2016 Пријави Подели Написано Мај 18, 2016 Pa mislim baš će SNS ostaviti DS-ove urednike u RTV-u Dosta je što su na RTS-u ostali Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 18, 2016 Пријави Подели Написано Мај 18, 2016 5 minutes ago, Juan рече ”Бићете у Обећаној земљи за 2, највише 2 и по године.” "Ако не уђемо у Обећану земљу до 890. пре Христа, поднећу оставку на место пророка..." Плутон and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 20, 2016 Пријави Подели Написано Мај 20, 2016 https://twitter.com/chivijashitza/status/733602020272263168 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 20, 2016 Пријави Подели Написано Мај 20, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 21, 2016 Пријави Подели Написано Мај 21, 2016 https://www.youtube.com/channel/UCmueDquCZKcStPDOyag4S0w/videos?sort=dd&view=0&shelf_id=0 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 23, 2016 Пријави Подели Написано Мај 23, 2016 Аурор and Juanito је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 23, 2016 Пријави Подели Написано Мај 23, 2016 On 21.5.2016. at 13:14, Плутон рече https://www.youtube.com/channel/UCmueDquCZKcStPDOyag4S0w/videos?sort=dd&view=0&shelf_id=0 Sve go neprijatelj Vođinih reformi i evropskog puta Srbije... Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука