Jump to content

Смењен директор програма РТВ Војводина С. Арежина

Оцени ову тему

Препоручена порука

1 minute ago, Господин Бореалис рече

Хтео сам рећи да је у релативно веома високом степену. :) 

Не знам колико је ова мапа репрезентативна. Рецимо, овде је Хрватска двадесет поена боља од нас на скали до 100, што у пракси тешко да је истина, ма колико они били у НАТО и ЕУ. Турска, која може да плане као шибица сваког часа, има исту боју као ми. Украјина има исту боју као ми, аман :) 

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Управо сада, RYLAH рече

Не знам колико је ова мапа репрезентативна. Рецимо, овде је Хрватска двадесет поена боља од нас на скали до 100, што у пракси тешко да је истина, ма колико они били у НАТО и ЕУ. Турска, која може да плане као шибица сваког часа, има исту боју као ми. Украјина има исту боју као ми, аман :) 

Тачно је да полиција не ликвидира и не мучи кад им се ћефне, али владавине права нема баш много.

Колико би ти рекао да је има? Ја гледам овако: нема владавине права = нема државе. Овде се дешавају ненормалне ствари, али додуше не по стандарду Кореје или Венецуеле или Боливије...

Подели на овим сајтовима

12 minutes ago, RYLAH рече

Као што је Бог 40 година водио Израиљце пре Обећане земље, док није умро и последњи од оних што су били робови.

”Бићете у Обећаној земљи за 2, највише 2 и по године.”

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Juan рече

Ел то значи да до тад умиремо сви што памтимо социјализам, макар да лапотирамо ове маторије што су тад радили? 

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

5 minutes ago, Juan рече

"Ако не уђемо у Обећану земљу до 890. пре Христа, поднећу оставку на место пророка..." :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...