Jump to content

Шешељ: ДСС и Двери су испод цензуса, али их гура америчка амбасада

Оцени ову тему

Препоручена порука

3 minutes ago, Istochnik рече

Ti si zesci prema srbima nego haski tribunal koji je oslobodio Seselja svih optuzbi al ok, na tvojoj je dusi..

Да, зато што су они већи крвници српског народа него било ког другог народа. Више срба је погинула од метка с леђа, него од непријатељске ватре. Они су криминалце и људе из затвора послали да "бране" народ. Ко им се супротставио завршио је као Срђан Алексић, или чешће од метка с леђа, из заседе.

Да не причам шта се радило око Вуковара и свуда другде, и колико је војске погинуло од "пријатељске" ватре. Наводили су наше авионе и артиљерију на нашу пешадију. Командовали су повлачење када је требало ићи напред,...

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Ђорђе Р рече

Да не причам шта се радило око Вуковара и свуда другде, и колико је војске погинуло од "пријатељске" ватре. Наводили су наше авионе и артиљерију на нашу пешадију. Командовали су повлачење када је требало ићи напред,...

U Svakom ratu se gine od prijateljske vatre, dosao si do toga da su ti seselj i milosevic krivi za to, nevjerovatno.

Подели на овим сајтовима

6 minutes ago, Istochnik рече

U Svakom ratu se gine od prijateljske vatre, dosao si do toga da su ti seselj i milosevic krivi za to, nevjerovatno.

Па није сигурно за то крив Туђман и НАТО.

Милошевић и Шешељ су криви за избор кадрова, што су неспособњаковиће (лојалне партијама) постављали на кључна места. И што су криминалце (лојалне партијама) слали да "бране" народ.

Резултате видимо по границама Србије, и по економском стању у Србији.

Лепо рекоше људи, немојте нас молим вас бранити. Где нас је СРС бранила ту више нема Срба.

Подели на овим сајтовима

9 minutes ago, Ђоле Пролеће рече

Са СССР? Која није постојала. За коју је свако са пола грама мозга видео да ће се распасти као сува церовина, трула изнутра. И ти би да се за тебе заузме "сила" која самој себи није у стању да помогне и заустави суноврат. Ну, изабрше вође ономад по твоему мненију, па ето, угазише нас, као вашку, флека од нас остала. 

Да не дрљамо више, немам снаге ни за чет надгорњавање а још мање опширније образлагање и натезање. То је сада све прошлост, коју ми плаћамо, мимо наше воље, али коју не можемо изменити. Али можемо извући поуке. Ај жив био.

SSSR je pre 1991 postojala. Sto se zapada tice mi i jesmo bili u paktu sa njima, oni su podrzavali Milosevica kao i nacionaliste u drugim republikama, cilj je bio da se drzava razbije na komade.

Подели на овим сајтовима

11 minutes ago, Ђорђе Р рече

Резултате видимо по границама Србије, и по економском стању у Србији.

Лепо рекоше људи, немојте нас молим вас бранити. Где нас је СРС бранила ту више нема Срба.

Ne ne, kako ne shvatas..Srbija nije u prvom svijetskom ratu stradala zbog principa, srbija je stradala zato sto je srbija. Srbije je kroz istoriju uvijek stradala zato sto je bliska rusiji, ti gledas sitnice a ne gledas sliku iz daleka. Zapad ce nas vjecno gaziti dokle god smo pro ruski faktor na balkanu, stavi ti bilo koga na vlast rezultat ce biti isti, razmisli o tome.

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Istochnik рече

Ne ne, kako ne shvatas..Srbija nije u prvom svijetskom ratu stradala zbog principa, srbija je stradala zato sto je srbija. Srbije je kroz istoriju uvijek stradala zato sto je bliska rusiji, ti gledas sitnice a ne gledas sliku iz daleka. Zapad ce nas vjecno gaziti dokle god smo pro ruski faktor na balkanu, stavi ti bilo koga na vlast rezultat ce biti isti, razmisli o tome.

Зашто не би били про српски фактор? Поготово сада када је Русија далеко од Балкана. Русија се удаљава и од саме себе, Кијевске Русије (сада Украјине). Шта ми имамо са Русијом, и зашто Србија треба да брани Руске интересе, а да не гледа своје? А Руси то и не траже од нас. Жеља СРС, и Шешеља је само да нас увуку у неки сукоб, како би они (ратни профитери и мешетари) могли да профитирају.

У Првом рату је било обрнуто, Русија је страдала због Србије, и од тога се није још увек опоравила и тешко ће се опоравити.

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Ђорђе Р рече

Зашто не би били про српски фактор? Поготово сада када је Русија далеко од Балкана. Русија се удаљава и од саме себе, Кијевске Русије (сада Украјине). Шта ми имамо са Русијом, и зашто Србија треба да брани Руске интересе, а да не гледа своје? А Руси то и не траже од нас. Жеља СРС, и Шешеља је само да нас увуку у неки сукоб, како би они (ратни профитери и мешетари) могли да профитирају.

У Првом рату је било обрнуто, Русија је страдала због Србије, и од тога се није још увек опоравила и тешко ће се опоравити.

Pa nisi me shvatio, treba biti pro srpski faktor. Biti pro srpski faktor znaci biti pro ruski faktor jer istorijski gledano interesi srbije i rusije su se uvijek sklapali, u slucaju da se uskoro resi pitanje ukrajine i rusija bude aktivnija na balkanu nama je u interesu da kod nas bude sila zastitnica, to ne da bi nas uvelo u rat nego bi sprecilo rat jer bi bio neki balans sile.

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Istochnik рече

Pa nisi me shvatio, treba biti pro srpski faktor. Biti pro srpski faktor znaci biti pro ruski faktor jer istorijski gledano interesi srbije i rusije su se uvijek sklapali, u slucaju da se uskoro resi pitanje ukrajine i rusije bude aktivnija na balkanu nama je u interesu da kod nas bude sila zastitnica, to ne da bi nas uvelo u rat nego bi sprecilo rat jer bi bio neki balans sile.

Погледај мало географски атлас. Руси до нас могу само преко Украјине, Молдавије и Румуније. Или преко Црног Мора и Бугарске. Зато су Русима увек били ближи Бугари него ми, а нама је то увек било чудно.

Дакле, или ми, или руси треба да културно-економски освојимо ове државе, да би про српски фактор био и про руски. Овако нам је Русија мало ближа од Кине. :)

Срби немају никакав интерес у Сирији, ни Украјини. Тако да не знам како би се српски интереси могли поклапати са руским?

Подели на овим сајтовима

6 minutes ago, Ђорђе Р рече

Погледај мало географски атлас. Руси до нас могу само преко Украјине, Молдавије и Румуније. Или преко Црног Мора и Бугарске. Зато су Русима увек били ближи Бугари него ми, а нама је то увек било чудно.

Дакле, или ми, или руси треба да културно-економски освојимо ове државе, да би про српски фактор био и про руски. Овако нам је Русија мало ближа од Кине. :)

Срби немају никакав интерес у Сирији, ни Украјини. Тако да не знам како би се српски интереси могли поклапати са руским?

Nije vise srednji vjek pa da nam je rusija daleko, to nema nikakve veze sa daljinom, amerika je izolovana od evrope pa je prisutna u evropi. Jermenija nema granicu sa rusijom pa je ipak clan ODKB i evroazijskog saveza, drugo rusija nije daleko, cim predjes preko rumunije i dodjes u Odesku oblast to ti je kao da si u rusiju dosao. Kakve veze ima da li srbija ima interes u siriji i ukrajini? ti prevelik znacaj dajes srbiji. Srbija je samo polje boja izmedju velikih sila, srbija po svojoj sustini je uvijek na ruskoj strani i tako ce nas zapad uvijek gledati bez obzira na politiku, dodji ti na vlast i kazi da nemas nista sa rusijom al ce te anglo saksonci gledati kao na rusa bez obzira na sve, ti se nista ne pitas niti srbija, to je nasa sudbina i nas neki nacionalni ''genetski'' kod.

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Ђоле Пролеће рече

То то, фатализам, судбина, записано у небеској књиГи, као код мислимана.

Зачувај ме Боже и саклони.

Nije tacno, pogledaj istoriju samo. Zasto ti mislis da ce biti drugacije u buduce nego sto je uvijek bilo? Upravo su tu nase greske..Nece se nista znacajno promjeniti to je ista tehnologija. Ne radi se tu o nikakvoj sudbini, ja sam ovdje pragmatican.

Подели на овим сајтовима

14 minutes ago, Istochnik рече

Nije vise srednji vjek pa da nam je rusija daleko, to nema nikakve veze sa daljinom, amerika je izolovana od evrope pa je prisutna u evropi. Jermenija nema granicu sa rusijom pa je ipak clan ODKB i evroazijskog saveza, drugo rusija nije daleko, cim predjes preko rumunije i dodjes u Odesku oblast to ti je kao da si u rusiju dosao. Kakve veze ima da li srbija ima interes u siriji i ukrajini? ti prevelik znacaj dajes srbiji. Srbija je samo polje boja izmedju velikih sila, srbija po svojoj sustini je uvijek na ruskoj strani i tako ce nas zapad uvijek gledati bez obzira na politiku, dodji ti na vlast i kazi da nemas nista sa rusijom al ce te anglo saksonci gledati kao na rusa bez obzira na sve, ti se nista ne pitas niti srbija, to je nasa sudbina i nas neki nacionalni ''genetski'' kod.

Ја нисам рекао да мора војнички да освоји те државе, него културно економски.

Да ли си икада био у Русији или негде на западу (ЕУ земљи)?

Русија је увек гледала ка западу, као и ми. Русија исто тако тежи ЕУ (англосаксонским и германским) вредностима, како у економији, тако и у васпитању и понашању (култури).

Не беже немци и енглези у Русију, него обрнуто.

Подели на овим сајтовима

5 minutes ago, Ђоле Пролеће рече

Лупаш као максим по дивизији. 

Погледај ти историју. Србија никад није била у руској интересној сфери. Од планова Јосифа и Катарине из 18. века, преко првог устанка па надаље, све до независности кад су Руси направили велику Бугарску и директно нас гурнули у вазалски однос Аустријанцима, којима смо по тим истим плановима и припадали.

Smjesan si, citava istorija srbije je vezana sa ruskim uticajem, od ruskog igumana koji je dao ime svetom savi do podrske koju su rusi dali da se od turaka oslobodimo. Mi nikad nista nismo uradili sami bez rusa pa smo cak i zastavu uzeli od njih po jednoj teoriji. U vama se sada samo probudio bes jer duboko u sebi znate da smo uvijek prvi bili na udaru svih i zapada i turaka zato sto smo mali rusi na balkanu i u buducnosti cemo opet biti na udaru..

Подели на овим сајтовима

23 minutes ago, Istochnik рече

Smjesan si, citava istorija srbije je vezana sa ruskim uticajem, od ruskog igumana koji je dao ime svetom savi do podrske koju su rusi dali da se od turaka oslobodimo. Mi nikad nista nismo uradili sami bez rusa pa smo cak i zastavu uzeli od njih po jednoj teoriji. U vama se sada samo probudio bes jer duboko u sebi znate da smo uvijek prvi bili na udaru svih i zapada i turaka zato sto smo mali rusi na balkanu i u buducnosti cemo opet biti na udaru..

То је твој избор да будеш мали рус. Између еврослинаваца и малоруса има и нешто заједничко. А то је да не желе да буду Срби, него слуге других држава. Док се борe за руске и америчке интересе (боље речено интересе њихових послодаваца, руских и америчких тајкуна, а не народа), Србија пропада. Надам се да на следећим изборима ни једни ни други неће ући у парламент.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, Ђорђе Р рече

То је твој избор да будеш мали рус. Између еврослинаваца и малоруса има и нешто заједничко. А то је да не желе да буду Срби, него слуге других држава. Док се ви борите за руске и америчке интересе (боље речено интересе ваших послодаваца, руских и америчких тајкуна, а не њихових народа), Србија пропада. Надам се да на следећим изборима ни једни ни други нећете ући у парламент.

Ne to nije izbor, to ti je apsolutno individualisticki liberalni nacin razmisljanja. Ti sam ne mozes izabrati kolektivno za naciju. Pa mi Velikorusi i evrounijati imamo zajednicko to da smo realni, male drzave nemaju nikakvog znacaja i vreme je da se integrisemo. Boriti se za srpske interese znaci integrisati se i opstati a ne biti neutralan i ostati topovsko meso.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...