Драшко Написано Април 20, 2016 Пријави Подели Написано Април 20, 2016 Да ли вам се дешава да се идентификујете са познатим, непознатим личностима? Не мора да значи да постоји сличност, можда се препознајемо у некој перспективи онога чему тежимо или у нечемо што у нама постоји као потенцијал а препознајемо у другој особи. Pancakes, JESSY and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Април 20, 2016 Пријави Подели Написано Април 20, 2016 Једине ситуације у којима се ја идентификујем са неким је приликом читања књига или гледања филмских остварења, па се онда идентификујем са одређеним ликовима у истима. Углавном се ради о антијунацима у мом случају. Не могу да се идентификујем са неким глумцем, спортистом и сл. јер ја ту немам довољну основу за идентификацију, ипак су нам ликови у умјетничким дјелима сувише "огољени", да се одмах да видјети о каквој се личности, на цјелокупном нивоу, ради. За мене је идентификација са познатим особама била карактеристична у дјечијем добу, када сам се везивао само за "фасаду". JESSY, Рапсоди, Pancakes and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Април 20, 2016 Пријави Подели Написано Април 20, 2016 XY moja muska strana naginje ka: a moja zenska strana ka: Караконџула, Драшко and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Април 20, 2016 Пријави Подели Написано Април 20, 2016 @Pancakes, не питај ме како сам знао да ће ово бити твој евентуални одговор на овој теми. Драшко and Pancakes је реаговао/ла на ово 2 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Април 20, 2016 Пријави Подели Написано Април 20, 2016 Ja se identifikujem sa Novakom Djokovicem. Novak Djokovic je nas poznati teniser. On prebacuje lopticu preko razapnute mreze. Zato sto to radi najbolje u Solarnomsistemu svi vole Republiku Srbiju, a on zaradjuje brdo love. On se ne drogira, pa je zbog toga omiljen i deci i penzionerima. On ne jede gluten, docim ja tu supstancu konzumiram :((( On zaradjuje brdo love za prebacivanje lopte preko razapnute mreze, ono, otprilike kao vise desetina hiljada prosecno siromasnih ljudi u Republici Srbiji. Рапсоди, Караконџула, Juanito and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Април 20, 2016 Пријави Подели Написано Април 20, 2016 4 minutes ago, Караконџула рече не питај ме како сам знао да ће ово бити твој евентуални одговор на овој теми. i ja sam znao, da ce drugi eventualno znati... volem ih... naucio sam dosta od njih i dalje ucim... God bless 'em. <3 Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 20, 2016 Пријави Подели Написано Април 20, 2016 1 hour ago, Драшко рече Да ли вам се дешава да се идентификујете са познатим, непознатим личностима? Не мора да значи да постоји сличност, можда се препознајемо у некој перспективи онога чему тежимо или у нечемо што у нама постоји као потенцијал а препознајемо у другој особи. Што рече Караконџула, када читам увек се идентификујем / поготово ако је реч романтичним остварењима / са главним јунакињама. Увек сам сањала да се релација мог живота одвија ван грађанских устаљених очекиваних оквира...па сам волела рецимо да будем жена неког дисидента.... Па онда позната велика песникиња чије ће име бити записано у вечности....па једно време неко ко ће покренути точак неког битног догађаја који ће обележити историју..... Али највећа идентификација и дан данас је са малом Хајди .... Караконџула, Драшко, Pancakes and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 20, 2016 Пријави Подели Написано Април 20, 2016 1 hour ago, Драшко рече Да ли вам се дешава да се идентификујете са познатим, непознатим личностима? Не мора да значи да постоји сличност, можда се препознајемо у некој перспективи онога чему тежимо или у нечемо што у нама постоји као потенцијал а препознајемо у другој особи. Ne desava mi se da se identifikujem ... Duzi niz godina prolazim kroz krizu identiteta zvanu - Ko sam ja ? Desava mi se da me necije lepo ponasanje motivise ... Najcesce je to posvecenost nekome zanimanju ... Te ljude retko srecem ... Ali ih obozavam ... Na zalost , svako seme koje se baci na njivu moje duse brzo usahne ... Uvene ili se osusi ... Караконџула, Драшко and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 20, 2016 Пријави Подели Написано Април 20, 2016 1 hour ago, drvce рече Ja se identifikujem sa Novakom Djokovicem. Novak Djokovic je nas poznati teniser. On prebacuje lopticu preko razapnute mreze. Zato sto to radi najbolje u Solarnomsistemu svi vole Republiku Srbiju, a on zaradjuje brdo love. On se ne drogira, pa je zbog toga omiljen i deci i penzionerima. On ne jede gluten, docim ja tu supstancu konzumiram :((( On zaradjuje brdo love za prebacivanje lopte preko razapnute mreze, ono, otprilike kao vise desetina hiljada prosecno siromasnih ljudi u Republici Srbiji. Такође се идентификујем са Ђоваком, не плаћам порез, хе хе. Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука