Jump to content

Шалим се :)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Постављена слика

VERUJ ŽENI KAD PRIČA

Jedan oženjen čovek je nešto ranije otišao sa posla jednog petka, ali umesto da ode kući, proveo je vikend zabavljajući se sa prijateljima.
Kada se konačno vratio kući u nedjelju uveče, žena mu je jako zamerila i u tome je bila nepokolebljiva.
Nakon nekoliko sati vriske i dernjave, žena je zastala i ponudila mu sledeće: Kako bi bilo da me ne vidiš narednih nekoliko dana???
Suprug nije mogao verovati, pogledao je, nasmešio se i rekao:  To bi bilo sasvim u redu!
Ponedeljak je prošao, a ženu nije video. Utorak i sreda takodje prođoše a da je nije video.
Dođe i četvrtak,  otok je splasnuo i mogao  ju je videti  krajičkom levog oka.

Подели на овим сајтовима

Интересантно Тавита свака част  :drugarstvo:

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

VERUJ ŽENI KAD PRIČA

Jedan oženjen čovek je nešto ranije otišao sa posla jednog petka, ali umesto da ode kući, proveo je vikend zabavljajući se sa prijateljima.

Kada se konačno vratio kući u nedjelju uveče, žena mu je jako zamerila i u tome je bila nepokolebljiva.

Nakon nekoliko sati vriske i dernjave, žena je zastala i ponudila mu sledeće: Kako bi bilo da me ne vidiš narednih nekoliko dana???

Suprug nije mogao verovati, pogledao je, nasmešio se i rekao:  To bi bilo sasvim u redu!

Ponedeljak je prošao, a ženu nije video. Utorak i sreda takodje prođoše a da je nije video.

Dođe i četvrtak,  otok je splasnuo i mogao  ju je videti  krajičkom levog oka.

:drugarstvo: 0110_hahaha 0110_hahaha

Одлични су и слика и прича  0110_hahaha 0110_hahaha 0913_sport dada

У хришћанству нема пречица

Подели на овим сајтовима

KLIKNI NA LINK, UPISI SVOJE IME I PRITISNI SUBMIT

0110_hahaha

http://www.star28.net/snow.html

E OVO JE BAS LEPO  :drugarstvo:

SADA MI JE IME UREZANO I NA SEVERNOM POLU YEEEEEEE  0110_hahaha

I to dok se pingvin klizao , o daaa!! nekome da kazem da mi je pingvin napisao ime... ih 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

KLIKNI NA LINK, UPISI SVOJE IME I PRITISNI SUBMIT

crvenilo

http://www.star28.net/snow.html

E OVO JE BAS LEPO  0510_music

SADA MI JE IME UREZANO I NA SEVERNOM POLU YEEEEEEE   8084.gif

I to dok se pingvin klizao , o daaa!! nekome da kazem da mi je pingvin napisao ime... ih girl_smiley

Nego sta nego cu da kazem!!!! Pa, jeste! Jesi videla!?

Жив ми Господ мој

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...