Милица Написано Мај 13, 2010 Пријави Подели Написано Мај 13, 2010 Kerušu ranili strelom Loznica - Kerušu probodenu strelom pored kičme juče oko osam sati našao je Mile Obradović, potpredsednik Društva za zaštitu životinja „Lunja“ iz Loznice. Bespomoćna životinja nalazila se u neposrednoj blizini prihvatilišta za pse lutalice, a posle prijave veterinarskoj inspekciji i policiji, Obradović je psa prevezao do Veterinarske stanice, gde su je veterinari operisali i izvadili strelu. ... Uploaded with ImageShack.us Za sakaćenje životinje godinu dana zatvora Za maltretiranje životinja: neovlašćeno prodavanje, udaranje i slično, prema Zakonu o dobrobiti životinja propisane su novčane kazne od 100.000 dinara do milion dinara, u zavisnosti od stepena zločina nad životinjom. Za sakaćenje i ubistvo životinje, prema Krivičnom zakonu (član 269.) propisana je kazna zatvora od šest meseci do godinu dana. http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/189057/Kerusu-ranili-strelom Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 13, 2010 Пријави Подели Написано Мај 13, 2010 идиоти. глупо питање: а како се васпитава пас рецимо, ако не повременим лупањем по дупету у или другде? пошто се овим забрањује ударање ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Мај 14, 2010 Пријави Подели Написано Мај 14, 2010 По мени пас мора мало некад да се лупи... има оних који су такве природе да су прилично послушни и без неког посебног васпитавања (као мој Шврћа) али опет понекад направе глупост. Он се плаши батина као да сам га тукла не знам колико (можда је неко други док је био на улици, па навукао трауме), тако да малим лупкањем и повишеним тоном све може да се реши. Ах, тај Шврћа, најбољи је :-) Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
tara8 Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 stadaradim nikad necu razumeti takvu brutalnost i bezosecajnost 70zfof0qsamomolitva '' знање често осиромаши доброту, доброта увек обогати знање '' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
tara8 Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 89898989898989 otkud strela? u srbiji nije razvijen sport-STRELICARSTVO mada bih ja volela da bude jer smo potomci Nemanjića koji su mnoge bitke strelama dobili, i zašto pustiti Koreance da imaju streličarsku reprezentaciju a mi, potomci vitezova srpskog srednjeg veka da nemamo???????!!!!!!!!!! i da, gadjati u metu a ne u životinje, stvorenja Božja stadaradim '' знање често осиромаши доброту, доброта увек обогати знање '' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 прексупо је стреличарство за наше услове, пошто квалитетна графитна такмичарска стрела кошта око 25 евра ... а троше се временом - криве, пуцају ... квалитетан такмичарски лук са додацима кошта и по пар иљада евра ... па и ту има пуцања тетива, и то кошта ... иначе, претпостављам да је ова мала стрела је из ручног самострела, због дужине перца ... тако да је било прилично близу кад су га погодили и то је врло садистички да су га гледали после тога како се мучи ... кад су се већ понели као стока, могли су барем да му прекрате патњу а не да га пусте таквог ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Август 14, 2010 Пријави Подели Написано Август 14, 2010 Добро је што му нису прекратили, пас је ипак спашен. Само не знам да ли је и удомљен. Што је најблесавије, најлакше се налази дом за животиње које су претрпеле неку несрећу. Изузевши Милу, ту су неке политичке игре ... Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 14, 2010 Пријави Подели Написано Август 14, 2010 нажалост, људи су више болећиви на животиње него на људе ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Август 30, 2010 Пријави Подели Написано Август 30, 2010 Били би болећиви и на људе, само кад би смели ... Знаш како је, у иностранству нико не дира неког ако падне на улици, да му не би после неку тужбу прикачили ... не мож ни да помогнеш на миру! Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Август 30, 2010 Пријави Подели Написано Август 30, 2010 Били би болећиви и на људе, само кад би смели ... Знаш како је, у иностранству нико не дира неког ако падне на улици, да му не би после неку тужбу прикачили ... не мож ни да помогнеш на миру! Tako nesto se desilo mom ocu kada smo putovali 1991.god na more u Grcku.Neko je sleteo s puta i moj tata stao da pomogne,onda ga je jedan turcin optuzio da je on kriv sto je ovaj sleteo s puta. Naime,jeste bila umesana Lada Samara ali ne nasa,taj koji je bio kriv je pobegao,a moj tata zavrsio na Grckom sudu. Ipak,Bogu hvala uspeli su da dokazu da to nije bio moj tata. preselo nam letovanje te godine slava3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Август 30, 2010 Пријави Подели Написано Август 30, 2010 O tome pricam ... nije uopste lako pomoci coveku, cak je i rizicno ... mozes pomoci samo nekom koga bas poznajes, ali da taj nije previse ponosan pa da nece ... Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2010 Били би болећиви и на људе, само кад би смели ... Знаш како је, у иностранству нико не дира неког ако падне на улици, да му не би после неку тужбу прикачили ... не мож ни да помогнеш на миру! кретенизам, ђаво смућује људе да се не помажу. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Септембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2010 facenew22222222 требало би да имамо тужног смајлија који каже да да. Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Октобар 27, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2010 ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Октобар 27, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2010 Ja ovo ne smem da gledam ... ima da se istraumiram ... Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука