Агница Написано Март 31, 2016 Пријави Подели Написано Март 31, 2016 наравно да не мора,нисам то нигде посебно нагласио,само сам поставио хипотезу...раније (у мојим двадесетим) ми је било битно,али после одређених искустава и савета променио сам став...најбитније ми је да ме воли Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 31, 2016 Пријави Подели Написано Март 31, 2016 најбитније ми је да ме воли Супер, само то треба обрнуто PredragVId је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
19горан80 Написано Март 31, 2016 Пријави Подели Написано Март 31, 2016 Супер, само то треба обрнуто што ће рећи - обострано PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
MiraM Написано Април 2, 2016 Пријави Подели Написано Април 2, 2016 Posle jedne divne ljubavi cini mi se da mi vise nije tako neophodna ljubav kao ljubav izabranika. Sada trazim nekoga ko ima sve drugo, a najvise ljubavi prema Gospodu. Ako bih pronasla nekog takvog bilo bi sasvim suludo govoriti o nasoj maloj partnerskoj ljubavi. Primjecujete li kako to "partnerskoj ljubavi" ruzno zvuci. No dobro, ja sasvim razumijem one koji to traze, ja sam to valjda iskusila i vidjela da nije sva car u tome. Ukusi su razliciti. Послато са ASUS_Z00AD уз помоћ Тапатока Bokisha and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Април 2, 2016 Пријави Подели Написано Април 2, 2016 Posle jedne divne ljubavi cini mi se da mi vise nije tako neophodna ljubav kao ljubav izabranika. Sada trazim nekoga ko ima sve drugo, a najvise ljubavi prema Gospodu. Ako bih pronasla nekog takvog bilo bi sasvim suludo govoriti o nasoj maloj partnerskoj ljubavi. Primjecujete li kako to "partnerskoj ljubavi" ruzno zvuci. No dobro, ja sasvim razumijem one koji to traze, ja sam to valjda iskusila i vidjela da nije sva car u tome. Ukusi su razliciti. Послато са ASUS_Z00AD уз помоћ Тапатока mozda zato sto si voljela svom snagom tu osobu, da ti je malo ostajalo ista za boga i bliznje, zato je i bilo neodrzivo, slicno sam i ja prosao. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 2, 2016 Пријави Подели Написано Април 2, 2016 mozda zato sto si voljela svom snagom tu osobu, da ti je malo ostajalo ista za boga i bliznje, zato je i bilo neodrzivo, slicno sam i ja prosao. To sto vi govorite je nemoguce . Џуманџи and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Април 2, 2016 Пријави Подели Написано Април 2, 2016 To sto vi govorite je nemoguce . kako to mislis nemoguce? MiraM је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Април 2, 2016 Пријави Подели Написано Април 2, 2016 itekako je moguce voljeti nekoga da ti on oduzima vecinu vremena, covijek nema kapacitete da voli beskonacno i ne mozes da volis sve ljude, to mozda moze bogorodica i ko zna ko jos od ljudi, da ne idealizujemo ljubav nego da pricamo realno. moze ljubav da bude usmjerena tako da zasjeni ostale ljubavi i to jos kako ,ko to ne zna nije ni osjetio jaku ljubav, ne pricam o zaljubljenosti, vec o ljubavi izmedju muskarca i zene. ja imam takva iskustva. PredragVId and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 2, 2016 Пријави Подели Написано Април 2, 2016 kako to mislis nemoguce? Ako nekoga volis najvise ( ako si mu poklonio srce i tako to ) , to ne znaci da nisi u stanju nikoga vise da volis . Voleces i dalje sve ljude koje si do tad voleo ... u coveku ne postoji neki rezervoar za ljubav i ostala romanticna osecanja ... Vec nekakav prostor koji se ispunjava deljenjem i davanjem , pruzanjem ... P.s. Malo kasnim u davanju svog visoko intelektualnog stava o sudaru svetova , u vecnosti , nebeskog nepojmljivog , nerealno lepog i savrsenog ... Cega ono bese ? Straha od biti ne voljen onako kako si osetio da jesi .... PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Април 2, 2016 Пријави Подели Написано Април 2, 2016 Ako nekoga volis najvise ( ako si mu poklonio srce i tako to ) , to ne znaci da nisi u stanju nikoga vise da volis . Voleces i dalje sve ljude koje si do tad voleo ... u coveku ne postoji neki rezervoar za ljubav i ostala romanticna osecanja ... Vec nekakav prostor koji se ispunjava deljenjem i davanjem , pruzanjem ... P.s. Malo kasnim u davanju svog visoko intelektualnog stava o sudaru svetova , u vecnosti , nebeskog nepojmljivog , nerealno lepog i savrsenog ... Cega ono bese ? Straha od biti ne voljen onako kako si osetio da jesi .... ljubav nije konstanta, nit je uopste trajna kategorija, na ovom svijetu nije. sve zavisi. jedna ljubav moze da zasjeni drugu, to je prosto tako, nekada medju djecom bude velika ljubav, drugarska, kasnijej dodje veca ljubav, za ovu prvu nemas vise vremna kao nekada, nije ljubav umrla prosto je usla u sjenu zbog neke blistavije ljubavi, to je prosto tako, ne radi se uopste o strahu tipa biti ne voljen, radi se o ogranicenjima ljudske duse. Рапсоди, PredragVId and MiraM је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 2, 2016 Пријави Подели Написано Април 2, 2016 ljubav nije konstanta, nit je uopste trajna kategorija, na ovom svijetu nije. sve zavisi. jedna ljubav moze da zasjeni drugu, to je prosto tako, nekada medju djecom bude velika ljubav, drugarska, kasnijej dodje veca ljubav, za ovu prvu nemas vise vremna kao nekada, nije ljubav umrla prosto je usla u sjenu zbog neke blistavije ljubavi, to je prosto tako, ne radi se uopste o strahu tipa biti ne voljen, radi se o ogranicenjima ljudske duse. Нажалост се слажем и не знам шта бих дала да могу да дам неки контра аргумент....истина је поразна и боли али по дифолту све је пролазно на овом свету...... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 2, 2016 Пријави Подели Написано Април 2, 2016 Ne znam vi , ali ja verujem u Ljubav . Џуманџи and Bokisha је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Април 2, 2016 Пријави Подели Написано Април 2, 2016 u coveku ne postoji neki rezervoar za ljubav To ti je k'o sapun - moze da se potrosi... "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Април 2, 2016 Пријави Подели Написано Април 2, 2016 Ne znam vi , ali ja verujem u Ljubav . a zasto mislis da ja ne vjerujem u ljubav ili da je sada nemam? sve sto sam ja htjeo da kazem, daj srce, daj ga cijelog drugome, ali ne zaboravi najbolji prijatelj ti je Bog, ukoliko ti cijeli svijet krenes ravnati prema odnosu svog srca prema nekom covijeku onda si puko nacisto, a mnogi tu zaglave, ja se nacelno ne slazem sa onim komentarom kog sam citirao, ali mogu da razumijem nejgov izvor. Рапсоди and MiraM је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 2, 2016 Пријави Подели Написано Април 2, 2016 a zasto mislis da ja ne vjerujem u ljubav ili da je sada nemam? Nisam mislila da ti ne verujes u ljubav , rekla sam samo da ja verujem u takvu ljubav koja nema granice ... Vec se ispoljava u konkretnoj situaciji , zato sto je to stanje ... Drugo stanje ... Zurim sada ... Eto , ukratko ... Volite nekog i budite srecni . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука