Никола Поповић Написано Март 26, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 26, 2016 ради нешто Ниџојла, иди на пример и нађи свој угао ццц... ова данашња омладина... видиш ваљда да радим сав сам упослен! Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 ццц... ова данашња омладина... видиш ваљда да радим сав сам упослен! Neradnici tj. neradje ... Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Март 29, 2016 Пријави Подели Написано Март 29, 2016 Хајде мало неку реч више о овом начину. Подели мало са нама, немој да си шкрт на речима. Можда ми/нам помогнеш и нешто јако важно научим просто могу да се искључим тотално док нешто радим, онда и не обраћам пажњу на време. Ево објаснила Снежана. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Март 29, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 29, 2016 па.. није да баш сада могу да имам неки коментар. Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Март 29, 2016 Пријави Подели Написано Март 29, 2016 Постиже се молитвом, јел да? Па не знам, неко вероватно и тако успева да се дубље концентрише... Нисам сигуран и да је то иста категорија пошто сам ја насловљено питање схватио више у домену делатног, а не интроспективног или како ти ту инсистираш, религиозног. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Март 29, 2016 Пријави Подели Написано Март 29, 2016 Па не знам, неко вероватно и тако успева да се дубље концентрише... Нисам сигуран и да је то иста категорија пошто сам ја насловљено питање схватио више у домену делатног, а не интроспективног или како ти ту инсистираш, религиозног.Извини,али не инсистирам, већ питам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука