Jump to content

КОМУНИСТИ....

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

• Гости
Guest Оливера

Нађох вест сада...

Комунисти у Русији поново хоће да „забране“ Бога

Представник Комунистичке партије у руском Парламенту, Борис Кашин, поново предлаже да се из државне химне изостави помињање имена Божијег.

Он је у четвртак Парламенту представио свој предлог, прорачунавши трошкове овакве иницијативе на 120 000 рубаља, међутим у влади су оцијенили да је његов прорачун нетачан.

Кашин сматра да би измјена једне ријечи помирила грађане, будући да би химна постала религиозно неутрална. „Да будем искрен, после свега што се у нашој земљи догодило, тврдити да Бог чува нашу земљу је провокација Бога“, каже он.

Кашин је предложио да се у стиху „Једина си на свијету, једина си таква, родна земљо коју чува Бог“, ријеч „Бог“ замијени ријечју „ми“.

Коментаришући ову иницијативу у новембру 2009. године, патријарх Московски и све Русије Кирил је изјавио: „Једном смо је већ чували. Чували смо је тако да смо море крви пролили. Историја је показала шта се дешава када покушавамо да чувамо своју земљу, не стављајући себе под врховни морални ауторитет. То је веома опасна историјска философија. Опет крећемо путем којим смо ишли“.

март 26, 2010 - Објављено од стране radiosvetigora

Подели на овим сајтовима

moj otac me naučio ...

uvek je govorio da ne veruje ni komunistima ni popovima jer i jedni i drugi zamajavaju narod !

izvinite , njegove reči ...

"...ја сам имала врло либералну бабу" па слушај на даље од минуте 01.15  !    0202_238 0202_238

"Истичу да немају ништа против Бога или људи који верују у Бога...."

0202_238 Па како неко може да има нешто против неког ко по његовом мишљењу не постоји? Никако ми није јасно? Како ја могу да кажем да немам ништа против Бога ако у њега неверујем.

Баш су занимљиви са својим Дарвинданом који није био неверник. Бар да су узели неког атеисту за њихов "празник".

"Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти

"Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III

"Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан

Подели на овим сајтовима

Не може нико да ме убеди да је атеиста: како каже ава Јустин Поповић-"Не постоје атеисти,већ само богопоклоници и идолопоклоници".

Иначе су комунисти дефинитивно једно од највећих пошасти данашњице у српском друштву. УДБаши,ОЗНАши,и слични Кмери који се клањају црвеном пентаграму су много мучили и убијали православне свештенике,шиканирали и тукли епископе и монахе током свог царовања.

Међутим,како је наишао вишепарламентарни систем,они су решили да се (ре)интегришу у духу православља,и зато се јављају људи попут: "Верујем у Бога,али не у Цркву","Не идем у Цркву,али ето,славим славу" и сл.

Невероватно је колико смо ми као нација некада,пре WWII,били привржени Цркви и Богу,а колико су комунисти + деривати те накарадне идеологије (анархо-либерализам,марксистички колективи и сл. ) једном јаловом политиком "Радник се не моли да би зарадио","Нема економског прогреса у молитви" заиста вишеструко уназадили српски народ (у духовном смислу се у овом контексту мисли).

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

cudno, ubijali su samo pravoslavne......

Нису само православне.....убијали су све њихове неистиомишљенике.

И имућне, да би после њихове срмти конфисковали имовину.

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

Нису само православне убијали,вршили су они и жесток притисак на римокатолике;али,како о томе мудро каже + владика Атанасије Јевтић,иза римокатолика у комунистичкој Југославији стајао је Ватикан,са свим својим институцијама,док православне нико није чувао,те су они,логично,били и изложени константним застрашивањима и мучењима.

Ту не треба ни изоставити предратно дружење усташа и КПЈ током диктатуре "великосрпске буржоаске династије Карађорђевић која је угњетавала народе и народности" које чак није ни било скривено (прва љубав заборава нема).

Што се тиче конфискације; нису само конфисковали капиталистима и људима који су изградили Краљевину СХС/Југославију већ и свим политички неподобним Србима који нису желели да прихвате идолопоклоничке тековине марксизма.

На пример: КПЈ је национализовала задужбину Илије Коларца,коју је он посветио своме народу. Како је могуће да нешто што је већ власништво народа насилнички пређе у руке "народне" власти?

СМРТ КОМУНИ

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

Невернике на ломачу, средњи век је био мајка.  klapklap Морали су своје рачвасте језике да држе у чељусти.

Бежите од паписта као што се бежи од змија - Свети Марко, митрополит Ефески (Исповедник Православља)

Подели на овим сајтовима

Боље да спадам под "свакакве вернике", него да стојим у реду неверника у ком си ти.

Бежите од паписта као што се бежи од змија - Свети Марко, митрополит Ефески (Исповедник Православља)

Подели на овим сајтовима

Боље да спадам под "свакакве вернике", него да стојим у реду неверника у ком си ти.

bolje dobar nego loš ... :drugarstvo:

a vernik ili nevernik ... to je u drugom planu  0442_feel

.

www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ]

.

Подели на овим сајтовима

A čovek koji se hvata za ideologije - što se više hvata za njih, on sve manje voli ljude, pa tvrdio i suprotno i da voli ljude. Ne, on mrzi ljude. Ovim sm dobili "humanističke" ideologije, ideologije čovečanstva, čija su najveća dela bila što su ubijale čovečanstvo.

Ne zaboravi, brate, da kada to (sto si pominjao) zakitis osobinama kao sto su sebicnost i ljubomora

itd. dobijes jednu ogromnu zmijurinu sa vise glava... Ove dve osobine su dosta ceste u nasem narodu

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Ако ниси верник ништа си, само прах којим ће да газе праведници. А ја можда сам и лош (имам многа мана и силни су греси у мене) али верујем у Бога ако жели спасиће ме упркос свему. А шта ће бити твоје надање у онај дан?

Подели на овим сајтовима

Ако ниси верник ништа си, само прах којим ће да газе праведници. А ја можда сам и лош (имам многа мана и силни су греси у мене) али верујем у Бога ако жели спасиће ме упркос свему. А шта ће бити твоје надање у онај дан?

to što veruješ da bog postoji ne znači da ćeš završiti u raju ... ili grešim ? kolo2

.

www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ]

.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...