Jump to content

ХОМОСЕКСУАЛАЦ: „Нормално је да хомосексуалци злостављају ДЕЦУ!“ (ВИДЕО)

Препоручена порука

Medjutim, tražim argumentaciju, da usvojeno dete neće imati problema bilo kakve vrste ako bude deo porodice, čiji su roditelji suprotne seksualne prirode, jer prema svim pokazateljima taj problem nije rešen i problemi u samoj porodici a i u društvu su prisutni i nisu sporadična pojava.

Daj ti argumentaciju da oce? 

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 278
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Hoćemo to na silu da promenimo činjenično stanje ili šta? Koja je argumentacija da usvojeno dete neće imati problema zbog toga što živi sa porodicom, koji su suprotne seksualne prirode?   Ne razumem jednostavno pitam koja je argumentacija?

Koja je argumentacija da ce zivot sa roditeljima istog pola da bude poguban po dete?

Dosadasnji podaci kazu da to nije slucaj? Zasto ti mislis da jeste?

Moras i ti dati neku argumentaciju za svoju tvrdnju ne mozes da ocekujes afirmativan argument a niko ne zna ni koji je kontra argument?

Подели на овим сајтовима

Ne znam Avokado, ono što znam, da nikome ne možeš zabraniti da ima svoje biološko dete ali sa druge strane ne možeš ni davati na usvajanje dete, koje bi već u startu bilo osudjeno na sredinu, koja nije baš najsjajnije regulisana i koja detetu može stvoriti problem bez obzira u kojoj se državi nalazi takva porodica.

Dakle ovo je društveni problem, nisam siguran da dete ne bi imalo problema, kad već biološka deca koja su drugačija, osećaju i dan danas velike nelagodnosti i imaju uglavnom tužan život.

Hoće li biti drugačije usvojenom detetu?

U ovom drustvu, gejevi su ti koji imaju problem zbog raznoraznih covekuljuba... ako je usvojeno dete heteroseksualne orijentacije, zasto bi imalo probleme? Zbog cega?

Подели на овим сајтовима

Kažem ti Branka, hoću da skrenema pažnju, da i dan danas bilo da dete prizna ili ne svojim roditeljima svoju homoseksualnu prirodu, ima i dalje problema i nelagodnosti. Roditelji se bore sami sa sobom, bore se sa društvenim stavom i bore se da drugačija homoseksualna priroda ne utiče na njih u smislu ljubavi prema svom detetu.

Ako se slažeš da toga ima i danas u 90% slučajeva i da su roditelji izloženi problemu, čak i kad sami prevazidju problem, kako onda očekivati da usvojeno dete neće imati nikakvu tegobu?

Do tada će se društvo promeniti? Ili su današnji siročići mnogo jaki pa mogu, da se nose sa onim gde odrasli ljudi moraju da se naoružaju dodatnom snagom.?

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Kažem ti Branka, hoću da skrenema pažnju, da i dan danas bilo da dete prizna ili ne svojim roditeljima svoju homoseksualnu prirodu, ima i dalje problema i nelagodnosti. Roditelji se bore sami sa sobom, bore se sa društvenim stavom i bore se da drugačija homoseksualna priroda ne utiče na njih u smislu ljubavi prema svom detetu.

Ako se slažeš da toga ima i danas u 90% slučajeva i da su roditelji izloženi problemu, čak i kad sami prevazidju problem, kako onda očekivati da usvojeno dete neće imati nikakvu tegobu?

Do tada će se društvo promeniti? Ili su današnji siročići mnogo jaki pa mogu, da se nose sa onim gde odrasli ljudi moraju da se naoružaju dodatnom snagom.?

Zato lepo pogledas neke zvanicne podatke ( kao npr https://www.childwelfare.gov/pubPDFs/f_gay.pdf  ).

i vidis da nisi jedini koji ima te nedoumice a i nadjes, bar neke, odgovore. Pa nastavis dalje.

Подели на овим сајтовима

Kod nas nema takvih slucajeva verovatno... ali u inostranstvu ima kolko oces... i nista im ne fali. Sva ta predvidjanja da ce deca gej roditelja da aizrastu u monstrume su katastrofalno propala na terenu jer se tako nesto jos uvek nigde nije desilo...

A najzanimljivije sto seksualnost roditelja ne utice na seksualnost dece... Gej roditelji bez ikakvih problema cuvaju hetero decu. 

Nisam ja ni rekao da neko na prirodu može da utiče, to je bacanje prašine u oči. I kad se govori o usvajanju dece navodi se ovaj podatak. Prašina.

Rekao sam da u svakoj porodici, gde postoji neko sa drugačijom homoseksualnom prirodom dolazi do problema. Čak su i sami homoseksualci, počeli da se bore za svoja prava i uvažavanje van porodica, kako bi nekako uspeli da dopru do svojih roditelja i zatraže bilo kakvo razumevanje sa njihove strane. Dakle činjenica je, da u porodicama, gde postoji različita seksualna priroda, dolazi do problema.

Nadam se da usvojena deca nekim čudom budu izuzeta od toga, to je sve što mogu da kažem.

Kad govoriš dokaži da će deca imati problem ako ih usvoje roditelji homoseksualci, to je isto kao da mi kažeš u društvu više ne postoji nikakva odbojnost i neprijatnost prema gej populaciji.

Nadam se da si u pravu.

Подели на овим сајтовима

Nisam ja ni rekao da neko na prirodu može da utiče, to je bacanje prašine u oči. I kad se govori o usvajanju dece navodi se ovaj podatak. Prašina.

Rekao sam da u svakoj porodici, gde postoji neko sa drugačijom homoseksualnom prirodom dolazi do problema. Čak su i sami homoseksualci, počeli da se bore za svoja prava i uvažavanje van porodica, kako bi nekako uspeli da dopru do svojih roditelja i zatraže bilo kakvo razumevanje sa njihove strane. Dakle činjenica je, da u porodicama, gde postoji različita seksualna priroda, dolazi do problema.

Nadam se da usvojena deca nekim čudom budu izuzeta od toga, to je sve što mogu da kažem.

Kad govoriš dokaži da će deca imati problem ako ih usvoje roditelji homoseksualci, to je isto kao da mi kažeš u društvu više ne postoji nikakva odbojnost i neprijatnost prema gej populaciji.

Nadam se da si u pravu.

ne, ne cekaj... pored razlicite stvari.

Kad neko u porodici objavi da je gej tu ce naravno uvek da dodje do velikih nervoza, neprihvatanja a najcesce nerzaumevanja, straha i slicno.

E sad, cak i tamo gde je zakonski dozvoljeno da gejevi usvajaju decu, to je neverovatno teska, dugotrajna i najcesce uzaludna procedura jer je u sustini jako tesko usvojiti dete. Buduci roditelji prolaze kroz sijaset tesotva i procena dok im se ne dozvoli tako nesto. Kod gejeva je situacija jos i komplikovanija i gejevi zapravo jako tesko usvajaju decu.

Ako verujes tim sluzbama oni sigurno nece doneti pogresnu odluku i dete tek tako dati nekome ko je nepodoban. Ali ako si gej i uspeo si da usvojis dete to znaci da si neko ko tom detetu zaista moze da pruzi kvalitetno odrastanje.

A da zaboravio sve, ti imas pogresan pristup problemu. Umesto da kazes "kako da resimo problem sa neprivatanjem i osudom gejeva" ti kazes "zasto da im dajemo decu kad su vec omrazeni".

Izvini, ali tu pada  u vodu tvoja navodno drzanje strane gejevima na sta si ukazao u prethodnim postovima...

Apsolutni isti nacin razmisljanja kao kod "pojedinci ruse grad ako bude gej parade. Otkazi gej paradu."  (pojedinci imaju probem sa gejevima koji usvajaju. Nema usvajanja!)

Подели на овим сајтовима

A da zaboravio sve, ti imas pogresan pristup problemu. Umesto da kazes "kako da resimo problem sa neprivatanjem i osudom gejeva" ti kazes "zasto da im dajemo decu kad su vec omrazeni". Izvini, ali tu pada  u vodu tvoja navodno drzanje strane gejevima na sta si ukazao u prethodnim postovima..

Pa nije baš tako, tako si isto napravio pogrešnu konstrukciju kod obavezne vakcinacije, kad sam ja govorio o isključivosti, koja nije svojstvena niti medicini niti potpunoj slobodi čoveka.

Dakle izgleda, da ja stojim na čvrstim nogama, pošto i sam kažeš da tamo gde je dozvoljeno da gejevi usvoje decu, obično se dodje u neki ćorsokak. Ja nisam govorio da to mora biti isključivo pravilo, dakle dopuštam mogućnost.

Pa sam nadalje govorio, da je još rano, za rešenje koje će zadovoljiti svaku pravdu i da se do rešenja ne treba stizati na silu. Nadalje sam onda predlagao da gej parovi iscrpe sve mogućnosti i preko vantelesne opodnje ili preko surogat majke koja bi 9 meseci nosila potom rodila dete, dobiju i krunišu svoj gej brak biološkim detetom jednog od partnera.

Nadalje sam ponovo govorio, da se i samo društvo van porodica naučilo tolerantnosti ali nekako plastično i zakonski korektno, dok ne i istinsko i razumevajuće.

Gej porodice koje bi imale svoje biolosko dete a pretpostavljam da će dete biti verovatnije heteroseksualne orijentacije, tako doista mogu da promovišu zdrav homoseksualni bračni život i uvode ljude u drugačije razmišljanje shvatanje i istinsko prihvatanje.

Dakle ja govorim o činjeničnom stanju, koje eto i sam priznaješ u praksi ne izgleda kao na zakonskom papiru.

Vreme ponekad moraš pobediti, ne možeš ga pobediti zakonskim obavezama i pravima, vreme moraš pobediti istinski sa ljubavlju i razumevanjem i to mora da se nastavi ako želimo ono što izgleda želimo i ti i ja a to je potpuna i istinska sloboda svakog stvorenog bića a ne uniformisana banda od zakona jednoga ili grupe lica. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...