Jump to content

....а у Србији ПАПОФОБИЈА

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

има на фбооку и већих глупости....ал нека их...свако себи нађе шта му треба

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

http://www.facebook.com/group.php?gid=303589482785&ref=ss

...а патријар Иринеј лепо рекао да може да дође 2013.

А патријарх Павле је рекао "добро недошао".

"Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан"

Подели на овим сајтовима

Ја не знам зашто у Србији влада толика папофобија! Наши Свети Оци се нису плашили злогласних царева попут Нерона, Диоклецијана и Максимилијана који су убили (послали у Царство Небеско) на хиљаде Хришћана!

Мада, слажем се са оном тезом: из Ватикана до Београда, преко Јасеновца!

http://www.svetigora.com/node/5903

Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне!

Подели на овим сајтовима

Мислим да је разлог толикој ''папофобији'' али и разним ''ЖИГофобијама,масонофобијама'' 0104_cheesy, једно велико - маловјерје и незадовољство.

joooj 0442_feel 0442_feel

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

Ja ne znam šta se svi više primaju na tog papu kad je katolička crkva pukla ko petarda!

Ево јуче сам видео нови скандал у вези садашњег папе. Да је својевремено као кардин. Рајцингер покривао неког њиховог попа који је био оптужен за, погађате шта, педофилију.  :drugarstvo:

Сад ћемо да видемо на даље разавој истржних догађаја.....

Подели на овим сајтовима

Што се мене тиче добро нам недошао, шта ће нам. Али људи моји иако дође није пропаст свијета, био је и код нас у Бања Луци па никоме ништа. Имам осјећај да људи овиме само покушавају скренути тему са неких других проблема у цркви и држави.

У хришћанству нема пречица

Подели на овим сајтовима

Што се мене тиче добро нам недошао, шта ће нам. Али људи моји иако дође није пропаст свијета, био је и код нас у Бања Луци па никоме ништа. Имам осјећај да људи овиме само покушавају скренути тему са неких других проблема у цркви и држави.

:drugarstvo:

Као да немамо довољно проблема код себе.

Domine, adiuva incredulitatem meam!

Подели на овим сајтовима

Мислим да је разлог толикој ''папофобији'' али и разним ''ЖИГофобијама,масонофобијама'' 0104_cheesy, једно велико - маловјерје и незадовољство.

Па брате нису сви јаки у вери као ТИ.Има и нас слабих.

"Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан"

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...