Баба Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Замислите да се на оном свету сретну Слоба и Ђинђић. Шта би рекли један другом поводом садашњег стања у Србији? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Замислите да се на оном свету сретну Слоба и Ђинђић. Шта би рекли један другом поводом садашњег стања у Србији? Na onom svetu ne postoji politika ...a i moguće je da su otišli na različite strane http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Шта би рекли један другом поводом садашњег стања у Србији? Свака част Вучићу! Justin Waters, Manolis, Баба and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Свака част Вучићу! Баба, verum est in beer and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 "Шта је Зоки, ови твоји се распали, а вид' мог малог како жари и пали." Баба and Кратос је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Sloba:E moj Zoki,Zorule el sam ti lepo pričo da će da te roknu ovi tvoji Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Шта мислите, јел ово аутентично? Ne verujem koristili bi to u Hagu kao dokaz protiv Slobe. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Данас сам са цимером нешто разговарао о Ђинђићу. Он као његов загрижени анти-фан показује мени, његовом поштоваоцу, неку његову дебату против Шешеља гдје Зоки мигољи и неће да одговори на питање да ли је Бил Клинтон ратни злочинац, а Шеки једва дочекао кеца на двојку па се дере:"Одговорите, да или не!". Наравно, сачекао сам да цимер издекламује пуну Ђинђићеву "издајничку плаћеничку проклету" титулацију да бих дошао до ријечи Шта знам, и Милошевић и Ђинђић су направили доста грешака. Један нас је увлачио у ратове јер није знао играти дипломатску игру, а други је користио страну помоћ да дође на власт, био је користан страним интересима, а и био је превише самоувјерен, чак можда арогантан што га је на крају и убило. Али на крају крајева, немам дилему да је Ђинђић био најбоља опција у тим временима, иако ми је веома одбојно изручење сопственог ( бившег ) предсједника туђем суду. Са једне стране, повукао је са собом екипу попут Чеде Јовановића и Динкића, али са друге стране поставио је курс Србије који и данас пратимо. Био је визионар, имао је јасно слику какву Србију жели. Довољно је само слушати његове говоре и говоре других политичара тада, па и сада, те видјети да се он веома разликовао од свих демагога и популиста који нам и дан данас иду на ганглије. Када би се њих двојица данас срели, Ђинђић би бјежао од Милошевића као ђаво од крста, имао би неке конкретне критике за данашње стање, а Милошевић би само изгледао као неки анахронизам ( као што и Шешељ изгледа ) те би ваљда имао неке јаке изјаве и фразе ( ако се прије тога не би обратио Дачићу да га мало упути како данас треба наступати јавно ). Хајд сад, покушавам погледати и мимо своје наклоности Ђинђићу па се и ограничавам говорити ишта одлучније, јер не сјећам се тих времена нити знам добро какви су били обојица да бих могао бити загриженик једног или другог ( и код Зокија има доста тога што ми се нимало не свиђа ). Једино што се сјећам везано за њих јесте снимак Ђинђића како вози тротинет из емисије рађене након што је убијен, и наравно суђења Милошевићу због којих нисам могао играти СЕГУ јер је баба МОРАЛА да гледа "суђење прешједнику". GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука