Рапсоди Написано Март 14, 2016 Пријави Подели Написано Март 14, 2016 Ja recimo kao posten pravoslavac kad setam ulicom i vidim tako neku devojku uopste ne primetim njene ocrtane intimne delove niti zagledam, vec joj posmatram lice, osmeh i oci iza kojih leprsa njena dusa. 12:smeha: Верујемо ти Дежа Ву............ти си одавно надишо и свете оце и ауторитете Цркве, и са својих двадесет и колико искључиво предност дајеш духовној страни. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 14, 2016 Пријави Подели Написано Март 14, 2016 Да ме познајеш уживо, или да ме мало боље пратиш видео би да то "драги/драга" је код мене учестала појава. И да ту нема ироније Znam ja da si ti od tih "neznijih" пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука