kordun Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Ned'o im Bog da nadju takvog. Takvog ni pakao nece vidjeti. ljudi se u vjeri pocnu preispitivati, u ljubavi takodjer, prosto postaju bolji, steta sto su tebi to nepoznanice i ovom tvom libertarijanskom bratu rolandu Војвода7 and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Kianu Rivs: Vehabije mi podmeću! Evo prava istina o pozadini cele priče Плутон, Paradoksologija, Juanito and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 zelena si ti jos... nek ti je sa srecom! tek je krenula da klija u moderisanju ima vremena kordun је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Da... Zašto se ne oblače izazovno? Zašto masovno ne pokažu noge i istaknu i neke druge delove tela? Zaista zabrinjavajuće. ... Zvucim kao Vehabija ... Muskarci sve manje lice na muskarce . Neša_ and коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 ... Zvucim kao Vehabija ... Muskarci sve manje lice na muskarce . To je zbog pogubne europeizacije srbadije.Europljani nam nametnuli da mora da se kupamo svaki dan,da mećemo kremice i pomadice,da peremo zube,da nosimo tu pedersku odeću,sve uz tijelo.Strašno.Uništitiše nam sirove balkanske srbe Žene dignite svoj glas protiv europe i ete vam nazad stari dobri balkanski muškarci patrijarhalnog kalibra Војвода7, Sanja Т. and Neša_ је реаговао/ла на ово 3 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 E sad se setih jedne situcaije ja na gradilištu radim u majci na bretele,bela domaćinka a šefica gradilišta meni ej ti mali oblači se lepo a ne tako provokativno.A starija jedno 20 godina od mene.Kuguarka kordun and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 šefica gradilišta Neša_ and Кратос је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 (измењено) I to dve brate.Jedan kolega tu drugu teo da bije kad krenula da histeriše.Bilo za dlaku šinko al okreno se čovek i otišo da ne napravi ... Измењено Март 12, 2016 од Kratos Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Ali danas , ako ste primetili , skoro da nemate gde da kupite pristojnu garderobu . Ima kod kineza nego vi volite ovo markirano a to je sve provakativno i keksi. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Piše se kexy Piši kako govoriš Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Da... Zašto se ne oblače izazovno? Zašto masovno ne pokažu noge i istaknu i neke druge delove tela? Zaista zabrinjavajuće. E sad se setih jedne situcaije ja na gradilištu radim u majci na bretele,bela domaćinka a šefica gradilišta meni ej ti mali oblači se lepo a ne tako provokativno.A starija jedno 20 godina od mene.Kuguarka Све ми ви знате! ццццц Како ти и ти, као мушкарац, знаш шта је мени као жени изазовно? Наравно да није исто као и вама. И жена је била у праву 100 %, обуци се пристојно. Изненадили би сте се,када бих вам рекла на шта жене обраћају пажњу...а чак и није непристојно-док не почнеш тако да посматраш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Све ми ви знате! ццццц Како ти и ти, као мушкарац, знаш шта је мени као жени изазовно? Наравно да није исто као и вама. И жена је била у праву 100 %, обуци се пристојно. Изненадили би сте се,када бих вам рекла на шта жене обраћају пажњу...а чак и није непристојно-док не почнеш тако да посматраш. Pa baš sam lepo bio obučen.Trenerka i majca na bretele.Bila velika vrućina. Na šta obraćaju pažnju?Na ruke i ramena? Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Pa baš sam lepo bio obučen.Trenerka i majca na bretele.Bila velika vrućina. Na šta obraćaju pažnju?Na ruke i ramena? Ниси. Нећу да ти кажем. Не. Кратос је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 E sad se setih jedne situcaije ja na gradilištu radim u majci na bretele,bela domaćinka a šefica gradilišta meni ej ti mali oblači se lepo a ne tako provokativno.A starija jedno 20 godina od mene.Kuguarka E moji balkanci, busate se u dlakave grudi balkanske a ovamo zena vam zavodi red na gradilistu Иван ♪♫, kordun and Плутон је реаговао/ла на ово 3 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Ниси. Нећу да ти кажем. Не. Jesam. Hoćeš. Da. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука