Jump to content

Не могу да будем део света где жене не желе децу, а мушкарци не желе породицу

Оцени ову тему

Препоручена порука

zelena si ti jos...

nek ti je sa srecom!

tek je krenula da klija u moderisanju ima vremena  :smeh1:

• Волим 1

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Da... Zašto se ne oblače izazovno? Zašto masovno ne pokažu noge i istaknu i neke druge delove tela? Zaista zabrinjavajuće. :smeh1:

... Zvucim kao Vehabija ... Muskarci sve manje lice na muskarce .

:351780:

Подели на овим сајтовима

... Zvucim kao Vehabija ... Muskarci sve manje lice na muskarce .

To je zbog pogubne europeizacije srbadije.Europljani nam nametnuli da mora da se kupamo svaki dan,da mećemo kremice i pomadice,da peremo zube,da nosimo tu pedersku odeću,sve uz tijelo.Strašno.Uništitiše nam sirove balkanske srbe :smeh1:  :ani_biggrin:

Žene dignite svoj glas protiv europe i ete vam nazad stari dobri balkanski muškarci patrijarhalnog kalibra :smeh1:  :D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

E sad se setih jedne situcaije ja na gradilištu radim u majci na bretele,bela domaćinka a šefica gradilišta meni ej ti mali oblači se lepo a ne tako provokativno.A starija jedno 20 godina od mene.Kuguarka 12:smeha:   :))

Подели на овим сајтовима

:krstix:

I to dve brate.Jedan kolega tu drugu teo da bije kad krenula da histeriše.Bilo za dlaku šinko al okreno se čovek i otišo da ne napravi ...

Измењено од Kratos

Подели на овим сајтовима

Ali danas , ako ste primetili , skoro da nemate gde da kupite pristojnu garderobu .

Ima kod kineza nego vi volite ovo markirano a to je sve provakativno i keksi.  :smeh1:  :coolio:

Подели на овим сајтовима

Piše se kexy    :stadaradim:

Piši kako govoriš  :dedica:

Подели на овим сајтовима

Da... Zašto se ne oblače izazovno? Zašto masovno ne pokažu noge i istaknu i neke druge delove tela? Zaista zabrinjavajuće.   :smeh1:

E sad se setih jedne situcaije ja na gradilištu radim u majci na bretele,bela domaćinka a šefica gradilišta meni ej ti mali oblači se lepo a ne tako provokativno.A starija jedno 20 godina od mene.Kuguarka 12:smeha:   :))

Све ми ви знате! ццццц    :)

Како ти и ти, као мушкарац, знаш шта је мени као жени изазовно?  Наравно да није исто као и вама. И жена је била у праву 100 %, обуци се пристојно. 

Изненадили би сте се,када бих вам рекла на шта жене обраћају пажњу...а чак и није непристојно-док не почнеш тако да посматраш.

Подели на овим сајтовима

Све ми ви знате! ццццц     :)

Како ти и ти, као мушкарац, знаш шта је мени као жени изазовно?  Наравно да није исто као и вама. И жена је била у праву 100 %, обуци се пристојно. 

Изненадили би сте се,када бих вам рекла на шта жене обраћају пажњу...а чак и није непристојно-док не почнеш тако да посматраш.

Pa baš sam lepo bio obučen.Trenerka i majca na bretele.Bila velika vrućina. :D

Na šta obraćaju pažnju?Na ruke i ramena?

Подели на овим сајтовима

E sad se setih jedne situcaije ja na gradilištu radim u majci na bretele,bela domaćinka a šefica gradilišta meni ej ti mali oblači se lepo a ne tako provokativno.A starija jedno 20 godina od mene.Kuguarka 12:smeha::))

E moji balkanci, busate se u dlakave grudi balkanske a ovamo zena vam zavodi red na gradilistu

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Ниси.  Нећу да ти кажем.   Не.   :)

Jesam.

Hoćeš.

Da. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...