Тавита Написано Април 12, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 12, 2010 algabacaju 170fs799081 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 12, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Неки нови стихови?? Ђе су?? 170fs799081 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bogdankle Написано Април 13, 2010 Пријави Подели Написано Април 13, 2010 mislim da niko nije dovoljno mali da bi ga mimoišla pažnja Boga... ova je pesma je pokušaj da kažem koliko mi je žao jer je danas preminulo jedno malo kučence koje se zove Šalom. prošao sam naselje simbola u suprotnom smeru odakle je tvoja sudbina u kontejneru i tvoje maleno biće na pola u mreži spasenja gde sam se našao i ja moja je druga polovina poistovećenja što sam čovek a nisam pas što sam pas a nisam čovek sve su oči jednako pitome u veri i neveri je na istoj strani jeres molim se za tebe Šalome za svakog ko je mali u neizvest p.s uz tebe sam...prebrodićeš ti ovo...jača si od mene bar duplo! Are you the one that I've been waiting for? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bogdankle Написано Април 20, 2010 Пријави Подели Написано Април 20, 2010 Treba ostaviti neponovljivo kretanje u sebi. Sam ispočetka ne mogu; a ne može drugačije. Izbrojao sam do 26. Dokle da brojim? Nekoliko, puta sam zastao, pitao odakle ovaj Broj u meni – i teško nastavio dalje. Ako sam mislio da postoji ime: reč koja objašnjava gde sam krenuo. Izgubio sam ga u sitnim ulicama predgrađa. Grad me je nagrizao. Priroda odbacila. Stvarnost napustila. Sputan jezikom. Are you the one that I've been waiting for? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Април 20, 2010 Пријави Подели Написано Април 20, 2010 mislim da niko nije dovoljno mali da bi ga mimoišla pažnja Boga... ova je pesma je pokušaj da kažem koliko mi je žao jer je danas preminulo jedno malo kučence koje se zove Šalom. prošao sam naselje simbola u suprotnom smeru odakle je tvoja sudbina u kontejneru i tvoje maleno biće na pola u mreži spasenja gde sam se našao i ja moja je druga polovina poistovećenja što sam čovek a nisam pas što sam pas a nisam čovek sve su oči jednako pitome u veri i neveri je na istoj strani jeres molim se za tebe Šalome za svakog ko je mali u neizvest p.s uz tebe sam...prebrodićeš ti ovo...jača si od mene bar duplo! whackado 1314_womens 1314_womens 0120_angryy https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0442_feel.gif https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0442_feel.gif https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/aplauz.gif klapklap klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Април 20, 2010 Пријави Подели Написано Април 20, 2010 Treba ostaviti neponovljivo kretanje u sebi. Sam ispočetka ne mogu; a ne može drugačije. Izbrojao sam do 26. Dokle da brojim? Nekoliko, puta sam zastao, pitao odakle ovaj Broj u meni – i teško nastavio dalje. Ako sam mislio da postoji ime: reč koja objašnjava gde sam krenuo. Izgubio sam ga u sitnim ulicama predgrađa. Grad me je nagrizao. Priroda odbacila. Stvarnost napustila. Sputan jezikom. 0120_angryy https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/aplauz.gif https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/aplauz.gif whackado 1314_womens 1314_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Април 20, 2010 Пријави Подели Написано Април 20, 2010 mislim da niko nije dovoljno mali da bi ga mimoišla pažnja Boga... ova je pesma je pokušaj da kažem koliko mi je žao jer je danas preminulo jedno malo kučence koje se zove Šalom. prošao sam naselje simbola u suprotnom smeru odakle je tvoja sudbina u kontejneru i tvoje maleno biće na pola u mreži spasenja gde sam se našao i ja moja je druga polovina poistovećenja što sam čovek a nisam pas što sam pas a nisam čovek sve su oči jednako pitome u veri i neveri je na istoj strani jeres molim se za tebe Šalome za svakog ko je mali u neizvest p.s uz tebe sam...prebrodićeš ti ovo...jača si od mene bar duplo! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bogdankle Написано Април 22, 2010 Пријави Подели Написано Април 22, 2010 ispod nas niža frekvencija čula u korenu leve ruke raste koren iskustva razlika ja nepotrebna nula gde sa lirikom bez lirskog uputstva sumnjam u simetriju ako postoje dva beskraja dakle jednu pa još jednu paralelnu liniju stavljam na tvoje ruke i da nema tvoga zagrljaja razapeli bi me silogizmi o svoje kuke Are you the one that I've been waiting for? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Април 23, 2010 Пријави Подели Написано Април 23, 2010 ispod nas niža frekvencija čula u korenu leve ruke raste koren iskustva razlika ja nepotrebna nula gde sa lirikom bez lirskog uputstva sumnjam u simetriju ako postoje dva beskraja dakle jednu pa još jednu paralelnu liniju stavljam na tvoje ruke i da nema tvoga zagrljaja razapeli bi me silogizmi o svoje kuke klapklap klapklap klapklap :cheesy2: :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bogdankle Написано Април 23, 2010 Пријави Подели Написано Април 23, 2010 Hvala...zaista hvala...nadam se da ću nekada jednostavno skupiti dovoljno pesama za jednu sasvim pristojnu knjigu poezije... dodajem još jednu pesmu...svakodnevo bespredmetno osećanje - da li i danas otići na posao? menjao bih sve ali isto vredi nocturne za prepodne još danas ću otići na posao sintaksa neka odredi ono što nisam a ne ono što jesam postao dovlačim uvrnuto telo do prozora bacio sam sve što sam imao gramatika da se poštuje mora kao da sam nekada i znao biti pesnik imao pa nemao najteže je biti tek učesnik Are you the one that I've been waiting for? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bogdankle Написано Април 30, 2010 Пријави Подели Написано Април 30, 2010 MALI PESNIK Cilj je zaborav. Ja sam stigao ranije Jorge Luis Borges Are you the one that I've been waiting for? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јун 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Pitanje. Stize odgovor, prije no sto izustih.... da pitam.. vec pitano.. da cujem.. ono sto tece... Pitanje. Vec cujem odgovor. Da li jato imam dvojnika? ili se nisam probudila.. od pitanja.. i odzvanjanja.. moje zemlje... i moga drveca... Pitam te... na koga te sjeca krosnja.. ispod prozora? 0705_read Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука