Тавита Написано Март 27, 2010 Пријави Подели Написано Март 27, 2010 Ljudi su sve debljinoge nam pucaju pod nebomSvi gospodari u jednoj foteljii njihove žene u jednoj posteljiNad nama se kockaju oblacii bacaju u sumnju zemlju i voduNašao sam mesečinu u pavlacimrave u recikliranom poetskom podutražiću pravo na ćutanjeu zemlji pesnikajezik je lutanjei svako rimovanje plastikaNaša je kuća pikslanemoćan pepeo pod nebomhranimo se rečima kao hlebomIzmedju sunca i nas nije neboali lažemo se o istini svejednonaše je zlato srebro Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 27, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 27, 2010 Osetio sam krajsvog tela u mrakuodavde me ništa ne boliMajko operi mesvojim jezikom istinetiho sam spustioreč i rukuizgubio samjoš jednu godinu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 27, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 27, 2010 "Presvukla si se iza oblakai ostavila nebu boju okašto se ne smebilo je rata medju jezicimati si pobedila na strani pesmei oprostila svimanema je snagaboga koji te je stvorioi nema tragao danu i času kad ti se pokoriogradovi su napustili ljudei traže tvoje liceako su hteli da ti naudei menjaju graniceza tvoje usnice" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 27, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 27, 2010 gde sam u tišini erozija samoće gde nema ljudi nisam protivrečnost me hoće duguješ mi ruku bio sam sam pa nisam pa jesam bez promene glasa u zvuku odvajam se od svega gram po gram nisam ni bio na mome mestu raste hladnoća ali otkud tebe da sam usnio u rukama mi još tvoja kakvoća po hodu znam da je kopno i osećam gde nema ljudi nisam kada pogledam dole okno i tvoja ruka zida hram gram po gram ( vreme...malopre ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 27, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 27, 2010 Živim u manjoj zgradi dada kao pogled sa terase visokih solitera i bled te čekam na ivici grada na ogradi Balada gradio sam ulicu na kraju grada a tebi je za more bila dovoljna i kada Došla si bilo je kasno i hteo sam da odem nije bitno za tobom idu izmišljeni talasi budi sa mnom dok jedem plašim se one koja će doći jer nosi što nisam hteo reći nikom Tvoje oči gledaju za mnom drugog pesnika ali uzeću šta imaš reč po reč do praznog rečnika i otići kada budem htela rekla sam drugome da ću doći... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 27, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 27, 2010 Настави 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bogdankle Написано Март 27, 2010 Пријави Подели Написано Март 27, 2010 prolećne kiše u najavi sve ruke krenu moje stanu svi dani su prešli na tvoju stranu i jedan više svaki zagrljaj ima koren ruke su grane neizvesnog bilja u zbiru sam prevideo da sam ja njen zauvek tvoj i ti ničija Are you the one that I've been waiting for? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 28, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 28, 2010 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bogdankle Написано Март 28, 2010 Пријави Подели Написано Март 28, 2010 izvan tudjeg teksta na slobodi prvog dana prve godine na putu od vode i peska kopao sam dole do sredine nada mnom krug ptica jeo sam što ne mogu da izbacim gore nosim prazan rečnik dole sve je beskrajno i u zbiru jedna po jedna stranica na odlasku rekao sam ti nemoj nikome dati moje najlepše mesto na svetu i ostao i krenuo u istom pokretu podelio sam telo ruka nije glava jeste potreba samo dve boje postoje crno i belo boja zemlje i boja neba Are you the one that I've been waiting for? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bogdankle Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 ne odričem se jedino ti i ja previše sam i moliću ljude da se da svi budemo sami neće hteti znam ujutru liturgija ne odričem se ali kao da ne verujem zanos pa letargija od sobe do kupatila i nazad danima putujem malo kasnije pred veče razdvajam korake na one sa i one bez velike gradove kroz srce hladna voda seče težak sam kad počne džez Are you the one that I've been waiting for? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bogdankle Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 nisam se molio pravio sam buku tražio lepotu gde je najlepše savijenu u ženskom struku jednako ispred i iza nas u preseku paralelnih linija pleše u nesigurnom poimanju da je glas njenih usana mesto uopšte Are you the one that I've been waiting for? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bogdankle Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Pozdrav! U očekivanju da će se pojaviti neki komentar na moje skromne pesničke pokušaje; bilo da je pozitivan ili, meni još dragoceniji, negativan. bliss jeeee Are you the one that I've been waiting for? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Април 2, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Лепо, добродошли! 319.gif Жао ми је, немам негативан. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 2, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Ти знаш шта ја мислим 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Pozdrav! U očekivanju da će se pojaviti neki komentar na moje skromne pesničke pokušaje; bilo da je pozitivan ili, meni još dragoceniji, negativan. algabacaju ovo je već poezija... hvala i 0110_hahaha Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука