Гости Guest Написано Март 2, 2016 Гости Пријави Подели Написано Март 2, 2016 Ова порука се налази и на насловној страници Поука. Погледајте! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 2, 2016 Гости Пријави Подели Написано Март 2, 2016 Ово треба свако да погледа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 2, 2016 Пријави Подели Написано Март 2, 2016 O čemu je govorio? Дејан је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 2, 2016 Пријави Подели Написано Март 2, 2016 O čemu je govorio? Kralju ИгорМ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 2, 2016 Пријави Подели Написано Март 2, 2016 Kralju Pa ne znam,ozbiljno pitam. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 2, 2016 Пријави Подели Написано Март 2, 2016 Ne znam ni ja, al pogledaću video kada uhvatim vremena. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука