Jump to content

Снимак ђавоимане девојке са Острога

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 27. 2. 2016. at 8:31, dzo ni рече

мени се чини.... да су Арсеније и екипа обавили "сеансу" први пут. Допало им се. Поражавајуће је докле религија доведе људе, и то у 21 веку. Као да ништа нисмо научили од 18 века наовамо!

-----

Ђаво и математика су постојали и у 18 и у 21 веку.

Једино што у осамнаестом веку није било диктафона и интернета, а у 21 веку има и једног и другог, а има и математке и ђавола. Чак у 21 веку има још много људи што се не разумеју  у математику и у ђавола.

Али то што се неко не разуме у математику, то не значи да она не постоји...

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

Ja sam sanjala egzorcizam ... I sta se desilo , mnogo sam se uplasila ... Neka zena vristi , valja se po podu , svestenik je pored mene u kompletnom odelu sa kadionicom koja ima neke ukrase ... Budim se u sred noci ... Sutradan ustajem rano , spremam se , kad ista ta zena , isto tako obucena od glave do pete , dolazi kod mene na posao ... Krv mi se zaledila . Ovo je istinita prica , necu da ulazim u detalje ... Sacuvaj nas Boze .

:351780:

Подели на овим сајтовима

On 27. 2. 2016. at 10:23, grigorije22 рече

Kakav je to uopste argument ovo je 21 vek? Pa sta ako ako je 21 vek? Misilte da ce zbog toga nauka da obori postojanje demona i djavoimanosti?

Nikakav.Al oće da kaže dal je moguće da pored tolikih naučnih otkrića vi i dalje verujete u ove gluposti.

Inače nauka niti obara niti može da obori tako nešto niti se time bavi.Možda psihologija i psihijatrija al više kao psihičke fenomene a ne kao postojanje nekih duhovnih bića koji opsedaju ljude.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

On 27. 2. 2016. at 10:33, Kratos рече

Nikakav.Al oće da kaže dal je moguće da pored tolikih naučnih otkrića vi i dalje verujete u ove gluposti.

Inače nauka niti obara niti može da obori tako nešto niti se time bavi.Možda psihologija i psihijatrija al više kao psihičke fenomene a ne kao postojanje nekih duhovnih bića koji opsedaju ljude.

психијатријске болнице су пуне "пражњења" једног подскупа пацијената. многи такви пацијенти нису у болницама, или су привремено пуштени.

онај ко ЗЛОУПОТРЕБЉАВА ове пацијенте вероватно не прави кривично дело (или прави?, не знам) али би људи требало да му кажу СРАМ ТЕ БИЛО.

уместо такве осуде, (неки!) верници му говоре БРАВО, и да настављају да верују у надприродна излечења, духове, вештице, ђаволе. Ово је пролазило у средњем веку. Данас би требало да више и боље знамо. Духови не постоје. Вештице и ђаволи такође.

-----

Надам се ове ствари немају везе са православљем.

Подели на овим сајтовима

On 27. 2. 2016. at 18:09, dzo ni рече

психијатријске болнице су пуне "пражњења" једног подскупа пацијената. многи такви пацијенти нису у болницама, или су привремено пуштени.

онај ко ЗЛОУПОТРЕБЉАВА ове пацијенте вероватно не прави кривично дело (или прави?, не знам) али би људи требало да му кажу СРАМ ТЕ БИЛО.

уместо такве осуде, (неки!) верници му говоре БРАВО, и да настављају да верују у надприродна излечења, духове, вештице, ђаволе. Ово је пролазило у средњем веку. Данас би требало да више и боље знамо. Духови не постоје. Вештице и ђаволи такође.

-----

Надам се ове ствари немају везе са православљем.

Šta je ovo za besmislicu? Na temi o homeopatiji sam morao dokazivat kako je homeopatija duboko nepravoslavna a sad na ovoj temi ću izgleda morati dokazivat kako su exorcismi i istjerivanje demona duboko pravoslavni. Zna li neko od vas kako ide obred krštenja? Čega se odričemo pri tom? Sotone i svih djela njegovih, dakle nečega što postoji prema hrišćanskom vjerovanju ili nečega što ne postoji, kako je to onda s tim? Ne razumijem kako se neko može nazivati pravoslavcem a ne vjerovati u to da postoji Sotona, da postoje demoni i zli duhovi koje je i Isus Hristos istjerivao iz opsjednutih ljudi a o čemu imamo mnogo jevandjeljskih izvještaja i svjedočenja, čak i to da je tim demonom sam bio iskušavan. Demoni su oduvijek, bilo ih je i u Hristovo doba i u doba apostola i prvih hrišćana i u srednjem vijeku a ima ih i danas, kakve veze s tim ima što sad nismo u srednjem već u 21. vijeku? Kod nas sami psihijatri šalju sveštenicimja exorcistima takve slučajeve kad utvrde da se ne radi o psihopatologiji.

https://goo.gl/VRRu6R

Подели на овим сајтовима

Evo kako izgleda danas exorcisam kod nas u KC, provodi ga ličnoi biskup, te dvije žene tamo sa tim dugin ljubičastim štolama, epitrahiljima što tu opsjednutu, djavoimanu drže za ruke su djakonise, imaju svešteni čin djakonisa, ženskih doživotnih djakona.

VIDEO NIJE ZA SVAKOGA - OSJETLJIVIJI RADIJE NE GLEDAJTE

Biskup prováděl exorcismus - Argentina

Подели на овим сајтовима

On 27. 2. 2016. at 19:03, Zayron рече

Evo kako izgleda danas exorcisam kod nas u KC, provodi ga ličnoi biskup, te dvije žene tamo sa tim dugin ljubičastim štolama, epitrahiljima što tu opsjednutu, djavoimanu drže za ruke su djakonise, imaju svešteni čin djakonisa, ..............

Biskup prováděl exorcismus - Argentina

дакле, глупост безгранична међу католицима. а изгледа међу и православцима. Ваља ангажовати учене верујуће људе. Ја сам само један неверник у кога се по дефиницији нема поверења. Мени је искрено жао простих људи којима се манипулише.

Подели на овим сајтовима

On 27. 2. 2016. at 20:11, dzo ni рече

дакле, глупост безгранична међу католицима. а изгледа међу и православцима. Ваља ангажовати учене верујуће људе. Ја сам само један неверник у кога се по дефиницији нема поверења. Мени је искрено жао простих људи којима се манипулише.

А шта очекујеш да ти они кажу? Како поседнутост не постоји?

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

A pvp su videa naših nekih sveštenika exorcista:

o. Jozef Maretta, grkokatolički slovački sveštenik exorcista

https://www.youtube.com/results?q=exorcista+jozef+maretta

fra Leopold Jablonski, slovački exorcist

https://www.youtube.com/results?search_query=Leopold+Jablonsk%C3%BD+exorcista

Ovo je: P. Vojtěch Kodet ThD., O.Carm. češki exorcista, redovnik karmeitskog reda,

karmelićan, VIDEO je sa engleskim titlovima:

https://goo.gl/l6gSd6

Ovo je predavanje Dr. Jaroslava Broža, on je češki exorcista, profesor biblista i

prodekan Katolické teologické fakulty Univerzite Karlove  otac Jaroslav Brož

https://goo.gl/BMgDWr

A ovo je emisija na hrišćanskoj češkoj TV Noe

o p. Eliasu Vella, poznatom exorcisti sa Malte

https://goo.gl/lmKDO1

Подели на овим сајтовима

On 27. 2. 2016. at 20:11, dzo ni рече

Izgleda da sam na pogrešnoim forumu, opet, ahahahahaha. Ili će biti prije da nisam, možda si ti na pogrešnom forumu. Takav "pravoslavac" koji si misli da je postojanje Sotone i zlih duhova i demona i istjerivanje djavola, exorcismi bapskom izmišljotinom za malu djecu i "srednjovjekovnom" pričom i mitologijom. Na šta još sve ovdje neću naletjet, Bože ohrani. Po čemu se onda ti još možeš nazivat pravoslavcem kad ne vjeruješ u osnovne istine pravoslavne vjere a jedna od njih je da postoji nevidljivi duhovni svijet i duhovi koji ga obitavaju, dobri i zli i koji mogu imat i imaju ili vrše utjecaj, djeluju na ljude, neposredno ili posredno? U svakom obredu krštenja se krštavani ili njegovi roditelji u njegovo ime ako je to beba odriču Sotone i svih djela njegovih. A to zbog toga što prema pravoslavlju oni mne postoje ui nemaju nikakav utjecaj na ljude ili zato što postoje i imaju velik utjecaj na ljude?

Подели на овим сајтовима

On 11. 2. 2016. at 21:00, Justin Waters рече

Ali dobar mu je staljing. 

gibbons-inline-articleInline.jpg

to mu nije stajling nego neki bolesnik ima za potrebu da se sprda sa monahom pa je mjenjao balans bijele boje u photoshopu ili slicnoj aplikaciji...

Arsenije Jovanovic je uman govornik i meni djeluje kao castan covijek, znam da mu mnogu zamjeraju sto je uz sve i srpski patriota i to u sred crne gore, ali boze moj, nekom smetaju tudji zivoti pa onda imaju potrebu da se na bilo kakav nacin bore protiv njih

Подели на овим сајтовима

нисам православац већ неверник. Србин, патриота.... па у том смислу желим све најбоље великом српском наслеђу - православљу. него: личне квалификације нису битне. то што ти Зајроне наводиш ликове на егзористе, је ли то неки аргумент против оног што сам рекао?

Подели на овим сајтовима

Evo par predavanja od exorciste p.Eliasa Velle sa Malte

na engleskom održanih kod nas, on je franjevac konventualac:

O zlu kao posljedici porodične, hereditarne porodične anamneze

https://goo.gl/nh2bvV

Oslobodjenje od Zloga:

https://goo.gl/vn4qg1

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...