Blaža Željko Написано Фебруар 25, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 Spisak zemalja, ako je tačan, pomalo liči na pokušaj genocida! Odvratni recidivi nadmenog "arijevskog sindroma" ... Moguće (i jedino) rešenje je u labavoj federaciji upravo ovih prokazanih i poniženih zemalja ...eventualno neka unija Pravoslavnog sveta ..neka država koja bi se protezala odavde do Vladivostoka!? http://www.bastabalkana.com/2015/04/u-kojim-zemljama-nije-obavezna-vakcinacija-dece-a-gde-jeste/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Фебруар 25, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 Spisak zemalja, ako je tačan, pomalo liči na pokušaj genocida! Odvratni recidivi nadmenog "arijevskog sindroma" ... Moguće (i jedino) rešenje je u labavoj federaciji upravo ovih prokazanih i poniženih zemalja ...eventualno neka unija Pravoslavnog sveta ..neka država koja bi se protezala odavde do Vladivostoka!? http://www.bastabalkana.com/2015/04/u-kojim-zemljama-nije-obavezna-vakcinacija-dece-a-gde-jeste/ Gdje su te epidemije, gdje je broj umrlih? Po tome se vidi koliko je to isprazno utjerivanje straha ljudima. Vjerovao ili ne u zapadnoj Evropi i u Americi pocesto imaju epidemije boginja. http://www.nbcnews.com/storyline/measles-outbreak/think-u-s-has-measles-problem-just-look-europe-n301726 Vec su brojni i tamo oni koji zagovaraju uvodjenje obaveznog vakcinisanja, sto ce se vjerovatno i desiti u skorije vrijeme. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Blaža Željko Написано Фебруар 25, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 Vec su brojni i tamo oni koji zagovaraju uvodjenje obaveznog vakcinisanja, sto ce se vjerovatno i desiti u skorije vrijeme. Naveo sam samo da je spisak zemalja indikativan; a povrh svega sam ovo ponudio samo kao jedan od niza mogućnosti rečenicom: "Spisak zemalja, ako je tačan...." Sa druge strane Vaša rečenica: "Vec su brojni i tamo oni koji zagovaraju uvodjenje obaveznog vakcinisanja, sto ce se vjerovatno i desiti u skorije vrijeme" nije naročita argumentacija (da ne kažem "nije nikakva argumentacija")!? Možda se "verovatno" i ne desi? Na taj način se ne vodi razgovor ovog tipa i na ovako ozbiljnu temu. Princip zdravlja je opšte mesto među svim ljudima ...pa je s toga logično da princip ne liči na diskriminaciju po geografskom ili nekom naci-faci modelu, već ili svi ili niko! Ako je svi onda smo tu i mi u paketu; ako je niko ...onda naravno ni mi! Ali, za jedne je neobavezno a drugi plaćaju kazne i preti se nekim gestapovskim represijama ...kako se onda to zove?! Sve zbog "štapa i šargarepe" nekih EU integracija ...i ostalih magli! Hmm ...verovatno će i oni da se vakcinišu (ili cijepe)!? To govori da verovatno (možda) baš i neće ... zar ne?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука