Jump to content

Indikativno! Zemlje u kojima vakcinacija nije obavezna a u kojima jeste!

Оцени ову тему

Blaža Željko

Препоручена порука

Spisak zemalja, ako je tačan, pomalo liči na pokušaj genocida! Odvratni recidivi nadmenog "arijevskog sindroma" ... Moguće (i jedino) rešenje je u labavoj federaciji upravo ovih prokazanih i poniženih zemalja ...eventualno neka unija Pravoslavnog sveta ..neka država koja bi se protezala odavde do Vladivostoka!?

http://www.bastabalkana.com/2015/04/u-kojim-zemljama-nije-obavezna-vakcinacija-dece-a-gde-jeste/

Подели на овим сајтовима

Spisak zemalja, ako je tačan, pomalo liči na pokušaj genocida! Odvratni recidivi nadmenog "arijevskog sindroma" ... Moguće (i jedino) rešenje je u labavoj federaciji upravo ovih prokazanih i poniženih zemalja ...eventualno neka unija Pravoslavnog sveta ..neka država koja bi se protezala odavde do Vladivostoka!?

http://www.bastabalkana.com/2015/04/u-kojim-zemljama-nije-obavezna-vakcinacija-dece-a-gde-jeste/

Gdje su te epidemije, gdje je broj umrlih? Po tome se vidi koliko je to isprazno utjerivanje straha ljudima. 

Vjerovao ili ne u zapadnoj Evropi i u Americi pocesto imaju epidemije boginja. 

http://www.nbcnews.com/storyline/measles-outbreak/think-u-s-has-measles-problem-just-look-europe-n301726

Vec su brojni i tamo oni koji zagovaraju uvodjenje obaveznog vakcinisanja, sto ce se vjerovatno i desiti u skorije vrijeme. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Vec su brojni i tamo oni koji zagovaraju uvodjenje obaveznog vakcinisanja, sto ce se vjerovatno i desiti u skorije vrijeme.

Naveo sam samo da je spisak zemalja indikativan; a povrh svega sam ovo ponudio samo kao jedan od niza mogućnosti rečenicom: "Spisak zemalja, ako je tačan....Sa druge strane Vaša rečenica: "Vec su brojni i tamo oni koji zagovaraju uvodjenje obaveznog vakcinisanja, sto ce se vjerovatno i desiti u skorije vrijeme" nije naročita argumentacija (da ne kažem "nije nikakva argumentacija")!? Možda se "verovatno" i ne desi? Na taj način se ne vodi razgovor ovog tipa i na ovako ozbiljnu temu. Princip zdravlja je opšte mesto među svim ljudima ...pa je s toga logično da princip ne liči na diskriminaciju po geografskom ili nekom naci-faci modelu, već ili svi ili niko! Ako je svi onda smo tu i mi u paketu; ako je niko ...onda naravno ni mi! Ali, za jedne je neobavezno a drugi plaćaju kazne i preti se nekim gestapovskim represijama ...kako se onda to zove?! Sve zbog "štapa i šargarepe" nekih EU integracija ...i ostalih magli!

Hmm ...verovatno će i oni da se vakcinišu (ili cijepe)!? To govori da verovatno (možda) baš i neće ... zar ne?!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...