Иван ♪♫ Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 Јосипе, свака теби част, али је не могу да постигнем све ово да прегледам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 21, 2016 Пријави Подели Написано Јул 21, 2016 Srb je inače češko prezime, ali budalama nema smisla išta objašnjavati. Ćorić: Sa Srbom ne razgovaram, ali ne zato što ima ružno prezime Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusan89 Написано Април 15, 2018 Пријави Подели Написано Април 15, 2018 Pa znas kako evo recicu ti jednu stvar: KO HOCE- NADJE NACIN,KO NECE NADJE IZGOVOR ILI RAZLOG. Prema tome ko hoce da nadje nekome manu nacice mu uvek bez obzira koliko on ili ona bio savsen-a.Meni iskreno nebi nikada to smetalo ja sam Romske nacionalnosti,pevam u crkvenom horu 8 god u sabornoj crkvi po struci sam roboticar, i mogu reci da do sada nisam imao devojku koja je bila romkinja,ja ne gledam na to ako se desi desice se.Mojim bivsim devojkama nije smetalo prema tome Ima nas raznih. Juanito and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Boro1973 Написано Јануар 7, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2020 I pravoslavlje, polako u koka kola lozi sam naucio tajne vjestinje "kuvanja zabe" kako me akvi i juan obrlatise za evoluciju, tako cu i ja moju gospodju za pravoslavlje, to tajno oruzije se zove argumenti. Послато са iPhone користећи Pouke.org мобилну апликацију Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука