Jump to content

Зоран Ђуровић: Субoтарске чисте-нечисте животиње

Оцени ову тему

Zoran Đurović

Препоручена порука

Ајде ти, Гришо, припитоми слепог миша као он. :D

Иги, Бог те благословио! Дао си Ави прилику да их зеза 12:smeha:

Окачих им на форуму: 

Ivan Ivek Ninčić i Милош Богдановић. А што ви мазите и храните нечисте животиње? Левитик 11, 19: "roda, čaplja svake vrste; pupavac i šišmiš". Где је ту праведност, како се Млош није онечистио, а и своју децу је контаминирао:
Ја стално говорим да Дух Свети има смисла за хумор! Највећи борац у Србији против крмади, онечисти се са слепим мишом!  :))
Подели на овим сајтовима

Аво, нисам стигао да прочитам целу преписку на ФБ а профил свој сам обрисао. Да им нисте поменули прва Христова јављања као и сва (наредна) окупљања Црквенакон Педесетнице у први дан седмице, тј да су суботом ишли код јудејаца да им сведоче Христа а недељом да саборују и причешћују се. То је за њи`ову "суботу противу неђеље" сасвим јасан доказ, даље не треба (ако они сами нису хебреји).

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Аво, нисам стигао да прочитам целу преписку на ФБ а профил свој сам обрисао. Да им нисте поменули прва Христова јављања као и сва (наредна) окупљања Црквенакон Педесетнице у први дан седмице, тј да су суботом ишли код јудејаца да им сведоче Христа а недељом да саборују и причешћују се. То је за њи`ову "суботу противу неђеље" сасвим јасан доказ, даље не треба (ако они сами нису хебреји).

Види, Ава је систематичан када кара зле мале херетике :) Наиме, избегавам било шта да поменем осим једне једине ствари око које се споримо. Јер ови, како им ђаво памет носи, потпуно су нестабилни и деконцентрисани. Када их ставиш леђима уза зид, почињу одмах да булазне са причама: Папа пије крв малој деци, СПЦ је екуменистичка јерес, Путин масони дилберберг, што се молите мртвима итд. Ја им велим да немам цело време овог света да им објашњавам ствари већ разрешене - они пак мисле да је свет почео са њима, и како стара црква није познавала Писмо. Ја их онда питам: А да ли сте ви ишта читали од тих древних полеика? - Наиме, у Великој Ц. је све морало да буде на темељу Писма. Наравно да ови слепци ништа нису читали.

Онда им кажем: Да се не бисмо расплињавали, само овај сегмент да се реши, јер ничег испразног у Писмима нема! Ако Писмо греши у нечему, онда је цело за подозревање. Ваша доктрина, дакле, није заснована на Писму.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...