Гости Guest Написано Фебруар 1, 2016 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2016 Може ли неко да ми помогне? Како да текстове које се налазе у часопису у пдф, да пребацим у текст за сајт? Замољен сам да гомилу неких текстова пребацим на неки сајт, а кад кренем онако класично копи-пејст, прави размаке и ствара ми огроман посао који траје много времена... Има ли неко решење да се то убрза? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Фебруар 1, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2016 Овај програм је добар за те ствари: http://www.abbyy.com/finereader/ JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 1, 2016 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2016 Овај програм је добар за те ствари: http://www.abbyy.com/finereader/ Ovaj program se placa... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 1, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2016 Ne placa se na torentu Mada i tu ce biti dosta fizikalisanja, cini mi se. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Фебруар 1, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2016 Mada i tu ce biti dosta fizikalisanja, cini mi se. Мање или више. Све је ласно док не устреба радити прелом текста. Чуо сам да је за то добар програм "Рас" али њега нема на торентима. Брука... "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 1, 2016 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2016 Мање или више. Све је ласно док не устреба радити прелом текста. Чуо сам да је за то добар програм "Рас" али њега нема на торентима. Брука... Probao sam sada ovaj program, nista ne mogu da ga ukapiram... pravi ludnicu neku i ne vrsi mi posao... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Фебруар 1, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2016 Може ли неко да ми помогне? Како да текстове које се налазе у часопису у пдф, да пребацим у текст за сајт? Замољен сам да гомилу неких текстова пребацим на неки сајт, а кад кренем онако класично копи-пејст, прави размаке и ствара ми огроман посао који траје много времена... Има ли неко решење да се то убрза? Па имаш неке онлајн конвертере пдф-а у ворд, претражи по гуглу. Има више тих програмчића за испомоћ, не знам како и да ли раде, ево овај ради http://pdf2doc.com/ али има проблем што ч,ћ,ж,ђ пребацује у кукице, заграде, чвакице и ресто. Едит: ево има и овај http://convertonlinefree.com/PDFToWORDEN.aspx# ал има исти проблем са кукицама и заградама. Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Фебруар 1, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2016 @, па ништа страшно. То после може у Ворду да се реши масовним преименовањем. Кукице у "ч", чвакице у "ћ", заграде у "ш" и "ђ" итд. Али обавезно урадити ревизију... Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Фебруар 1, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2016 @, па ништа страшно. То после може у Ворду да се реши масовним преименовањем. Кукице у "ч", чвакице у "ћ", заграде у "ш" и "ђ" итд. Али обавезно урадити ревизију... Како иде масовна измена? Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Фебруар 1, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2016 Како иде масовна измена? Имаш ту могућност у дијалогу за претрагу, Ctl+F па погледај опције. Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JOCCCA Написано Април 20, 2017 Пријави Подели Написано Април 20, 2017 Мање или више. Све је ласно док не устреба радити прелом текста. Чуо сам да је за то добар програм "Рас" али њега нема на торентима. Брука... InDesignSent from my SM-G7102 using Pouke.org mobile app Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука