Jump to content

ima li omladine?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Pozdrav svima,

ja sam Miljan i imam 21 godinu!

Bogu "hvala" u klubovima i kafanama nas ne manjka, ali bih bio veoma radostan kada bih video da nas ima i ovde :)

Подели на овим сајтовима

хм.. па зависи сад шта подразумеваш под омладином? :D (мајко мила, нисам се надао да ћу да поставим ово питање у скорије време) :D

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

хм.. па зависи сад шта подразумеваш под омладином? :D (мајко мила, нисам се надао да ћу да поставим ово питање у скорије време) :D

heheheh

od 15 do 28 :D :D

Подели на овим сајтовима

ма има него се крију  :coolio:

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Испадам из лиге.  :D

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

ајде бре, то је само годину дана, ће проширимо :)

Подели на овим сајтовима

ко је за померање границе омладине до 30 год? Ај да гласамо! :)

Подели на овим сајтовима

Наравно да има, само то, од 15-28 ми је мало погрешна категоризација.

Не бих ја тинејџере сврставао у групу омладине, они су тинејџери, адолесценти, а омладина је, оно, у првим најбољим годинама, негдје од 20-30 година. 

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

Наравно да има, само то, од 15-28 ми је мало погрешна категоризација.

Не бих ја тинејџере сврставао у групу омладине, они су тинејџери, адолесценти, а омладина је, оно, у првим најбољим годинама, негдје од 20-30 година. 

salio sam se sa nikolom :D

i mene malo hvata kriza "srednjih godina" pa bih rado da se svrstam u grupu od 15 pa nadalje hehehe :D

Подели на овим сајтовима

i mene malo hvata kriza "srednjih godina" 

Ај Диос мио!!!  :0222_shocked:  :unbelieveble:

Подели на овим сајтовима

Чему чуђење, Никола? Човјек активно мисли о будућности, већ га хвата криза кад помисли о средњем животном добу.

Ја не смијем ни да помислим о средњим годинама, а о кризама...поготово! 

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

heheheh

od 15 do 28 :D :D

Toliko imamo, sigurno. Ono preko se ne računa  :0414_feel:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...