Миљан Јокић Написано Јануар 26, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2016 Pozdrav svima, ja sam Miljan i imam 21 godinu! Bogu "hvala" u klubovima i kafanama nas ne manjka, ali bih bio veoma radostan kada bih video da nas ima i ovde -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Јануар 26, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2016 хм.. па зависи сад шта подразумеваш под омладином? (мајко мила, нисам се надао да ћу да поставим ово питање у скорије време) Ayla , Миљан Јокић, Данче* and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Миљан Јокић Написано Јануар 26, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 26, 2016 хм.. па зависи сад шта подразумеваш под омладином? (мајко мила, нисам се надао да ћу да поставим ово питање у скорије време) heheheh od 15 do 28 :D Никола Поповић and Ayla је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Јануар 26, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2016 ма има него се крију Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јануар 26, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Јануар 26, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2016 Испадам из лиге. Anika and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Јануар 26, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2016 ајде бре, то је само годину дана, ће проширимо БанеЛ је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Јануар 26, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2016 Да се гласа! Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Јануар 26, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2016 ко је за померање границе омладине до 30 год? Ај да гласамо! Ignjatije, Миљан Јокић and БанеЛ је реаговао/ла на ово 3 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Јануар 26, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2016 Наравно да има, само то, од 15-28 ми је мало погрешна категоризација. Не бих ја тинејџере сврставао у групу омладине, они су тинејџери, адолесценти, а омладина је, оно, у првим најбољим годинама, негдје од 20-30 година. "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Јануар 26, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2016 Ја! Миљан Јокић је реаговао/ла на ово 1 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Миљан Јокић Написано Јануар 26, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 26, 2016 Наравно да има, само то, од 15-28 ми је мало погрешна категоризација. Не бих ја тинејџере сврставао у групу омладине, они су тинејџери, адолесценти, а омладина је, оно, у првим најбољим годинама, негдје од 20-30 година. salio sam se sa nikolom i mene malo hvata kriza "srednjih godina" pa bih rado da se svrstam u grupu od 15 pa nadalje hehehe Никола Поповић, Ignjatije and Караконџула је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Јануар 26, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2016 i mene malo hvata kriza "srednjih godina" Ај Диос мио!!! Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Јануар 26, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2016 Чему чуђење, Никола? Човјек активно мисли о будућности, већ га хвата криза кад помисли о средњем животном добу. Ја не смијем ни да помислим о средњим годинама, а о кризама...поготово! Миљан Јокић је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 26, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2016 хм.. па зависи сад шта подразумеваш под омладином? (мајко мила, нисам се надао да ћу да поставим ово питање у скорије време) heheheh od 15 do 28 :D Toliko imamo, sigurno. Ono preko se ne računa Никола Поповић, Биљана and Миљан Јокић је реаговао/ла на ово 3 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука