Jump to content

Пси

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Zasto psi mirisu jedno drugom zadnjicu? Izgleda smesno i glupo pitanje ali nije!

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Пас усвојио ласту

Као што је Снупи имао свог Вудстока, лабрадор Рони је на плажи код хрватског места Супетар на Брачу пронашао малу ласту, која му је убрзо постала најбољи другар.

Када је испала из гнезда, Рони је, срећом, био у близини, па је свог газду Дејана Грепа одвео до ласте, преноси портал 24sata.hr.

Roni%20i%20lasta,%20foto%201.jpg

„Стао је и почео да њушка нешто на зидићу, а кад сам пришао видео сам птичицу. Била је мала, није могла да лети, па смо је однели кући. Прочитао сам да се ласте морају хранити инсектима, али сам пробао са смрвљеном храном за пса и за сада јој иде одлично“, каже Дејан.

Пошто је одрастао окружен мачкама, Рони се савршено привикао на друге животиње.

Pas%20i%20lasta,%20foto%202.jpg

Сада са својим малим пернатим пријатељем дели храну, брине се о њој, а ласта му чак спава на глави.

„Одмах се видело да је прихватио. Шета му по шапама и глави. Када Рони хоће да се игра, окрене се на леђа, а ласта му шета по стомаку. Једном је чак заспао док му је стајала на глави“, присећа се Сплићанин.

Pas%20i%20lasta,%20foto%203.jpg

Дејан објашњава и да ће птицу пустити чим буде спремна да лети и уколико буде вољна да се одвоји од Ронија.

ИЗВОР : http://www.rts.rs/page/magazine/ci/story/501/%D0%97%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D1%99%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8/1662350/%D0%9F%D0%B0%D1%81+%D1%83%D1%81%D0%B2%D0%BE%D1%98%D0%B8%D0%BE+%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%83.html

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...