PredragVId Написано Јануар 31, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2017 Vesna Milovic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vesna Milovic Написано Јануар 31, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2017 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 31, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2017 Натан, Лидија Миленковић and Vesna Milovic је реаговао/ла на ово 2 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Мај 4, 2017 Пријави Подели Написано Мај 4, 2017 Imam jedno prakticno pitanje ali necu da otvaram posebnu temu. Pas mi preskace ogradu pa me zanima na koji nacin moze da se poveca visina ograde? Поет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Новембар 16, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2017 Поет, Натан, Tavita and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 1 1 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јануар 23, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2018 nikolay and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јануар 23, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2018 '91. -'92. ne secam se vec Moj pas i ja Пг, nikolay and Orion је реаговао/ла на ово 3 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Фебруар 13, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2018 Споменик Леу, храбром панчевачком јазавичару, који је изгубио живот бранећи једанаестогодишњу девојчицу од напада далеко већег булмастифа. Иначе, Лео није био пас нападнуте девојчице. Пг, Таша, nikolay and 8 осталих је реаговао/ла на ово 7 2 2 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Март 2, 2018 Пријави Подели Написано Март 2, 2018 Хачико, али онај прави правцијати Хачико. Пг, Таша and Orion је реаговао/ла на ово 1 2 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Август 20, 2018 Пријави Подели Написано Август 20, 2018 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Новембар 13, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2019 ❤ ? ❤ Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јул 15, 2021 Пријави Подели Написано Јул 15, 2021 Orion је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука