Тавита Написано Април 8, 2010 Пријави Подели Написано Април 8, 2010 Ја сам усвојила ово мало чудо, има јако тужну причу, много је прошао овако мали и зове се Шалом... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Април 8, 2010 Пријави Подели Написано Април 8, 2010 Све ће он то лако заборавити :-))) Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 8, 2010 Пријави Подели Написано Април 8, 2010 grouphug Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 13, 2010 Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Желим нешто подјелити са вама :mad: Пријатељица ми је рекла да то не смијем радити..али... Ноћас молим Бога за живот свога пса.. Превише је мали, а моооора да се бори! Данас је престао ходати.. читав дан ми је на рукама. Не могу да спавам морам да бдим уз њега, када повраћа... да држим посуду. Ујутру идемо на инфузију, можда добије и серум.. Видјећу шта каже ветеринар.. Кажу да је можда штенећак..али да је то, он би се осамио.. бјежао од свјетла.. то мој малишан не ради, можда лептоспироза, или крпељска грозница, јер кад сам га усвојила.. заиста извадила сам му два комада.. Кад га грлим, буде ми мило.. маше репићем... Не знам каква ће му терапија бити.. Држите му палчеве другари молим вас!! толико ме је Господ обрадовао кад сам га видјела... Не да ја испитујем Бога, него.. ја бих да он живи. Заиста је диван, мјешанац је, али тако ми је прирастао срцу попут мелема! Имам трему Од сутра... ух бојим се шта ће да кажу... Плачем. Брзо се разболио. Покушавала сам му помоћи да хода, али пада.. нема равнотежу.. Најгоре ми дође када с времена на вријеме зацвили.. Али јак је мој малишан! Другарица ми каже "Он је само пас" ! То "само" је мој јаран! не љутим се ни када ми гризе торбе, истина, када ми је просуо боје повукла сам га за увце, али сам му рекла "Опрости" и знам да јесте... само ми је прињео своју њушку и насмијала сам се.. наставио је да се игра.. Сада га не бих ни за увце повукла!! нека просипа боје само да ми се избори! Морам признати да у овом тренутку избјегавам да га поледам, мада га осјећам.. поред мене је... не затвара очи, сузе му.. и боја беоњача му се промјенила.. и ја плачем.. вуче се не може да се ослони... Сиурна сам да осјећа моју љубав.. и када му пјевушим... Заиста га волим! И само молим Бога за живот свога пса. Љубим Господа и нећу се љутити... на исход. Ух, тресем се... Опростите ми форумаши.. Не знам ни како ово пишем. Боли ме...и када отежано дише.. и када се тресе. Ви што имате псе... имате благо! Каква само вјерност, и чиста љубав. Премудри Боже. Та ко може остати равнодушан!? А ви што немате псе.. нахраните неку луатлицу... сви смо ми лутали некада... САмо молим Бога за живот свога пса! Моооооооооолим Те 4chsmu1 Јутро је... ускоро га морам носити.. Мој малишан зна да треба да се бори! толико пута сам му то поновила... Зааааједно ћемо! Све ћемо ми проћи, само да ми живи... Рано ми је да ми оде... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 13, 2010 Пријави Подели Написано Април 13, 2010 http://www.facebook.com/profile.php?v=app_2392950137&id=100000260665729# Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bogdankle Написано Април 13, 2010 Пријави Подели Написано Април 13, 2010 SVI SMO UZ ŠALOMA! Are you the one that I've been waiting for? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 13, 2010 Пријави Подели Написано Април 13, 2010 animal-smiley-037 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 13, 2010 Пријави Подели Написано Април 13, 2010 у десет смо код ветеринара... повукао се скроз... 4chsmu1 и изгледа веома лоше.... немоћна сам... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Април 13, 2010 Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Тави, кренуле ми сузе... Можда се нечим отровао, па повраћа. Мислим, можда је у граду негде нешто појео где има отров. Од тога иде повраћање исто. Крпељска грозница је кад пишки крв! Ако кернете на инфузију кажи да ти покажу како да му сама дајеш под кожу, а ако не - могу ти ја показати. Знају ветеринари некад да узимају паре безвезе, за нешто што можеш да урадиш сам. Ја сам имала два таква искуства са оба пса, када је било питање да ли ће да живе или угину. И хвала Богу, преживели су. Убеђена сам да много помаже воља и жеља власника, да пас то осети, и да Бог помаже. Само напред, и не дај му да иде! Јављај шта је било код ветеринара!!! Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 13, 2010 Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Тави, кренуле ми сузе... Можда се нечим отровао, па повраћа. Мислим, можда је у граду негде нешто појео где има отров. Од тога иде повраћање исто. Крпељска грозница је кад пишки крв! Ако кернете на инфузију кажи да ти покажу како да му сама дајеш под кожу, а ако не - могу ти ја показати. Знају ветеринари некад да узимају паре безвезе, за нешто што можеш да урадиш сам. Ја сам имала два таква искуства са оба пса, када је било питање да ли ће да живе или угину. И хвала Богу, преживели су. Убеђена сам да много помаже воља и жеља власника, да пас то осети, и да Бог помаже. Само напред, и не дај му да иде! Јављај шта је било код ветеринара!!! Primio je infuziju... i serum... i inekciju uzeli su krv... sutra idem opet na infuziju... Doktori kazu da je hepatiis.. i da mu se jetra oduzima... Daju sve od sebe! I nas dvoje se trudimo... Hvala Ti Milice! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јосиф II Написано Април 13, 2010 Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Јадничак. Па где је жутицу зарадио? Баш читам о излечењу и каже да је могуће: http://domaceidivljezivotinje.blog.hr/2008/07/1625173749/zarazni-hepatitis-psa-hcc.html Издржаће малени.... ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 13, 2010 Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Јадничак. Па где је жутицу зарадио? Баш читам о излечењу и каже да је могуће: http://domaceidivljezivotinje.blog.hr/2008/07/1625173749/zarazni-hepatitis-psa-hcc.html Издржаће малени.... Ja sam ga usvojila.. ne znam kako je fasovao... Dajem sve od sebe... A daje i shalom... Uh... al sam rastresena.... Hvala Ti! Mnogo Ti hvala! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 13, 2010 Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Kad procitam smrt.. ne mogu to povezati sa svojim psom... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 13, 2010 Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Zelim da zivi!! :cheesy2: animal-smiley-037 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јосиф II Написано Април 13, 2010 Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Ja sam ga usvojila.. То је баш дивно. Мој псић је такође усвојен. :smiley: Kad procitam smrt.. ne mogu to povezati sa svojim psom...Држите се... Уз вас смо. ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука