Slavko... Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Ne mozes mu nikako pomoci, jedino u gejeve da odete Mislim da ti je jako neukusan komentar pogotovo za ovaj sajt, ali to je tvoje misljenje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Ne mozes mu nikako pomoci, jedino u gejeve da odete To bi bio veliki gubitak za zenski rod. Пг, DankaM and Slavko... је реаговао/ла на ово 3 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Slavko... Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 devojkama koje su navikle da uvek budu u pravu i da njihova bude zadnja - jako "lepo" od tebe Slavko, sram te bilo! kad ste vi vec krenuli da radite poredjenje evo ja vas da pitam zasto idete kod frizera, pedikira, manikira, one starije na botoks itd. zasto nebude sve prirodno? - to se moze uporediti sa odsecanjem delova tela? Neznam zasto da me bude sramota. Ali ako ce ti biti lakse evo postideo sam se, ponovo si u pravu RESPECT :bendoff: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Slavko... Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 To bi bio veliki gubitak za zenski rod. Za one koje neveruju besplatna proba hahaha. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Енд д винр из ВУЧЈАК!!!Милосављевићу, има један мој комшија, дијете од 12 година, догу и лагано га пусти фамилија да га он води. Ја баш немам никаквог страха од паса, па сам се по тој слободи и дохватио за поводац и узео да га шетам. Није да ме нема физички, али је имао руку да ми истргне. Е сад, замишљам овог клинца ако некад налети са својом догом на другог пса, не дај Боже. Каква су твоја искуства по том питању? Ја највише волим овчаре: шарпланинце, азијате, кавкаске, клемпа(вучјаке), а волим и кангала(ваљда и он спада у ту категорију). Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Енд д винр из ВУЧЈАК!!! Милосављевићу, има један мој комшија, дијете од 12 година, догу и лагано га пусти фамилија да га он води. Ја баш немам никаквог страха од паса, па сам се по тој слободи и дохватио за поводац и узео да га шетам. Није да ме нема физички, али је имао руку да ми истргне. Е сад, замишљам овог клинца ако некад налети са својом догом на другог пса, не дај Боже. Каква су твоја искуства по том питању? Mene moj pas ne vuce (uglavnom) retko kad se desi da povuce npr.. kada vidi poznatog psa sa kojim se igra pa krene da vuce ka njemu, ili kada vidi svinju.... Deci ne dam da setaju... uglavnom, ako su izdresirani nece da vuku.. mada ja ne bih bas davao detetu da seta psa po ulici.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Март 20, 2014 Пријави Подели Написано Март 20, 2014 Mislim da ti je jako neukusan komentar pogotovo za ovaj sajt, ali to je tvoje misljenje. Ih,ih, sram me bilo! Slavko... је реаговао/ла на ово 1 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Март 20, 2014 Пријави Подели Написано Март 20, 2014 KAВКАСКИ ОВЧАР http://www.ruskiizvor.com/serbian/kavkazac/kavkazac.htm АЗИЈАТ: http://www.ruskiizvor.com/serbian/azijat.htm ШАРПЛАНИНАЦ Разумљиво, јер кад први пут угледате шарпланинца, у вама се пробуди нагон да га присвојите. Такве жеље имали су сви који су се било којим поводом суочили с „господством на четири ноге”. http://politikin-zabavnik.rs/pz/tekstovi/svi-bi-da-ga-usvo%D1%98e КАНГАЛ: http://www.novosti.rs/%D0%B2%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8/%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%82_+.510.html:472172-Kangal-cuva-ovce-i-geparda Slavko... and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Март 20, 2014 Пријави Подели Написано Март 20, 2014 Jedan kavkaski ovčar je jedini pas kome ja nisam smela da priđem, a kamoli da mu dam neki lek Doveo ga je vlasnik koji ga je strpao u kombi, i nije smeo da mu priđe ni on da uzme lanac i fiksira ga za kombi nego je lanac hvatao nekom dugačkom motkom... jadan pas, kontakt sa ljudima je imao 2x nedeljno... Naša sirota šefica je imala tu čast da leči psa, i žena se tresla kao prut Пг је реаговао/ла на ово 1 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сунчица. Написано Март 20, 2014 Пријави Подели Написано Март 20, 2014 Sad da se ja malo hvalim svojom lepoticom :0442_feel: Рада., Млађони, Slavko... and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 20, 2014 Пријави Подели Написано Март 20, 2014 Sad da se ja malo hvalim svojom lepoticom :0442_feel: HAha, kako te gleda Сунчица. је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Март 20, 2014 Пријави Подели Написано Март 20, 2014 Ako vam je život mio, ne budite je. I ne gurkate je nogama, otkinuće vam iste. I ona mora da bude u centru pažnje. Sve u svemu, skromno jedno pseto. Juanito, Сунчица., DankaM and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Март 20, 2014 Пријави Подели Написано Март 20, 2014 HAha, kako te gleda Гледа колико пиксела има апарат/телефон. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сунчица. Написано Март 20, 2014 Пријави Подели Написано Март 20, 2014 Гледа колико пиксела има апарат/телефон. Izbrojala je 2 Пг and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Slavko... Написано Март 20, 2014 Пријави Подели Написано Март 20, 2014 Ih,ih, sram me bilo! Ako se izistinski kajes onda ti je oprosteno. :) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука