Jump to content

Пси

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

• Одговори 756
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ne mozes mu nikako pomoci, jedino u gejeve da odete :D

To bi bio veliki gubitak za zenski rod. :)

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

devojkama koje su navikle da uvek budu u pravu i da njihova bude zadnja - jako "lepo" od tebe Slavko, sram te bilo! staniiiiiii kad ste vi vec krenuli da radite poredjenje evo ja vas da pitam zasto idete kod frizera, pedikira, manikira, one starije na botoks itd. zasto nebude sve prirodno? - to se moze uporediti sa odsecanjem delova tela?  7896634 

Neznam zasto da me bude sramota. Ali ako ce ti biti lakse evo postideo sam se, ponovo si u pravu RESPECT :bendoff:

Подели на овим сајтовима

56596.jpg

99149.jpg

51780.jpg

63658.jpg

45707.jpg

Енд д винр из ВУЧЈАК!!!

Милосављевићу, има један мој комшија, дијете од 12 година, догу и лагано га пусти фамилија да га он води. Ја баш немам никаквог страха од паса, па сам се по тој слободи и дохватио за поводац и узео да га шетам. Није да ме нема физички, али је имао руку да ми истргне. Е сад, замишљам овог клинца ако некад налети са својом догом на другог пса, не дај Боже. Каква су твоја искуства по том питању?

Ја највише волим овчаре: шарпланинце, азијате, кавкаске, клемпа(вучјаке), а волим и кангала(ваљда и он спада у ту категорију).

Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости...

Подели на овим сајтовима

Енд д винр из ВУЧЈАК!!!

Милосављевићу, има један мој комшија, дијете од 12 година, догу и лагано га пусти фамилија да га он води. Ја баш немам никаквог страха од паса, па сам се по тој слободи и дохватио за поводац и узео да га шетам. Није да ме нема физички, али је имао руку да ми истргне. Е сад, замишљам овог клинца ако некад налети са својом догом на другог пса, не дај Боже. Каква су твоја искуства по том питању?

Mene moj pas ne vuce (uglavnom) retko kad se desi da povuce npr.. kada vidi poznatog psa sa kojim se igra pa krene da vuce ka njemu, ili kada vidi svinju....

Deci ne dam da setaju... uglavnom, ako su izdresirani nece da vuku.. mada ja ne bih bas davao detetu da seta psa po ulici..

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

KAВКАСКИ ОВЧАР

ce8b5b10c70b.jpg    250px-CaucasianShep.jpg

http://www.ruskiizvor.com/serbian/kavkazac/kavkazac.htm

АЗИЈАТ:

e8e3c8e573af.jpg  srednjeazijski%20ovcar.jpg

http://www.ruskiizvor.com/serbian/azijat.htm

ШАРПЛАНИНАЦ

2713.jpg 53f04-beba.jpg

Разумљиво, јер кад први пут угледате шарпланинца, у вама се пробуди нагон да га присвојите. Такве жеље имали су сви који су се било којим поводом суочили с „господством на четири ноге”.

http://politikin-zabavnik.rs/pz/tekstovi/svi-bi-da-ga-usvo%D1%98e

КАНГАЛ:

Kangal_Dog_Puppy.jpgbreed_205_big.jpg

http://www.novosti.rs/%D0%B2%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8/%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%82_+.510.html:472172-Kangal-cuva-ovce-i-geparda

Подели на овим сајтовима

Jedan kavkaski ovčar je jedini pas kome ja nisam smela da priđem, a kamoli da mu dam neki lek :D Doveo ga je vlasnik koji ga je strpao u kombi, i nije smeo da mu priđe ni on da uzme lanac i fiksira ga za kombi nego je lanac hvatao nekom dugačkom motkom... jadan pas, kontakt sa ljudima je imao 2x nedeljno... Naša sirota šefica je imala tu čast da leči psa, i žena se tresla kao prut :D

• Волим 1

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

HAha, kako te gleda :)

Гледа колико пиксела има апарат/телефон.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...