Ненад Р. Написано Јануар 20, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2016 Ево, решио сам и ја да отворим ову тему где ћу повремено износити нека своја размишљања. Suncokret54, Драшко, Плутон and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 20, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 20, 2016 Пре неки дан сам видео инвалида који са штакама чека у ред и нико није хтео ни да га погледа, а камоли пусти преко реда. Одкуд толика равнодушност код људи? Зар је могуће да не разумеју да и они могу да дођу у такву ситуацију? Живот је кратак и заиста не могу да разумем људе који га троше и загађују у равнодушности и мржњи према другим људима. Suncokret54, PredragVId, GeniusAtWork and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Фебруар 13, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2016 Ево да мало нешто напишем на овој теми. Овај наш народ је чудо и пун неразумевања. Као што сам и раније писао, много је људи код мене остало без посла. Остале су по целе пордице без посла са децом. Имају велике проблеме. Покушавам да људе орасположим и кажем да сикирацијом само себи праве зло и да уве треба да нађу нешто позитивно у свакој ситуацији. Човек који има више оптимизма, боље решава сваки проблем који га снађе. Чак и тада наилазиш на неразумевање чак и од ближњих који очекују да се ја сикирам због тога шта ме је снашло. Покушаваш људе да утешиш, да им вратиш бар мало ведрине и тада појединима не ваљаш и чудно те гледају. Suncokret54, Sanja Т., Kaludjerovic Sreten and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 13, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2016 Ех што нисам мала пчела сва весела , сва весела цео дан бих ја летела скупљајући полен тај и летела и летела ко зна куда ........... нај......нај.............нај Мала слатка и полетна купала се ја на цвету и летела и летела према небу .............. према меду ................ Шлушала бих шта ми кажу......та ту влада смишљен рај у том слатком пчелињем свету свако има место знај . П.С.Ако ти се не свиђа бриши.............када те угледах паде ми напамет......... PredragVId, Ненад Р., Kaludjerovic Sreten and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Фебруар 13, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2016 Наравно да ми се свиђа. Ја сам тему ословио са дневником, али слободно постављајте своје постове, би ће ми веома драго. Рапсоди, PredragVId, Kaludjerovic Sreten and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Фебруар 13, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2016 ... "За добрим се коњима прашина диже"... Што јесте, јесте. PredragVId, Kaludjerovic Sreten, БанеЛ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Април 11, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Април 11, 2016 Ево нешто за моје пријатеље и остале. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Мај 30, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Мај 30, 2016 Данас сам мало путовао па сам у аутобусу видео више младих људи које уступају место старијим особама. Заиста је то прелепо видети прелепа слика, и заиста не могу схватим да такве ствари имају мало одјека за разлику од лоших ствари и када треба да се љага свој народ, многи су спремни да "бацају камење"на свој народ. Живимо у времену препуном парадокса, где човек може само да се чуди и крсти Драшко, PredragVId, Н И Н Е and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Октобар 6, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 6, 2016 Крећем у нов посао. За сада је то далеко од бизниса, али може бити у колико се развије уз Божију помоћ, у довољној мери. Драшко, Juanito, АлександраВ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 16, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 16, 2017 Има доста ствари које ја заиста не могу да сватим . Једна од тавких ствари је што често људи више воле да чују да је другима лоше. Како може другима да буде лоше а нама добро? Ја сам пчелар и кад је већини људи добро, куповаће више меда и других пчелињих производа, по бољој цени и би ће боље расположени, а самим тим и мени ће бити боље. Да би и мени било добро, треба да и другим људима исто тако да буде добро, и то је по мени логично и реално.Треба тежити да већини људима који савесно и марљиво раде буде добро, а не по оној нашој пословици, радовати се када комшији цркне крава. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука