Anika Написано Јануар 14, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2016 http://mondo.rs/a865388/Info/Drustvo/Radne-knjizice-Srbija-ukinute.html Ок, да ли је Србија спремна за ову измену закона? "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јануар 14, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2016 Citajuci komentare na drugim portalima i vidis koliko su ljudi uplaseni radi nekih iracionalnih strahova. Najzesce je kad pominju kako ce dokazivati iskustvo, da su proveli toliko i toliko u firmi, ako ne bude vise knjizice.....cccc Плутон је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука