Jump to content

Ako moze savet ljudi koji se bave programiranjem :(

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ја сам скроман мене би обична мајица са испринтаном поруком као на слици погодила ако је од неког ван те делатности...

Та мајица деградира жене, испада као да су жене ту само да улепшају мушкарца.

P.S. Шала :)

Подели на овим сајтовима

samo nije ljubavnog karaktera vec prijateljskog

1.png 

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

ma gde ovde nema nista zivo.hvala d aznam za inace.A cemu to sluzi mislim onako uopsteno?Na slici mi deluje kao neki dodatak necemu?

Није додатак, цео компјутер је. Можеш телевизор да користиш као монитор. Али права фора је што можеш лако да качиш свашта на њега - сензоре, роботе... И онда их програмираш и играш се до бесвести. Наручиш из Кине гомилу јефтиних сензора и направиш свој апарат за кафу. :) А ако имаш више од једног (најновија верзија кошта 5$), нема границе твојој машти. :)

Подели на овим сајтовима

Извини, било је јаче од мене :)
А што се приједлога тиче, ријетки су ИТ-евци које знам а да много искачу из "Big Bang Theory" шаблона.
Дакле, било шта у Star Wars или Star Trek фазону би требало да прође.

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

a cime se bavi tacno, ako znas?

evo recimo stih:

may your code have no bugs, and always run faster than slugs :smeh1:  

hihihi, salim se nemoj ovo, uvredice se :)

Ej dobra je fora daj jos nesto tako!Hvala! :D Nije uvredljiv. A de znam cime se bavi ,i ono sto sam cula zaboravila sam u roku od jedne nano sekunde.Znam samo da je nesto sa nekim  masinama proizvovdnja necega odrzavanje sistema valjda ,nesto stresno i odgovorno,tipa ako se ugasi nesto na sat vremena ode mnoooogo para.Pa moze tako nesto tipa kad se zezne nesto a to niakako ne sme, nesto saljivo na tu temu ako mozda imas?

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

А што се приједлога тиче, ријетки су ИТ-евци које знам а да много искачу из "Big Bang Theory" шаблона.

oduvek sam bio poseban i drugaciji  :D

Подели на овим сајтовима

Skroz je dobar fazon ;)

Za big bang nije ni pod tackom razno.

Al star wars nije losa ideja,hvala!

Подели на овим сајтовима

Ej dobra je foras daj jos nesto tako!Hvala! :D Nije uvredljiv. A de znam cime se bavi ,i ono sto sam cula zaboravila sam u roku od jedne nano sekunde.Znam samo da je nesto sa nekim  masinama proizvovdnja necega odrzavanje sistema valjda ,nesto stresno i odgovorno,tipa ako se ugasi nesto na sat vremena ode mnoooogo para.Pa moze tako nesto tipa kad se zezne nesto a to niakako ne sme, nesto saljivo na tu temu ako mozda imas?

Ijao izgleda da je admin. Sazaljevam slucaj. :D ....     ma salim se  :)

Pitam druga koji je radio u banci:

- reko brate a sta se desi ako ti pukne server

- kaze, ne moze da pukne

- ma reko nekad mora da pukne

- pa nista, mozes samo da izadjes napolje (tj. trazis drugi posao) hahaha

ali dobro, to je malo i sala :)

mozda i u fabrici nekoj radi

Подели на овим сајтовима

Није додатак, цео компјутер је. Можеш телевизор да користиш као монитор. Али права фора је што можеш лако да качиш свашта на њега - сензоре, роботе... И онда их програмираш и играш се до бесвести. Наручиш из Кине гомилу јефтиних сензора и направиш свој апарат за кафу. :) А ако имаш више од једног (најновија верзија кошта 5$), нема границе твојој машти. :)

Ovo zvuci kao hit zvecka,ima obavezno da mu kupim kad bude vise vremena ,pa da ga cimam da mi poravi nesto :D Hvala!

Подели на овим сајтовима

Ijao izgleda da je admin. Sazaljevam slucaj. :D ....     ma salim se  :)

Pitam druga koji je radio u banci:

- reko brate a sta se desi ako ti pukne server

- kaze, ne moze da pukne

- ma reko nekad mora da pukne

- pa nista, mozes samo da izadjes napolje (tj. trazis drugi posao) hahaha

ali dobro, to je malo i sala :)

mozda i u fabrici nekoj radi

Radi od kuce ili putuje.ne bi ja umela to ni da prepricam sve i da sam greskom nesto zapamtila.

Ali desava im se da stane,retko ali se desi  al ne moraju da idu napolje,samo ih malo salju na razgovor :D .Al nema to veze nego recimo neka fora kao ono gore za kod pa za pucanje tog servera ako moze :D

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...