Плутон Написано Јануар 13, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2016 Ја сам скроман мене би обична мајица са испринтаном поруком као на слици погодила ако је од неког ван те делатности... Та мајица деградира жене, испада као да су жене ту само да улепшају мушкарца. P.S. Шала ИгорМ and Juanito је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јануар 13, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 13, 2016 Aha to je fino samo nije ljubavnog karaktera vec prijateljskog.Jel ima jos neka takva poruka al na temu dugog prijateljstva,druzenja,lepih uspomena? Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 13, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2016 Raspberry Pi 2 kompjuter je super poklon, ali ne verujem da ima u Srbiji bez naručivanja. ИгорМ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јануар 13, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 13, 2016 ma gde ovde nema nista zivo.hvala d aznam za inace.A cemu to sluzi mislim onako uopsteno?Na slici mi deluje kao neki dodatak necemu? Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Јануар 13, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2016 samo nije ljubavnog karaktera vec prijateljskog Agaton Vuzman, ВИЛМА, Лапис Лазули and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 13, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2016 a cime se bavi tacno, ako znas? evo recimo stih: may your code have no bugs, and always run faster than slugs hihihi, salim se nemoj ovo, uvredice se Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јануар 13, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 13, 2016 @Goku daj bre neki predlog umesto sto mi se sprdas sa drugom! Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 13, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2016 ma gde ovde nema nista zivo.hvala d aznam za inace.A cemu to sluzi mislim onako uopsteno?Na slici mi deluje kao neki dodatak necemu? Није додатак, цео компјутер је. Можеш телевизор да користиш као монитор. Али права фора је што можеш лако да качиш свашта на њега - сензоре, роботе... И онда их програмираш и играш се до бесвести. Наручиш из Кине гомилу јефтиних сензора и направиш свој апарат за кафу. А ако имаш више од једног (најновија верзија кошта 5$), нема границе твојој машти. Лапис Лазули and ИгорМ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Јануар 13, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2016 Извини, било је јаче од мене А што се приједлога тиче, ријетки су ИТ-евци које знам а да много искачу из "Big Bang Theory" шаблона.Дакле, било шта у Star Wars или Star Trek фазону би требало да прође. Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јануар 13, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 13, 2016 a cime se bavi tacno, ako znas? evo recimo stih: may your code have no bugs, and always run faster than slugs hihihi, salim se nemoj ovo, uvredice se Ej dobra je fora daj jos nesto tako!Hvala! Nije uvredljiv. A de znam cime se bavi ,i ono sto sam cula zaboravila sam u roku od jedne nano sekunde.Znam samo da je nesto sa nekim masinama proizvovdnja necega odrzavanje sistema valjda ,nesto stresno i odgovorno,tipa ako se ugasi nesto na sat vremena ode mnoooogo para.Pa moze tako nesto tipa kad se zezne nesto a to niakako ne sme, nesto saljivo na tu temu ako mozda imas? Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 13, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2016 Извини, било је јаче од мене А што се приједлога тиче, ријетки су ИТ-евци које знам а да много искачу из "Big Bang Theory" шаблона. Дакле, било шта у Star Wars или Star Trek фазону би требало да прође. oduvek sam bio poseban i drugaciji Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јануар 13, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 13, 2016 Извини, било је јаче од мене А што се приједлога тиче, ријетки су ИТ-евци које знам а да много искачу из "Big Bang Theory" шаблона. Дакле, било шта у Star Wars или Star Trek фазону би требало да прође. Skroz je dobar fazon Za big bang nije ni pod tackom razno. Al star wars nije losa ideja,hvala! Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 13, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2016 Ej dobra je foras daj jos nesto tako!Hvala! Nije uvredljiv. A de znam cime se bavi ,i ono sto sam cula zaboravila sam u roku od jedne nano sekunde.Znam samo da je nesto sa nekim masinama proizvovdnja necega odrzavanje sistema valjda ,nesto stresno i odgovorno,tipa ako se ugasi nesto na sat vremena ode mnoooogo para.Pa moze tako nesto tipa kad se zezne nesto a to niakako ne sme, nesto saljivo na tu temu ako mozda imas? Ijao izgleda da je admin. Sazaljevam slucaj. .... ma salim se Pitam druga koji je radio u banci: - reko brate a sta se desi ako ti pukne server - kaze, ne moze da pukne - ma reko nekad mora da pukne - pa nista, mozes samo da izadjes napolje (tj. trazis drugi posao) hahaha ali dobro, to je malo i sala mozda i u fabrici nekoj radi Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јануар 13, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 13, 2016 Није додатак, цео компјутер је. Можеш телевизор да користиш као монитор. Али права фора је што можеш лако да качиш свашта на њега - сензоре, роботе... И онда их програмираш и играш се до бесвести. Наручиш из Кине гомилу јефтиних сензора и направиш свој апарат за кафу. А ако имаш више од једног (најновија верзија кошта 5$), нема границе твојој машти. Ovo zvuci kao hit zvecka,ima obavezno da mu kupim kad bude vise vremena ,pa da ga cimam da mi poravi nesto Hvala! ИгорМ је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јануар 13, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 13, 2016 Ijao izgleda da je admin. Sazaljevam slucaj. .... ma salim se Pitam druga koji je radio u banci: - reko brate a sta se desi ako ti pukne server - kaze, ne moze da pukne - ma reko nekad mora da pukne - pa nista, mozes samo da izadjes napolje (tj. trazis drugi posao) hahaha ali dobro, to je malo i sala mozda i u fabrici nekoj radi Radi od kuce ili putuje.ne bi ja umela to ni da prepricam sve i da sam greskom nesto zapamtila. Ali desava im se da stane,retko ali se desi al ne moraju da idu napolje,samo ih malo salju na razgovor .Al nema to veze nego recimo neka fora kao ono gore za kod pa za pucanje tog servera ako moze Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука