Jump to content

Ako moze savet ljudi koji se bave programiranjem :(

Оцени ову тему

Препоручена порука

Sta je to cemu bi se obradovao neko ko se bavi profgramiranjem?Trazim poklon za nekoga a znaci nemam blagu ideju u opste ni dodrnih tacaka sa time nikakvih.Mooooolim vas predlog,Nesto sto znate tipa da bi se svakome svidelo,nesto sto vazi za interesantno kreatvno ,neka fora,dosetka,zvrcka ali da bude kvalitetno i korisno nesto,vredno ne nesto bzvz.Ili dajte bilo kakav predlog i tako ne znam ni da postavim pitanje u vezi toga ali ste razumeli otprilike,pliiiiiz.Hitno mi je ako moze sto pre.Hvala veliko!

Nisam znala gde da stavim ovu temu,admini prebacite ako sam promasila,molim vas.

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

Gadgets... imas sajtove koji nude to, pa pretrazi.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Hvala Juane!

E ovo sa kartama je super,jel ima nesto tako slicno da nisu karte,ne igra karte.Mada je ovo na 15 dana posiljka,meni treba za juce vec kasnim :(al bih pogledala i ovde kod nas,samo ako ima jos neka forica takva.

A nisam razumela ovo sa soljom cisto da znam sta dajem ako to izaberem?

Подели на овим сајтовима

I ako mozes Juane ili Anika bacite pogled na ovo,neko mi rece da je to nesto prilagodjeno smart telefonima laptopovima,kako nemam pojma.Ima li to ikakvog smisla nekome ko se bavi programiranjem?Ili neki drugi od ovih moleskina/.

http://www.moleskine.com/en/collections/model/evernote-smart-notebooks

Подели на овим сајтовима

Super da uzmem neki filozofski osvrt na to kako vreme zapravo ne postoji,i da to treba sa pozitivne strane da gleda ;)  Ma daj,mislila sam nesto prakticno a interesantno.Sta mislis o ovim agendama gore?Ima li to ikakvog smisla?

Подели на овим сајтовима

Onda pomagaj kad si vec u prici :)

Ја сам скроман :) мене би обична мајица са испринтаном поруком као на слици погодила ако је од неког ван те делатности...

csstohtml.jpg

Извор

У суштини ништа посебно али порука јасна. Може и на шољи... 

Наравно ако му је блиско веб програмирање, дизајн или нешто слично...

А идеја са картама је супер... Чиме се конкретно бави? Можда ћемо моћи ближе да одредимо шта би било ок

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...